Има ли духове или аз се побърквам ?
Модератор: Общи модератори
- hemicharger
- старши ентусиаст
-
- Кара: всичко на колела
- Детайли за колата: E38 IAL 07.2001
bobi_maxo написа:Тая сутрин докато тичах в парка, и се разминах с Елвис Пресли!![]()
Сигурен съм че е той, имаше бакенбарди, широки в долната си част тесни панталони изцяло в бяло! Седеше на една пейка и свиреше на китарата(бяла!)тази песен: http://www.vbox7.com/play:9b403b84
Лек ден, и успешна седмица на всички!
И аз го видях наскоро

Сега по темата, вярвам че има аномалии, които не могат да бъдат обяснени и стоят загадка за нас
Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...
- ///HAMANN///
- кандидат ентусиаст
-
Аз какво да ви кажа в момента работя като охрана на 1 строеж и колегата го няма и съм абсолютно сам между 8 блока
и като изляза да пообиколя и от всякъде се блъскат не затворени прозорци и се чуват разни шумове , оная вечер и гласове чух ама гледам да не се впечатлявам от това щото там и да викам и да кряскам няма кой да ме чуе , това е до околовръстното и е някъф ужас нощем
Депресия ме годни много ама трябва да се бачка нещо няма как
п.п. Колегата ми е с побеляла коса на няма и 40 години точно от такава среща като на колегата
вярвам и аз в тия неща и не мисля като обикалям за крадци ами по - скоро да не излезне нещо подобно защото си е в пъти по - страшно да се сблъскаш с нещо което с тупаница не можеш да свалиш
и не е човек 

п.п. Колегата ми е с побеляла коса на няма и 40 години точно от такава среща като на колегата

- sambeto
- ентусиаст
-
- Кара: Е65 745d
- Мечтае да кара: Мотор с Кош!
- Детайли за колата: Огин!
На мене ми се е случвало да видя една жена цялата облечена в бяло с дълга черна коса в гората при водопода Скакля над Враца.
Видях я с очите си,а тя като ме видя изчезна между дърветата,после разбрах че има някакви легенди за тая женица,ама....
Абе незнам може и да са глупости,ама беше странно
Видях я с очите си,а тя като ме видя изчезна между дърветата,после разбрах че има някакви легенди за тая женица,ама....

Абе незнам може и да са глупости,ама беше странно

- Feanor
- ентусиаст
-
- Кара: E39 535i '01
- Мечтае да кара: Mки, Ферарита и други глупости :)
Rebel написа:Вярвате ли, че историите за чудовища и духове могат да бъдат просто съчинени от нечии мозък
Убеден съм в това.

Проблемът в историите с духовете е, че не предлагат обяснение, нито потвърждение. Просто искат да им повярваш.
"Nothing gives one person so much advantage over another as to remain always cool and unruffled under all circumstances"
- DanielzZz
- старши ентусиаст
-
- Кара: М4
dblos написа:На мен ми се е случвало да видя призрак и то тамън 2 броя докато се учех да шофирам на бонсови поляни.Тези които са ходили знаят черквата където след нея пътя се разклонява на две единия отива нагоре към някви стари постройки а другия на долу.И аз от интерес да видя какво има отидохме,в колата сме 3ма,и на връщане виждам възрастна жена и мъж вехто облечени пребледнели,мъжа с бяла брада и с някав чибук в устата,седят с гръб към стената с поглед към пропаста а пътя е колкото да мине колата с по една педя отстрани,направо се насрах тогава,викам няма как да мина блъскам ги...свирнах ама няма реакция,минах и само чух единия приятел как вика гас гас и не се обращай.....ем нямаше ги в момента в който минах погледнах назад и нямаше никои.......
Те от тогава там не ходя !!!
Имам и друг случай ама не ми се пише.
Ето и нещо интересно по темата
http://www.segabg.com/online/article.as ... id=0007401
Е как така блъскам ги,що не мина покрай тях?Ами ако бяха истински хора?
Преди не знам колко години беше, прабаба ми на село беше починала от около година. Отивам си аз лятото на село и си спя в спалнята самичък. Минава 12 и аз решавам, че е вече време за да лягам и гася лампата. Не са минали и 5 минути и от тавана на къщата се чува ама яко нещо подобно на влачене на вериги, ама яко. Леле изкарах си акъла, скочих и право при баба ми и дядката в другата стая. Влизам гледам баба ми станала и ще реве вече. Питам я кво става, а тя " Това всяка вечер вика се случва след 12, направо не знам какво става". Решаваме на другия ден с дъртия, качва се той на тавана/ ама по светло, иначе да не сме луди/ и гледа, нема нищо. Нищичко. Лягам си пак на другата вечер и си мисля да заспивам рано, че ме беше шубе вече ама ненай. Стана 12.05ч. и като се почна, направо неам думи. А прозореца на спалнята гледа към гробищата, верно на 200-300 метра са, ама гледа натам. Изкарахме си акъла яко и аз на другия ден си тръгнах. Баба ми ходила при попа на селото и той и казал да напръска целия таван със светена вода. Направиха го това и всичко престана да се случва. Но от тогава аз не оставам да спя там
В общежитието ми се беше случвало веднъж както си стоя до вратата, без никакво течение и без контакт с мене вратата така се затвори скърцайки, че чак пребледнях.

В общежитието ми се беше случвало веднъж както си стоя до вратата, без никакво течение и без контакт с мене вратата така се затвори скърцайки, че чак пребледнях.
- RSxRacer
- вълкодав
-
- Кара: go na 3ki :)
На вас ви е смешно,но нека ви разкажа и аз нещо.
Една нощ с моята приятелка се прибирахме от София към Русе.Беше около 3:30 посреднощ.В близост до Мойсея(баир близост м/у Русе и Бяла известен с жестоките си катастрофи) карайки си с около 110км/ч,слушайки си приятна музичка и говорейки си с вълка до мен точно преди един завой ме изпревари моторист.Най-ужасяващото беше,че беше без глава.Опитах да го настигна в завоя,но когато излязох на правата дълга около 600м нямаше абсолютно нищо на пътя освен мен.Отдадох го на умората след дългото пътуване от Сърбия през София,но когато все пак се обърнах към приятелката ми да я питам дали е видяла същото тя беше прибледняла като платно.От тогава има страх от пътуване нощно време и след 1 часа гледа да се спи в хотел някаде по пътя иначе започва да изпитва панически страх.
п.п На другия ден видях във вестника,че докато изпреварвал камион с ламарина един лист се отскубва и отрязва главата на моторист на същото място.Косата на шофиора на камиона от гледката е побеляла за части от секундата и е откачил тотално.
п.п2 Ако искате ми вярвайте,но аз знам какво видях и мислейки си в началото,че са халюцинаций от умора се убедих,че е истина.
Една нощ с моята приятелка се прибирахме от София към Русе.Беше около 3:30 посреднощ.В близост до Мойсея(баир близост м/у Русе и Бяла известен с жестоките си катастрофи) карайки си с около 110км/ч,слушайки си приятна музичка и говорейки си с вълка до мен точно преди един завой ме изпревари моторист.Най-ужасяващото беше,че беше без глава.Опитах да го настигна в завоя,но когато излязох на правата дълга около 600м нямаше абсолютно нищо на пътя освен мен.Отдадох го на умората след дългото пътуване от Сърбия през София,но когато все пак се обърнах към приятелката ми да я питам дали е видяла същото тя беше прибледняла като платно.От тогава има страх от пътуване нощно време и след 1 часа гледа да се спи в хотел някаде по пътя иначе започва да изпитва панически страх.
п.п На другия ден видях във вестника,че докато изпреварвал камион с ламарина един лист се отскубва и отрязва главата на моторист на същото място.Косата на шофиора на камиона от гледката е побеляла за части от секундата и е откачил тотално.
п.п2 Ако искате ми вярвайте,но аз знам какво видях и мислейки си в началото,че са халюцинаций от умора се убедих,че е истина.
20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info

www.bizzart.info

vladuicho написа:аз се кефя на мен си че в такива моменти,адреналина в мен е повече от колкото страха.......страх не страх отивам и разрешавам проблема,колко пъти се е тряскало в яка тъмница.....но докато не отида там мир не ми дава.....трябва да победите страха

Вътрешният страх е най-опасният враг на човек

- tin
- младши ентусиаст
-
- Кара: e36 328i
- Детайли за колата: Estoril blue Convertible - the best e36 :)
Re: Има ли духове или аз се побърквам ?
vvaskoo написа:Значи колеги историята е следната :
Кън 22:00 се прибирам аз с колата и гледам в моята градина силует на висок мъж с шапка тип бумбе . Викам си аз кво ли прави тоя в моята градина , защото преди време имаше една бабичка която ходеше да ни къса от цветята и съсипваше цялата градина . И така де викам си аз тоя ще е някъв нейн агент . И настъпвам леко пак до нас още 50 метра , наближавам аз и човека съвсем спокойно без да бяга излезе от градината и зави отзад до къщата . Слизам аз бягаики и викам "Какво правите тук ? " , но отговор не последва , завих и аз зад къщата и гледам няма никой ? Немога да си обесня как ако е имало някой е излязал след като има стена висока около 1.70-1.80 ? А също така най-странното нещо беше че градината не беше отъпкана , по райграса нямаше никакви следи от ходене ! Все още немога да си обесня кой или какво беше това нещо ........
Обяснение има - следили са дали има човек в къщата. Стена 170-180 висока ли е за тебе? бас ловя че не е била ламаринена защото щеше да го чуеш как я минава... хората са безкрупулни ... влизат презноща сядат в хола палят цигара, пият нещо от бара, оглеждат кво ще им хареса и тогава изнасят... даже в спалнята докато си по гола паламарка ще прегледат и нощното ти шкавче... после ходи разправяй на застрахователите призраци ме обраха

- Rebel
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW
RSxRacer написа:На вас ви е смешно,но нека ви разкажа и аз нещо.

- dblos
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E91 330D
- Детайли за колата: Touring
Overburner - NX написа:dblos написа:На мен ми се е случвало да видя призрак и то тамън 2 броя докато се учех да шофирам на бонсови поляни.Тези които са ходили знаят черквата където след нея пътя се разклонява на две единия отива нагоре към някви стари постройки а другия на долу.И аз от интерес да видя какво има отидохме,в колата сме 3ма,и на връщане виждам възрастна жена и мъж вехто облечени пребледнели,мъжа с бяла брада и с някав чибук в устата,седят с гръб към стената с поглед към пропаста а пътя е колкото да мине колата с по една педя отстрани,направо се насрах тогава,викам няма как да мина блъскам ги...свирнах ама няма реакция,минах и само чух единия приятел как вика гас гас и не се обращай.....ем нямаше ги в момента в който минах погледнах назад и нямаше никои.......
Те от тогава там не ходя !!!
Имам и друг случай ама не ми се пише.
Ето и нещо интересно по темата
http://www.segabg.com/online/article.as ... id=0007401
Е как така блъскам ги,що не мина покрай тях?Ами ако бяха истински хора?
Няма как да минеш покрай тях ,няма място !!!
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
X-citer написа:dblos написа:....
Колега, тази история разказвал ли си и я и друг път във форума? Струва ми се, че или съм я чел или съм я слушал някъде и нещата са едно към едно с това което си спомням.![]()
Ето ТУК едно интересно клипче по темата
Любо , ти с тоя клип ми разби психиката бе човек

Това е ужасно ,направо не е истина ,леле мале

Никога не спирам на непознати и след този клип пък абсолютно

Георги Пенчев