Колко сме кротки?
Модератор: Общи модератори
33 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
TheBoss написа:От 1983 имам книжка и още нямам ми дупка, ни отнета точка, ни акт. А тези които ме знаят едва ли ще кажат: абе той е един кротък зад волана![]()
![]()
А, имам един фиш, навремето трябваше да прекарам москвето на дядо ми с две години закъснение и един проятел ми писа фиш за 10 стари лв. за управление с нередовни документи(за това нещо в КАТ одрусваха с по 35-40 кинта.) Ама и това май не важи, защото беше по мое желание
вярвам и аз нямаммммм
абе хора вие жигули ли карате я вижте резултата

- 5етко 5етицата
- кандидат ентусиаст
-
Аз имам истинска щатска
Аз имам истинска щатска...
Ще гледат ли, че е изтекла валидността?
Как стои
ако имаш 2
Но си имам и валидна БГ, така че който е компетентен, моля да отговори: ще проверяват ли дали лицето АБВ има свидетелство...
Как санкционират чужденците, всъщност
Как стои

Но си имам и валидна БГ, така че който е компетентен, моля да отговори: ще проверяват ли дали лицето АБВ има свидетелство...
Как санкционират чужденците, всъщност

Мерцедес е БМВ-то на пенсионера! http://www.blitz.bg/news/article/183677
BMW: "It's the impeccable choice for all who not only understand but care about what makes a good car great."
BMW: "It's the impeccable choice for all who not only understand but care about what makes a good car great."
Re: Австралия?
DEFLEPPARD написа:наказанието за подправяне и/или използване на фалшиви документи е 10 години затвор
Е, то и тях би следвало да ги накаzват zа вzимане на подкупи

5етко 5етицата написа:Аз имам истинска щатска...
В интерес на истината не гледат, тествано е много пъти със отдавна expire-нала книжка

5етко 5етицата написа:Как санкционират чужденците, всъщност
"Кеш или ше си одиш пеш"

Майтапа на страна, но спаzвайте zакона

33 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3