Има ли духове или аз се побърквам ?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от kdl » 31 Май 2009, 22:37

Верно, защо написахте да не се действа агресивно и да не се правиш че не виждаш...
Айде да не се действа агресивно, ок, ама защо да се игнорира?

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от HA_PEMOHT » 31 Май 2009, 23:18

И един дух завива гъбки във двуметрови огради...
Един крайно ограничен и отчайващо глупав бездарник с отрицателен коефицент на интелигентност, както си джитка из интернет, започва да чете това.....

Синтаксис от ергативен тип, в който пециенсът е в субектна позиция, а агенсът - в ергативна

Какво е П.У.Т.К.А ?
Това е Пункт за Управление и Тактическа Координация на Авиацията

Дон Хуан де Маркофф
Аватар
Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
Мечтае да кара: X6 cabrio

Мнение от B U L L I » 31 Май 2009, 23:38

абе смешно ви е ама и аз имам случка подобна и 6 човека бяхме онемяли за минута.
наскоро приятелката ми ,която мнозина от вас познават като елиана ми разказа за такава лична среща във видин със същество като от първия разказ висок мъж ,разказа се потвърди и от вторият присъствал
ИзображениеИзображение
http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.

и аз незнам
Аватар
Кара: E36 325i

Мнение от BMWALPINA » 31 Май 2009, 23:46

Аз имам история и от Копитото и в последствие разбирам че не е само моя... :)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: N42B20 с ръкавици
Мечтае да кара: Spitfire

Мнение от Archangel » 31 Май 2009, 23:48

BMWALPINA написа:Аз имам история и от Копитото и в последствие разбирам че не е само моя... :)

Я разкажи 8)
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..

и аз незнам
Аватар

Мнение от BMWALPINA » 31 Май 2009, 23:54

Ми имаше некав в гората при положение, че само моята кола беше там. Тръгнах си и реших, че ми се е сторило, скед време реших да се кача пак с една приятелка и тя ми се похвали със същото...

.ninja { visibility: hidden; }
Аватар

Мнение от vladye » 01 Юни 2009, 0:09

B U L L I написа:абе смешно ви е ама и аз имам случка подобна и 6 човека бяхме онемяли за минута.
наскоро приятелката ми ,която мнозина от вас познават като елиана ми разказа за такава лична среща във видин със същество като от първия разказ висок мъж ,разказа се потвърди и от вторият присъствал

Разкажи повече за двете случки :)
virtue and tranquillity

Дон Хуан де Маркофф
Аватар
Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
Мечтае да кара: X6 cabrio

Мнение от B U L L I » 01 Юни 2009, 0:16

дълго е,но можеш да я питаш в събота на сбирката ви интересното е ,че и двете случки са от вашия край като първата е от великден в с. флорентин където празнувахме ,вилата е точно срещу старото гробище
ИзображениеИзображение
http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: N42B20 с ръкавици
Мечтае да кара: Spitfire

Мнение от Archangel » 01 Юни 2009, 0:19

BMWALPINA написа:Ми имаше некав в гората при положение, че само моята кола беше там. Тръгнах си и реших, че ми се е сторило, скед време реших да се кача пак с една приятелка и тя ми се похвали със същото...

Е това е много много малко вероятно. Първо - нали ти е ясно, че има хора планинари, които се качват до копитото и слизат обратно по пътеките.
Второ - 200м по-надолу е хотела, който обикновено е пълен.
Трето - самата кула се обслужва от 5-6 човека, които на смени застъпват там. Само нощем има само пазач. Така че...
Аз мислех, че ще кажеш нещо за под лифта, защото той е спрян след някаква авария май и оттогава е изоставен.
На копитото съм ходил много много много пъти, най-вече нощем по малките часове - нищо особено не съм виждал. Освен гадната коприва, която винаги намира начин да ме опари солидно, ако ще със зимни дрехи да съм.
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..

и аз незнам
Аватар

Мнение от BMWALPINA » 01 Юни 2009, 0:23

Archangel написа:
BMWALPINA написа:Ми имаше некав в гората при положение, че само моята кола беше там. Тръгнах си и реших, че ми се е сторило, скед време реших да се кача пак с една приятелка и тя ми се похвали със същото...

Е това е много много малко вероятно. Първо - нали ти е ясно, че има хора планинари, които се качват до копитото и слизат обратно по пътеките.
Второ - 200м по-надолу е хотела, който обикновено е пълен.
Трето - самата кула се обслужва от 5-6 човека, които на смени застъпват там. Само нощем има само пазач. Така че...
Аз мислех, че ще кажеш нещо за под лифта, защото той е спрян след някаква авария май и оттогава е изоставен.

Мда така е принципно, но при - 20 градуса почти, със силен вятър в 1 през ноща какво ще прави при беседката в гората и да седи на едно място и да гледа...Може наистина да е най обикновен човек, но това никак не ме успокоява :mhihi:

Олдскул фен
Аватар
Кара: Строявайки пешеходците по тротоарит
Мечтае да кара: E34 + s62 ]:)

Мнение от justboy » 01 Юни 2009, 0:52

Смеете се вие на човека, но тука покрай Спасов ден ходих на гробищата, за да полеем водица на гробовете на роднини и прочие, утидох в добро настроение, за миг не съм се замислял, че ми липсват или нещо от рода, но като минах покрай гроба на баба ми (бог да я прости) такава силна тръпка мина през цялото ми тяло, че не е истина, напълниха ми се очите със сълзи, но само толкова и останах вцепенен за поне 2 минути, беше адски странно.
Това, което написах е много лично за мен, макар и с риск някой да ми се посмее го казвам, не ходя за първи път на гробище, знам какво е да ревнеш от това, че ти е мъчно и много добре го разгриначавам от това, което ми се случи.

А друга кратка история пътна пак: Човек си кара към 4:30 сутринта с нормална скорост, чува/усеща чукане на прозореца поглежда и вижда човешки образ, губи ума и дума, колата влиза в нивата, по чудо се разминава от дърветата, отначало неможел да говори.

И една друга има, сходна с видето, което някой преди мен пост-на, но е доста дълга, а е късно и не ми се пише, даречем, че ако я прочетете, трудно ще вземете човек на стоп в тъмното.
Тези историй ми ги разказва на мен един човек, който ме качи може да се каже на стоп, и още няколко, накрая ме остави на 10 минути от нас, но в много обезлюдена част на града(тогава) това са десетте минути, които съм бил най-наплашен.
Кой знае къде ми се е смял ония после, но както и да е....
Изображение
E34, E38

ентусиаст
Аватар
Кара: Е70
Мечтае да кара: 25 годишна

Мнение от jullydjs » 01 Юни 2009, 0:58

И аз мисля че тез неща съществуват: Преди около 15 години при нелепа катастрофа загинаха 2 деца момичета, и тяхната майка, тез хора живееха на няколко преки от нас, а майката беше учителка в нашето училище което също е в близост до нас. Не беше минал и месец от случката, прибирайки се една сутрин към 5:00 часа видях в улицата срещо мен да върви едно малко момиче е със сплетена коса на две опашки и голяма чанта на гърбът тръгнало за училище, и си викам - я децата тръгнаха на даскало, а аз сега се прибирам. И в един момент си казах - ма кво даскало па това дете толко рано, след което погледнах пак към детето, а там вече нямаше никой, казвам ви направо тръпки ме побиха като осъзнах кое дете видях преди броени секунди, е чесно казано такова шубе такъв спринт до нас, а бях и чисто трезвен

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ferdy » 01 Юни 2009, 2:14

Бе вие се хилите, ама и аз съм имала няколко паранормални случки, на някои от тях имам и свидетели, а масовата умора/психоза/наркоза и т.н. не е много вероятна. А и познавам доста хора, които са преживяли странни случки, друг е въпроса, че и вие сигурно сте имали, но ви е по-лесно да се хилите и да не си признаете.

ентусиаст
Аватар

Мнение от bobi_maxo » 01 Юни 2009, 7:58

Тая сутрин докато тичах в парка, и се разминах с Елвис Пресли! :shock:
Сигурен съм че е той, имаше бакенбарди, широки в долната си част тесни панталони изцяло в бяло! Седеше на една пейка и свиреше на китарата(бяла!)тази песен: http://www.vbox7.com/play:9b403b84

Лек ден, и успешна седмица на всички!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW

Мнение от Rebel » 01 Юни 2009, 8:32

Иска ми се да не вярвам в подобни неща, но няма как... Всяка измислица произхожда от някаква истина и/или е добре поокрасена такава. Вярвате ли, че историите за чудовища и духове могат да бъдат просто съчинени от нечии мозък :?: аз мисля, че това е невъзможно. Опитайте се да измислите нещо, за което никой дори не подозира ;)

Хора, на които вярвам безрезервно, са ми разказвали потресаващи истории, от които те побиват тръпки!... и човек или вярва или се присмива като повечето колеги тук :) ... докато в един момент сам не се убеди, че не е чак толкова НЕвероятно такива неща да съществуват.

Аз за сега оставам пас... че да не остана изненадан някой ден :mhihi:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата