ВНИМАНИЕ !!! КАМЕРИ със СНИМКИ Ботевград-София и 2-те платна

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: е36 coupe
Мечтае да кара: M-ki :D

ВНИМАНИЕ !!! КАМЕРИ със СНИМКИ Ботевград-София и 2-те платна

Мнение от BMW ///MPower » 31 Май 2009, 18:36

СЛОЖИХА 2 КАМЕРИ ЗА СЛЕДЕНЕ НА ТРАФИКА И ЗА СНИМКИ НА ТЕЗИ, КОИТО КАРАТ С ПРЕВИШЕНА СКОРОСТ В УЧАСТАКЪТ БОТЕВГРАД-СОФИЯ, ТОВА Е ЕДНАТА(намира се на ЛУКОЙЛ за към София), А ДРУГАТА Е В СЕЛО СКРАВЕНА !!!

За тест пуснаха тази на ЛУКОЙЛ- Ботевград за 5-10 мин. 32 снимки с превишена скорост :D :D :D
МЪДРЕЦЪТ СОЧИ ЛУНАТА, А ГЛУПАКЪТ ГЛЕДА В ПРЪСТА МУ !!!

Изображение

Obergruppenführer
Аватар
Кара: Е 36

Мнение от MOGY » 31 Май 2009, 19:27

:yes: Полезна информация!
Тая в Скравена ще избие рибата,никой не спазва ограничението а между другото там има табела видеонаблюдение
ИзображениеИзображениеИзображение
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
100% етнически НЕ толерантен!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 320i
Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната

Re: ВНИМАНИЕ !!! КАМЕРИ със СНИМКИ Ботевград-София и 2-те пл

Мнение от titto » 31 Май 2009, 19:31

BMW ///MPower написа:СЛОЖИХА 2 КАМЕРИ ЗА СЛЕДЕНЕ НА ТРАФИКА И ЗА СНИМКИ НА ТЕЗИ, КОИТО КАРАТ С ПРЕВИШЕНА СКОРОСТ В УЧАСТАКЪТ БОТЕВГРАД-СОФИЯ, ТОВА Е ЕДНАТА(намира се на ЛУКОЙЛ за към София), А ДРУГАТА Е В СЕЛО СКРАВЕНА !!!

За тест пуснаха тази на ЛУКОЙЛ- Ботевград за 5-10 мин. 32 снимки с превишена скорост :D :D :D
Благодаря колега! ;)
Изображение
--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"

ентусиаст
Аватар
Кара: Е36

Мнение от Escape » 31 Май 2009, 19:49

Колега, къде се намира тоя Лукойл, че в Петък заминавам за Гърция, а съм пътувал само веднъж по Е-79

Скравена като я видя ще намаля от далеч :)

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от titto » 31 Май 2009, 19:55

Escape написа:Колега, къде се намира тоя Лукойл, че в Петък заминавам за Гърция, а съм пътувал само веднъж по Е-79

В посока София, след изхода от Ботевград на магистралата на края на спускането, преди тунела....надявам се, че си ме разбрал!? :mhihi:
Изображение
--------------------------------------------------------------------------------------------

ентусиаст
Аватар
Кара: Е36

Мнение от Escape » 31 Май 2009, 19:57

titto написа:
Escape написа:Колега, къде се намира тоя Лукойл, че в Петък заминавам за Гърция, а съм пътувал само веднъж по Е-79

В посока София, след изхода от Ботевград на магистралата на края на спускането, преди тунела....надявам се, че си ме разбрал!? :mhihi:

Мисля че се сещам за кое спускане става на въпрос. Мерси колеги, със сигурност ми спестихте 2 акта

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от titto » 31 Май 2009, 20:04

Escape написа:
titto написа:

Мисля че се сещам за кое спускане става на въпрос. Мерси колеги, със сигурност ми спестихте 2 акта
Супер полезно и на мен колегата ми спести актче може би, че какъвто съм фотогеничен напоследък....
Ако някой друг знае къде по магистралите има със сигурност камери, нека споделя, че да няма честитки!Почти навсякъде си карам кротко 130-140, но при спускане, или на необичайни места, където знам, че не стоят с радари си отпускам крачето д...а! :uups:
Изображение

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 31 Май 2009, 21:48

полезно инфо! тоя път ми е два пъти в седмицата и щяха да ме ковнат със сигурност! аз се чуствам дискриминиран ,защото за толкова години зад волана една снимка до са не са ми направили....късмет некъв!!
предполагам, че радар-детектора ще ме предупреди като ме стрелнат,но понякога трудно се намалява по наклон.....!!!!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 31 Май 2009, 21:51

според мен е супер глупаво да има радари на спускане ама карай да върви, като порастнат внуците ми може и да става нещо от тази държава...
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Doberman_vas » 01 Юни 2009, 9:15

деа заприличахме на биг брадър.
Радар детекторите, засичат ли ги тези камери?
Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: '02 BMW E46 330i

Мнение от ///M3 » 01 Юни 2009, 9:23

Използвам темата да попитам знаете ли дали на Тракия има монтирани стационарни камери :uups:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
Мечтае да кара: още по-бавно
Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD

Мнение от Владо » 01 Юни 2009, 10:25

titto написа:
Escape написа:
titto написа:

Супер полезно и на мен колегата ми спести актче може би, че какъвто съм фотогеничен напоследък....
Ако някой друг знае къде по магистралите има със сигурност камери, нека споделя, че да няма честитки!Почти навсякъде си карам кротко 130-140, но при спускане, или на необичайни места, където знам, че не стоят с радари си отпускам крачето д...а! :uups:

нерде гърция, нерде скравена :D ... от ос гледна точка...

за камерите не 2, ами 222 трябва да има, та да понамалеят темите-некролози... дето само днес са 3 :help:

ентусиаст
Аватар
Кара: E36 M52b20 Touring

Мнение от Сондьора » 01 Юни 2009, 10:29

titto написа:В посока София, след изхода от Ботевград на магистралата на края на спускането, преди тунела....надявам се, че си ме разбрал!? :mhihi:

Там къде има спускане, от там изхода /бензиностанцията започва изкачване?????

Му му мух мули, майкоууу!
Аватар

Мнение от absix » 01 Юни 2009, 11:19

Сондьора написа:
titto написа:В посока София, след изхода от Ботевград на магистралата на края на спускането, преди тунела....надявам се, че си ме разбрал!? :mhihi:

Там къде има спускане, от там изхода /бензиностанцията започва изкачване?????

Като се качиш на магистралата от Ботевград посока София се спускаш надолу към Лукойла, който се пада в дясно.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от penio » 01 Юни 2009, 11:32

Добре де, а радар детектора хваща ли ги тез пущини?
Ако не са одобрени от Метрологичния институт могат ли да ти пишат акт?

Следваща

Назад към Извън Темата