защо няма да се оправим.....

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 21 Май 2009, 0:57

Аз преди няколко минути имах една такава пред Мараиа :mrgreen:
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от Fking » 21 Май 2009, 1:35

Вече нямам излизане с колата, без някаква подобна случка. Имам чувството, че народа съвсем е пощръклял....
А последните 5-10 пъти, когато щяха да ме блъснат, (по тяхна вина) дори не се извиняват хората вече....
Селско е, човек да се разправя, но има случаи в които просто....
не когато някой се опита да те убие с колата си и продължи най-невъзмотимо по пътя си, просто трябва да се направи нещо, иначе ще продължава така докато нарани някой...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от ctokata » 31 Май 2009, 11:48

не знам за вас,но на мен ми се заяждат всякакви индивиди :) няма определена причина,просто защото карам БМВ!Писна ми от някакви изнервени от живота човечета да се правят на луди и винаги да не им пука!

Лошото е че има и свестни,но винаги започват с простотиите първо и после се разбирате като хора!Оня ден на ОМВ Дружба пича(дано чете това) който трябва да ти зарежда колата,хванал едно маркучле и си полива пред колонката и си полива и не му пука!Всички колонки заети а аз бързам за работа!И понеже мисля че тоя има мъничко акъл и ще се премести,за да си спра до колонката и да си заредя,той не!Гледа ме тъпо и си полива!Пълен парцаляк!Аз съм се изнервил защото шефа ми звъня 4 пъти ! И поглеждам назад и няма никой!Тръгвам си спокойно,за да отида да се наредя на друга колонка,и по едно време чувам прас :D Ударих някакъв дядка с ладичка!А ладата изядена от ръжда!Остана ми боя по черната лайсна на бронята,а на оня му се огъна естествено калника!И слизаме разправии и тем подобни и най-накрая се стигна до това че аз да му дам 50лв и няма да вика полиция!е то ако викне полиция аз съм виновен щото съм карал назад и съм го праснал!А м/у временно оня дришльо си полива там!Дори не обърна внимание!Разбрахме се с човека да му дам парите като ги имам и той ми каза няква кръчма в Надежда!По принцип днес трябваше да му ги дам,но утре взимам аванс,та да попитам може ли тоя да се обади в полицията и да каже че съм избягал от ПТП-то и да стане нещо сериозно ?Ако не може да чака?

А говорих за оня льольо дето си поливаше!После като спрях на колонката след разправията оня ме гледа лошо и дори не дойде да ми сипе бензин!А аз всеки ден си зареждам на това ОМВ!Тоя явно е бил някъв нов и многооооо тъп!Пич дано го четеш!Тогава нямах време да ти запаля врата,но следващия път няма да ти се размине!

п.с.Съжелявам че пиша толкова неразбираемо,но след пиянска вечер не съм много адекватен на сутринта :)
Когато нещата отидат по дяволите,недей да отиваш с тях !

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 31 Май 2009, 12:41

Ka така има пари да се напиеш, а нямаше 50 лв да идеш да дадеш на дядката ;)
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от ctokata » 31 Май 2009, 12:42

bum_bum написа:Ka така има пари да се напиеш, а нямаше 50 лв да идеш да дадеш на дядката ;)

Ми по балове знаете как е :) Не съм давал и стотинка от себе си :) кажете може ли да стане някъв проблем или не може да знам какво да правя :)

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 31 Май 2009, 12:44

Ми може по принцип. Но дори и да не стане нищо по-големия проблем за мен лично е един мъж да измекярства и да не държи на думата си ;)
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от ctokata » 31 Май 2009, 12:53

bum_bum написа:Ми може по принцип. Но дори и да не стане нищо по-големия проблем за мен лично е един мъж да измекярства и да не държи на думата си ;)

аз парите ще му ги дам в понеделник!тогава взимам аванс :) Не ми е проблем да му ги дам,а и никъде не съм казал че няма да му ги дам!Питам дали може да ми направи такъв проблем или не!

ентусиаст
Аватар

Мнение от Мишу » 01 Юни 2009, 15:25

баси аз рядко се дразня или ядосвам ма ако някои си пусне така дългите е няма да мисля просто ще гледа лампите отдолу в пирогов много ми е любопитно ако ти беше със кола за около 100к лв дали щеше така да каже ? Както и да е селяни има навсякъде просто ти си бил сам те повече иначе е друга работата с простаците треа да се отнасяш просташки иначе нема начин ,рано или късно ще си намери маистора верваи ми :twisted:

Олдскул фен
Аватар
Кара: Строявайки пешеходците по тротоарит
Мечтае да кара: E34 + s62 ]:)

Мнение от justboy » 01 Юни 2009, 16:10

Почти няма ден, в който излизайки да шофирам, къде по работа, къде просто ей така за разходка и почти няма ден, в който някой да не ме засече, където съм с предимство, на булевард, на светофар и т.н.
Когато човека се извини няма проблем, махам с ръка и аз, защото на всеки се случва да се разсее, всеки с проблемите си, хора сме все пак, но 80% от хората, нестига, че е направил нарушение, ами и ме ругае, на такива само бой, другия път да се замисли.

Ей така подобна случка като твоята, само се разви по друг начин.
Аз съм бил да кажем на 15-16 и съм с баща ми и един негов приятел,
Баща ми 195 см 120 кг, приятеля му 208 см 160 кг и така в една тясна улица ние бяхме със ФВ Фаетон (казвам го, защото някой преди мен спомена, че колата имала значение), та в тясната улица ей така един срещу друг, като той трябва да изчака, защото неговото платно е заето от паркирани коли, а и той трябва да мине 10 метра назад, а ние 110 метра. Та пак пусна дългите ония и ние стоим, чакаме - културни хора, ония почна да псува, после се показа още някакъв скакалец от колата излязаха и двамата и ще се засилват вече да решават силово проблема, докато не се показаха баща ми и приятеля му от колата, да видиш как бързо биячите станаха колтурни извиниха се и затичаха към колата си. Та и по повод онзи с кадета дето спрял да се звери на жената, глупави хора сме си... А такива и много други пътни ситуации бол, а сме малък град да му се невиди - Добрич, верно вечер има движение сериозно, но чак па толкова, аз във Варна(там уча), като си карам съм по-спокоен, там по-малко джигити има, дойда ли си тука има осезаема разлика.
Изображение
E34, E38

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от paf40 » 09 Юни 2009, 7:32

ctokata написа:не знам за вас,но на мен ми се заяждат всякакви индивиди :) няма определена причина,просто защото карам БМВ!Писна ми от някакви изнервени от живота човечета да се правят на луди и винаги да не им пука!

Лошото е че има и свестни,но винаги започват с простотиите първо и после се разбирате като хора!Оня ден на ОМВ Дружба пича(дано чете това) който трябва да ти зарежда колата,хванал едно маркучле и си полива пред колонката и си полива и не му пука!Всички колонки заети а аз бързам за работа!И понеже мисля че тоя има мъничко акъл и ще се премести,за да си спра до колонката и да си заредя,той не!Гледа ме тъпо и си полива!Пълен парцаляк!Аз съм се изнервил защото шефа ми звъня 4 пъти ! И поглеждам назад и няма никой!Тръгвам си спокойно,за да отида да се наредя на друга колонка,и по едно време чувам прас :D Ударих някакъв дядка с ладичка!А ладата изядена от ръжда!Остана ми боя по черната лайсна на бронята,а на оня му се огъна естествено калника!И слизаме разправии и тем подобни и най-накрая се стигна до това че аз да му дам 50лв и няма да вика полиция!е то ако викне полиция аз съм виновен щото съм карал назад и съм го праснал!А м/у временно оня дришльо си полива там!Дори не обърна внимание!Разбрахме се с човека да му дам парите като ги имам и той ми каза няква кръчма в Надежда!По принцип днес трябваше да му ги дам,но утре взимам аванс,та да попитам може ли тоя да се обади в полицията и да каже че съм избягал от ПТП-то и да стане нещо сериозно ?Ако не може да чака?

А говорих за оня льольо дето си поливаше!После като спрях на колонката след разправията оня ме гледа лошо и дори не дойде да ми сипе бензин!А аз всеки ден си зареждам на това ОМВ!Тоя явно е бил някъв нов и многооооо тъп!Пич дано го четеш!Тогава нямах време да ти запаля врата,но следващия път няма да ти се размине!

п.с.Съжелявам че пиша толкова неразбираемо,но след пиянска вечер не съм много адекватен на сутринта :)

колега ако се обади онзи в полицията и докаже че ти си го ударилл
го смятат за алкохол след като си изббягал от птп и тогава става доста весело извикват те в стаиичката в кат дето връчват сниммките и пиши но чичката с ладата трябва да докаже че си бил ти
0889429419

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 09 Юни 2009, 19:26

интересно.

аз пък нямам такива наблюдения за трафика в софия. задръстено- да. умопомрачително бавно - да. липса на места за паркиране по центъра - да.... но пък не мога да се сетя един голям град по света където това да не са проблеми.

забелязвам също че всички си слагат коланите (или поне ги премятат?). също така тези с лъскавите коли не са основно тези които правят безумните нарушения... а разни стари голфове, опели, бмв-та тук таме са камикадзетата...

не забелязах някакви умишлени опити да ме засичат нарочно и други неколегиални действия спрямо мене... или поне не повече от където и другаде по света...

и така. може би наблюденията ми не са типични, но съм сигурен че начина ми на каране (изключително демократичен) има някакъв пръст в това да нямам проблеми... ако караш нагло и се буташ - ще имаш проблеми навсякъде.

може разбира се и да съм заблуден но.. просто споделям
алекс
трабант 601с
разни други возила

баварски фанатик
Аватар
Кара: нещо...
Мечтае да кара: McLaren F1 LM

Мнение от Dimo » 10 Юни 2009, 0:34

Съгласен съм с всичко което написа с изключение на

alx написа:не забелязах някакви умишлени опити да ме засичат нарочно и други неколегиални действия спрямо мене... или поне не повече от където и другаде по света...

Въпреки, че си прав не са умишлени, породени са от абсолютно не умишлена неграмотност да се управлява автомобил.
Повечето могат да натискат газта, но като трябва да се разминат на по 5 см с друга кола и почват да се чудат стига ли им мястото или пък им липсва всякаква координация на движенията.
Лошото е, че сме единствената държава в която има толкова много тарикати и причината за задръстванията са или те или някой заспал на волана пенсионер със 50 диоптъра очила. Да в другите големи градове има задръствания, но само тук си ги правим сами, а не се дължат основно на пренаселването на София!
Изображение

Предишна

Назад към Страхотни истории