Въпрос за 2 DIN
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
21 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- kalanak
- кандидат ентусиаст
-
Въпрос за 2 DIN
Здравейте въпроса ми към хората които са сложили 2 ДИН плеъри в колите си да кажете качествени устройства с GPS до около 300 350 долара дали може да се намери.Смисъл всеки знае за известните марки но те са по 2000лева.Ако може някой да каже дали е доволен от своя плеър каква марка е колко струва. 

- Archangel
- старши ентусиаст
-
- Кара: N42B20 с ръкавици
- Мечтае да кара: Spitfire
Ами ти сам си отговори - качествена 2 ДИН техника е около 2000, даже малко повече. Убеден съм, че и по-евтини има, обаче не знам откъм екстри какво имат.
Друго нещо е, че не знаеш кой 2 ДИН ще ти пасне на колата. Е46ците са доста наблъскани с какво ли не зад таблото и малко 2 ДИН плейъри влизат. Тръбите на климатроника пречат за долната част.
Друго нещо е, че не знаеш кой 2 ДИН ще ти пасне на колата. Е46ците са доста наблъскани с какво ли не зад таблото и малко 2 ДИН плейъри влизат. Тръбите на климатроника пречат за долната част.
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
- kaspar_ivo
- младши ентусиаст
-
- Кара: 318i
Един приател си купи EONON 2 ДИН напълно свалящ преден панел от usa. Въпроса е че никаде не искат да го сложат - било много играчка при е46.
. В тояга са искали 400+ лева и 10 дена за да го сложат.
ето това е модела: http://www.eonon.com/2-Din-DVD-Player/E1091.html
Ако разбереш каде могат да го сложат драсни един ред на Wolfen
П.С за 300-350 лв с GPS ...
самняавам се да намериш такъв нов - 2ра ръка можеби... Успех

ето това е модела: http://www.eonon.com/2-Din-DVD-Player/E1091.html
Ако разбереш каде могат да го сложат драсни един ред на Wolfen

П.С за 300-350 лв с GPS ...

Ir0n написа:Ебаси, такова нещо ще е много яко.За съжаление е46 нямали много място зад касетофона, защото там минавали тръбите за парното.Аз следя темата по немските форуми, като се намери разумно решение ще пиша.
Решението е намерено одавна ... изрязва се пластмасата ... веднага под нея се вижда една ръка на климатроника (лостче) ... то се прекъсва в двата края и се прави скоба (като легнало с или Ш без средното

И мен ме "ужили" колега от форума:
http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?p=1393313#1393313
Все още чакам извинение ... като от умрял писмо!
среден разход
http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?p=1393313#1393313
Все още чакам извинение ... като от умрял писмо!

- kaspar_ivo
- младши ентусиаст
-
Ir0n написа:Така е, аз имах впредвид plug&play решение.
за съжаление такова няма при е46.... виж при е39 ще е по лесно сигурен съм

- kalanak
- кандидат ентусиаст
-
Значи намерил съм едни в орландовци които казаха че ще монтират 2ДИН на Е 46 но днес не работеха.Който иска ще му дам телефона им.Но намерих и един друг който ми каза че не иска да реже пластмасите зад парното.Но той бил слагал на няколко Е46 ци 1ДИН с 8 инчов монитор и каза че ставало убийствено.Става въпрос пак има от тези ЕОНОН които не излиза от вътре монитора а седи като на 2ДИН.За съжаление не мога да качвам линкове да покажа.Това момче което е правило интервенцията работи в сервиз само за слагане на професионална музика преди това е работел в тояга.По принцип супер съм се навил да слагам мултимедия в колата.Ако някой ме изпревари моля да покаже снимки пари и всичко 

- kaspar_ivo
- младши ентусиаст
-
Ами дано колегата Wolfen прочете темата и да иди да разпита кво що и всички чакаме снимков материал после 

- Wolfen
- старши ентусиаст
-
- Кара: само по празници
kaspar_ivo написа:Ами дано колегата Wolfen прочете темата и да иди да разпита кво що и всички чакаме снимков материал после
Аз отдавна съм видял темата

- Archangel
- старши ентусиаст
-
- Кара: N42B20 с ръкавици
- Мечтае да кара: Spitfire
Wolfen написа: ... евтиното винаги излиза скъпо.

Аз бих се навил, ако не беше цялата история с "изрязваме това, наставяме му ей такива неща, хващаме го със свински опашки и ето ти изцяло различна климатична инсталация"
Такива пишман реконструкции не ми вдъхват доверие.
Аз познавам момчетата в Дружбенската Тояга и те много умуваха какво да направим на моята кола. Първоначално имаше идеи да бъде като на Шаро старата 20-ка, обаче мен си ме кефи шофьорската жабка.
После мислихме 2 ДИН, но се оказа че няма такъв 2 ДИН който да влезе напълно в отвора. Спрях се на мултимедийна станция с излизащ екран и наблъсках куп други джунджурии зад панела на климата.
Като например къстъм мейд за моята кола контролер за мулти-волана

Според мен е добре колегата да обмисли 1 ДИН вариант.
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
- Wolfen
- старши ентусиаст
-
При всички положения не искам да ставам примамка за любители на подобна техника и да заваря бимърчето без прозорец и с изкормена конзола..... затова 2 дин с детачъбъл панел ми се стори добра идея. Вече не знам какво да правя... ясно е че с радио касетофончето не става.
- kalanak
- кандидат ентусиаст
-
Пак да кажа днес намерих подобни на тояга в Хаджи Димитър момчето каза чее направило няколко Е 46ци с 1 ДИН с този дисплей който не излиза. На външен вид изглежда като 2ДИН.Каза че било станало страхотно даже ми даде телефона на последния на който го е правил. И мисля утре или другиден да се обадя на човека да го видя на живо.
Ще снимам и ще го покажа.

- Wolfen
- старши ентусиаст
-
kalanak написа:Пак да кажа днес намерих подобни на тояга в Хаджи Димитър момчето каза чее направило няколко Е 46ци с 1 ДИН с този дисплей който не излиза. На външен вид изглежда като 2ДИН.Каза че било станало страхотно даже ми даде телефона на последния на който го е правил. И мисля утре или другиден да се обадя на човека да го видя на живо.Ще снимам и ще го покажа.
Питай го, моля те, няма ли да се навие да направи 2дин ... бъди убедителен

21 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2