Има ли духове или аз се побърквам ?
Модератор: Общи модератори
- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
RSxRacer написа:На вас ви е смешно,но нека ви разкажа и аз нещо.
Една нощ с моята приятелка се прибирахме от София към Русе.Беше около 3:30 посреднощ.В близост до Мойсея(баир близост м/у Русе и Бяла известен с жестоките си катастрофи) карайки си с около 110км/ч,слушайки си приятна музичка и говорейки си с вълка до мен точно преди един завой ме изпревари моторист.Най-ужасяващото беше,че беше без глава.Опитах да го настигна в завоя,но когато излязох на правата дълга около 600м нямаше абсолютно нищо на пътя освен мен.Отдадох го на умората след дългото пътуване от Сърбия през София,но когато все пак се обърнах към приятелката ми да я питам дали е видяла същото тя беше прибледняла като платно.От тогава има страх от пътуване нощно време и след 1 часа гледа да се спи в хотел някаде по пътя иначе започва да изпитва панически страх.
п.п На другия ден видях във вестника,че докато изпреварвал камион с ламарина един лист се отскубва и отрязва главата на моторист на същото място.Косата на шофиора на камиона от гледката е побеляла за части от секундата и е откачил тотално.
п.п2 Ако искате ми вярвайте,но аз знам какво видях и мислейки си в началото,че са халюцинаций от умора се убедих,че е истина.

нямам думи
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
- RSxRacer
- вълкодав
-
- Кара: go na 3ki :)
павката написа:RSxRacer написа:На вас ви е смешно,но нека ви разкажа и аз нещо.
Една нощ с моята приятелка се прибирахме от София към Русе.Беше около 3:30 посреднощ.В близост до Мойсея(баир близост м/у Русе и Бяла известен с жестоките си катастрофи) карайки си с около 110км/ч,слушайки си приятна музичка и говорейки си с вълка до мен точно преди един завой ме изпревари моторист.Най-ужасяващото беше,че беше без глава.Опитах да го настигна в завоя,но когато излязох на правата дълга около 600м нямаше абсолютно нищо на пътя освен мен.Отдадох го на умората след дългото пътуване от Сърбия през София,но когато все пак се обърнах към приятелката ми да я питам дали е видяла същото тя беше прибледняла като платно.От тогава има страх от пътуване нощно време и след 1 часа гледа да се спи в хотел някаде по пътя иначе започва да изпитва панически страх.
п.п На другия ден видях във вестника,че докато изпреварвал камион с ламарина един лист се отскубва и отрязва главата на моторист на същото място.Косата на шофиора на камиона от гледката е побеляла за части от секундата и е откачил тотално.
п.п2 Ако искате ми вярвайте,но аз знам какво видях и мислейки си в началото,че са халюцинаций от умора се убедих,че е истина.
![]()
нямам думи
Павка и аз още немога да си го обясня... принципно не вярвам в такива работи,но шансът 2-та да сме видели едно и също нещо станало ден по рано и едновременно да халюцинираме е мн малък.
п.п Един приятел когато беше на около 11г. на селото си докато спи дядо му почива от естествена смърт до него.Вече 14-15 години тоя моя спи сам на това легло и не пуска никого до себе си.Казва,че дядо му си лягал до него винаги когато бил там.Иначе си е нормално момче с нормална работа,жена и едно дете.Но там сякаш става друг.Не дава на никого да ляга,сяда или да се доближава до леглото за да не събудят дядото.
Ще почна и аз май да вярвам в тези неща

20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info

www.bizzart.info

Penchev написа:X-citer написа:dblos написа:....
Колега, тази история разказвал ли си и я и друг път във форума? Струва ми се, че или съм я чел или съм я слушал някъде и нещата са едно към едно с това което си спомням.![]()
Ето ТУК едно интересно клипче по темата
Любо , ти с тоя клип ми разби психиката бе човек![]()
![]()
Това е ужасно ,направо не е истина ,леле мале![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Никога не спирам на непознати и след този клип пък абсолютно![]()
Георги Пенчев
И аз не спирам на непознати по принцип!
Но този клип е на някой студент по режисура дипломната работа, Жорка не се стряскай!

- galant
- младши ентусиаст
-
- Кара: само Месершмити
Аз колеги вярвам,не знам дали са духове или нещо друго но ще ви кажа какво ми се случи преди 16-17 год.
Имаме апартамент в гр.Ямбол, на центъра на 6 етаж.Един ден решихме с едно приятелче от Пловдив да отидем в Ямбол и да поседим 2-3дена.Месец преди това майка ми разказа че както си е седяла в кухнята през одушника на аспирацията излязло светещо кълбо(като кълбовидна мълния),обиколило стаята и изчезнало през аспирацията.Като чух това ми стана смешно,но майка ми каза че краката и се надули ужасно много.Като я видях се уплаших направо,майка ми е слаба жена а краката от колената и бяха станали просто огромни,като на 130кг. човек.Докторите не разбраха какво и е,но оттокът след време изчезна.Това нещо не ми излизаше от ума когато си бях в Ямбол.Прибираме се с приятела към 1.30 вечерта и си оправяме леглата.Тихо е навсякъде и по едно време чувам леки почуквания на прозореца,все едно някой чука с нокът.Слушам аз и питам авера-Чуваш ли нещо или ми се причува на мен-той ми отговори че чува ама няма идея какво е.Загасихме лампите и слушаме,а то си чука и то неравномерно.Почнахме да си шепнем че нещо става,викам си да е човек не може,трябва да е от спец частите,все пак е 6етаж.По-едно време след 20-30мин чукане моя приятел ми казва че му е писнало от това и както лежеше скочи и извика-А бе прстани да чукаш-и някаква псувнвя изрече и тогава като започна да се думка 4-5 пъти ама толкова силно че се разстресоха стъклата.Откачихме,станахме и хукнахме навън,оставих лампи запалени,абе всичко и бегом при гаджето ми.Беше ужасно,беше истинско и без логично обяснение.Така че аз си вярвам в паранормалното,какво е не знам но си има нещо около нас,който се е сблъскал с това знае!
Имаме апартамент в гр.Ямбол, на центъра на 6 етаж.Един ден решихме с едно приятелче от Пловдив да отидем в Ямбол и да поседим 2-3дена.Месец преди това майка ми разказа че както си е седяла в кухнята през одушника на аспирацията излязло светещо кълбо(като кълбовидна мълния),обиколило стаята и изчезнало през аспирацията.Като чух това ми стана смешно,но майка ми каза че краката и се надули ужасно много.Като я видях се уплаших направо,майка ми е слаба жена а краката от колената и бяха станали просто огромни,като на 130кг. човек.Докторите не разбраха какво и е,но оттокът след време изчезна.Това нещо не ми излизаше от ума когато си бях в Ямбол.Прибираме се с приятела към 1.30 вечерта и си оправяме леглата.Тихо е навсякъде и по едно време чувам леки почуквания на прозореца,все едно някой чука с нокът.Слушам аз и питам авера-Чуваш ли нещо или ми се причува на мен-той ми отговори че чува ама няма идея какво е.Загасихме лампите и слушаме,а то си чука и то неравномерно.Почнахме да си шепнем че нещо става,викам си да е човек не може,трябва да е от спец частите,все пак е 6етаж.По-едно време след 20-30мин чукане моя приятел ми казва че му е писнало от това и както лежеше скочи и извика-А бе прстани да чукаш-и някаква псувнвя изрече и тогава като започна да се думка 4-5 пъти ама толкова силно че се разстресоха стъклата.Откачихме,станахме и хукнахме навън,оставих лампи запалени,абе всичко и бегом при гаджето ми.Беше ужасно,беше истинско и без логично обяснение.Така че аз си вярвам в паранормалното,какво е не знам но си има нещо около нас,който се е сблъскал с това знае!
Последна промяна galant на 02 Юни 2009, 16:06, променена общо 1 път
- B.Tunchev
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 ///M5
- Детайли за колата: Eisenmann Exhaust
- DanielzZz
- старши ентусиаст
-
- Кара: М4
dblos написа:Overburner - NX написа:dblos написа:На мен ми се е случвало да видя призрак и то тамън 2 броя докато се учех да шофирам на бонсови поляни.Тези които са ходили знаят черквата където след нея пътя се разклонява на две единия отива нагоре към някви стари постройки а другия на долу.И аз от интерес да видя какво има отидохме,в колата сме 3ма,и на връщане виждам възрастна жена и мъж вехто облечени пребледнели,мъжа с бяла брада и с някав чибук в устата,седят с гръб към стената с поглед към пропаста а пътя е колкото да мине колата с по една педя отстрани,направо се насрах тогава,викам няма как да мина блъскам ги...свирнах ама няма реакция,минах и само чух единия приятел как вика гас гас и не се обращай.....ем нямаше ги в момента в който минах погледнах назад и нямаше никои.......
Те от тогава там не ходя !!!
Имам и друг случай ама не ми се пише.
Ето и нещо интересно по темата
http://www.segabg.com/online/article.as ... id=0007401
Е как така блъскам ги,що не мина покрай тях?Ами ако бяха истински хора?
Няма как да минеш покрай тях ,няма място !!!
Ами спри бе
- DanielzZz
- старши ентусиаст
-
Penchev написа:X-citer написа:dblos написа:....
Колега, тази история разказвал ли си и я и друг път във форума? Струва ми се, че или съм я чел или съм я слушал някъде и нещата са едно към едно с това което си спомням.![]()
Ето ТУК едно интересно клипче по темата
Любо , ти с тоя клип ми разби психиката бе човек![]()
![]()
Това е ужасно ,направо не е истина ,леле мале![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Никога не спирам на непознати и след този клип пък абсолютно![]()
Георги Пенчев
Специално за тоя клип автора каза,че това му е курсовата работа

galant-не го ли видяхте ? Съседите какво мислят по въпроса?
Твоя приятел ако беше изпсувал спец частите така не само,че щяхте да излезете бързо през вратата ами и без никакво усилие,а смятай това

- galant
- младши ентусиаст
-
Gh0s7 написа:galant написа:...
Аааа! Крааай, това е умопомрачително, изтръпнах докато го четох, особено в края!
Вярвайте ми още ме побиват тръпки и настръхвам като се сетя,може би година след това имах страх от тъмното колкото и да е смешно.От тогава съм си казал че ако ми се случи нещо подобно пак(пази БОЖЕ)никога няма да съм агресивно настроен,а това че се случват странни неща никой не може да ме убеди че не е така.
Ако някой друг има подобни случки да пише че се заформи доста добра и интересна тема.
- DanielzZz
- старши ентусиаст
-
колеги моля ВИ
колеги моля Ви това са пълни глупости, бях на 5 години, когато разбрах, че дядо Мраз и духове не съществуват. Вие нещо ненормални ли сте кво ли?
ето Ви линк да видите кой се интересува от такива неща;
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=160539
ШЕ РАЗБЕРЕШ!!!

- galant
- младши ентусиаст
-
Overburner - NX написа:Темата е супер даже,но съседите нищо ли не знаят?
Не съм питал никой,мъчил съм се да си дам логично обяснение но няма такова,на прозореца нямаше нищо,абсолютно нищо,нито вятър нито сенки,нито птици.Баща ми като беше жив работеше в "Океански риболов",обикаляше света и имаше курсове до Африка и беше донесъл много сувенири от тамошни майстори,маски,фигури и т.н.Мислех си за разни прокълнати предмети и между другото ги продадох почти всичките които бяха на тяхни богове и прочие,оставих си някой за спомен.Не знам дали са имали нещо общо с моята случка ама пусти страх.Но съседи не съм питал,аз 1 година не стъпих там.
- galant
- младши ентусиаст
-
Re: колеги моля ВИ
irkum написа:колеги моля Ви това са пълни глупости, бях на 5 години, когато разбрах, че дядо Мраз и духове не съществуват. Вие нещо ненормални ли сте кво ли?
Ами колега никой не те задължава да вярваш,а относно това кой се интересува от такива неща не смятам че само teen се интересуват,гледай малко повече Дискавъри
- ///Ivan
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 328i Turbo
- Мечтае да кара: BMW F10 M5
RSxRacer написа:На вас ви е смешно,но нека ви разкажа и аз нещо.

Колеги не знам как да ви успокоя че "има духове или че сте луди"
малко или много и аз вярвам чувал съм много истории някой от тях измислици други по реални и аз съм имал 2-3 такива случки но винаги съм смятал че аз се побърквам .. Имах една случка като по горната и на мене нещо ми удряше по прозореца но в крайна сметка се оказа че е клон
Пък и аз живея в квартала точно до гробищата в Русе и за толкова години нищо не ми е грабвало така силно вниманието . Чудя се да вярвам ли или не но със сигурност не казвам твърдо ЧЕ НЯМА ДУХОВЕ 

Те мразят BMW Аз мразя тях