Гей шествие през юни в София... Мен взеха да ме дразнят вече
Модератор: Общи модератори
61 мнения
• Страница 1 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- ludiqdancho
- младши ентусиаст
-
Гей шествие през юни в София... Мен взеха да ме дразнят вече
На 27 юни в София ще се проведе Rainbow Friendship шествие, което ще бъде второто по рода си събитие след гей парада през юни миналата година.
На същата дата се отбелязва и 40-тата годишнина от революционните събития в Stonewall, Ню Йорк, когато се положени основите на международното LGBT* движение за равни права (LGBT - lesbian, gay, bisexual, transgender - лесбийки, гей, бисексуални, транссексуални).
Програмата за Rainbow Friendship на 27 юни в София стартира с брифинг на тема "(Как) да откриваме словото на омразата и престъпленията от омраза?". В същия ден по столичните улици ще премине и шествието.
Специални гости на Rainbow Friendship ще бъдат депутати от Европейския парламент, представители на международни организации за равни права, посланици, популярни артисти и певци, които подкрепят и защитават идеята, че хората са равни по между си - без значение на пол, раса, сексуална ориентация, религия и произход.
Идеята на шествието Rainbow Friendship е хората да се съберат и да се забавляват заедно, като обиколят столичните улици под звуците на хаус и диско хитове в ремикси, фреш диско, хип-хоп и електро парчета.
Допълнително ще бъде обявен маршрутът на шествието, както и подробности около платформите и другите празнични елементи, задължителни за едно такова събитие.
Организатор на шествието през юни е коалиция от неправителствени организации и представители на бизнес сектора, сред които - Международната асоциация InterPride, Българска гей организация "Джемини", микс клуб ID Club, Ресурсен център за бисексуални жени и лесбийки "Билитис" и Български активистки алианс.
http://hotnews.bg/news.php?id=11092
Какво мислите? Не прекаляват ли вече с тези глупости?

- cekunnn
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 6 in line, 1.8Т
- Мечтае да кара: M6 G power
- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
- Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo
Абе принципно тия дето се държат нормално не ми пречат, ама тия дето парадират с тва ми иде да ги затрия с една картечница, ама после трябва за хора да ги лежа 

- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
Защо на
им върви в живота? Защото късметът се страхува да им обърне гръб
Нека си правят купона хората 

Никой не мое ма връне на селу!
- ukelichko
- младши ентусиаст
-
- Кара: Комбайн
- Мечтае да кара: Фадрома
VesoPesa написа:Абе принципно тия дето се държат нормално не ми пречат, ама тия дето парадират с тва ми иде да ги затрия с една картечница, ама после трябва за хора да ги лежа

- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Твърде много от управляващите са от таа партия все пак..Даже и за премиера се намекваше нещо

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- _BoBI_
- ентусиаст
-
- Кара: 330Ci SMG, Suzuki GSX-R 750cc
- ((:BuKcu:))
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: F32 M4
Офффф както ми е бясно цял ден, тия ли простаци ще трябва да им гледам педерастията????????????????????
Не стига, че всякакви откачалки има, само те ми липсват.....
На никой не му пука....за тия...да се наврат в някоя миша дупка и да не дразнят обществото
На никой не му пука....за тия...да се наврат в някоя миша дупка и да не дразнят обществото

- MOGY
- Obergruppenführer
-
- Кара: Е 36
cekunnn написа:Нема ли кой да ги изтрепа тия изруди![]()
В Сърбия преди години на гей парад в Белград,масов побой на педераси май от тогава не се и прави повече.Даже имаше и едно клипче как едим поп води ултрасите на Звезда или на Партизан не помня(те между друготе се бяха събрали и не се биеха по между си а заедно срещу педалите).Ам все пак не сме като сърбите те поне и хулиганите се им хулигани за разлика от наще вече,при нас не е като едно време

http://vbox7.com/play:39971015 violence is a way of life

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
100% етнически НЕ толерантен!
- _BoBI_
- ентусиаст
-
- Кара: 330Ci SMG, Suzuki GSX-R 750cc
- sambeto
- ентусиаст
-
- Кара: Е65 745d
- Мечтае да кара: Мотор с Кош!
- Детайли за колата: Огин!
((:BuKcu:)) написа:Офффф както ми е бясно цял ден, тия ли простаци ще трябва да им гледам педерастията????????????????????

- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
- Мечтае да кара: Е38 740IL
Абе не че боя е разрешение на проблема ама в определени случай помага.Да не говорим че преди време взеха да претендират да има ли право да си осиновяват деца това вече ме вбеси защото те не мислят как това дете ще живее и израства и как ще му обяснят защо то има двама татковци които се целуват да не говорим колко са злобни децата едно към друго.
- cekunnn
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 6 in line, 1.8Т
- Мечтае да кара: M6 G power
Абе то верно с бой няма да се разреши проблема ма определено ще помогне. Както каза колегата MOGY след побоя в близка Сърбия вече няма такива шествия. И както казжа колежката ((:BuKcu:)) да си се наврът в миша дупка и да не си показват носа навън, че напоследък много взе да им расте самочуствието... шествия ше правят, деца искат да осиновяват... Трябва да се спрът навреме

61 мнения
• Страница 1 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5