Питане за навигация и телефон в колата
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- Monteki
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E46 318D New Face
- Мечтае да кара: Някое "М" калпазанче
Питане за навигация и телефон в колата
Здравейте колеги!
Имам две питания свързани с навигацията и телефона на моята Е46.
Колата е 318 Д 2003г. с малката навигация (най-дървената, която е само със стрелки и женски глас). Мисля да ъпгрейдна с големия 16:9 дисплей, или по-малкия 4:3. Не знам обаче как да разбера какъв ми е компа на навито (МК I, II или др.). Никъде в документите на колата не можах да открия. Съответно не зная дали ще поддържа по-големия екран, т.е. дали ще мога да си взема само дисплея и plug & play? Иначе предполагам не е голяма мъка да се свали климатроника в отделението над пепелника. Та въпросът ми е има ли някой идея как да разбера за компа, и по принцип какъв е необходим за да захрани монитор 16:9 или 4:3?
Второто питане е за телефона в колата. Има си всичките джаджи без самия апарат. Стойката е вдясно от страни на пепелника (не е в централната конзола). Има само надпис SIEMENS, но не мога да разбера за какъв модел е. Ако някой може да помогне и за това ще съм благодарен!
P.S. това ми е първата тема, така че се извинявам ако нещо не е както трябва
Хубав ден на всички и благодаря!
Имам две питания свързани с навигацията и телефона на моята Е46.
Колата е 318 Д 2003г. с малката навигация (най-дървената, която е само със стрелки и женски глас). Мисля да ъпгрейдна с големия 16:9 дисплей, или по-малкия 4:3. Не знам обаче как да разбера какъв ми е компа на навито (МК I, II или др.). Никъде в документите на колата не можах да открия. Съответно не зная дали ще поддържа по-големия екран, т.е. дали ще мога да си взема само дисплея и plug & play? Иначе предполагам не е голяма мъка да се свали климатроника в отделението над пепелника. Та въпросът ми е има ли някой идея как да разбера за компа, и по принцип какъв е необходим за да захрани монитор 16:9 или 4:3?
Второто питане е за телефона в колата. Има си всичките джаджи без самия апарат. Стойката е вдясно от страни на пепелника (не е в централната конзола). Има само надпис SIEMENS, но не мога да разбера за какъв модел е. Ако някой може да помогне и за това ще съм благодарен!
P.S. това ми е първата тема, така че се извинявам ако нещо не е както трябва

Хубав ден на всички и благодаря!
- Monteki
- кандидат ентусиаст
-
Re: 3
RadioDJ написа:http://www.xoutpost.com/articles/all-bmw/navigation/9458-bmw-navigation-system-faq.html
Навигацията от там.
Мисля че това ще свърши добра работа! Утре сутрин ще тествам!
Thanks!

- Monteki
- кандидат ентусиаст
-
Re: 3
RadioDJ написа:http://www.xoutpost.com/articles/all-bmw/navigation/9458-bmw-navigation-system-faq.html
Навигацията от там.
Благодарско RadioDJ! Разкрих я най-после, за мое учудване се оказа че е IV-ка.....странно защо на най-новия комп са сложили най-дървения дисплей

- Monteki
- кандидат ентусиаст
-
5 мнения
• Страница 1 от 1