Колеги помогнете с АБС
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
Колеги помогнете с АБС
Когато карам АБС светва на таблото и се изкльочва.Оставам без АБС.После угася колата и пак я запаля се оправя,но някой пат нестава от парвия опит.Помогнете.От какво може да бьде.Някой ако е имал сащия проблем да сподели.
- djpamboss
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е36 318is M42 Passat B5.5 131hp
Re: Колеги помогнете с АБС
JBL написа:Когато карам АБС светва на таблото и се изкльочва.Оставам без АБС.После угася колата и пак я запаля се оправя,но някой пат нестава от парвия опит.Помогнете.От какво може да бьде.Някой ако е имал сащия проблем да сподели.
и при мен беше така , сега вече изобщо спря да изгасва свети си постоянно и няма АБС .... на диагностика не съм бил още , ще ми е интересно и на мен какво ще кажете !!!
- KickingKing
- ентусиаст
-
Виж я на диагностика. При мене даваше че датчика е много далеко и като го изчистиха барабана се оправи

Изяж бобър - спаси дърво!

По-добре да търсиш в google earth къде си пил, отколкото да видиш в youtube как!
- buko89
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 320 Convertible
- Мечтае да кара: e 36 M3
- Детайли за колата: golqma bega4ka e
- Larry
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36
- Мечтае да кара: служебна кола...
- Детайли за колата: 1994 E36 M43
Здравейте колеги,
Проблема с този датчик явно е при много колеги. Ако някой знае къде може да се направи качествена диагностика в София за АБС датчика нека сподели, моля! Имам и чип обаче, ще трябва ли да се върне стария за да се направи диагностиката?
П.С. Ако Камор и Дару са единствения вариант явно ще се ходи там
Проблема с този датчик явно е при много колеги. Ако някой знае къде може да се направи качествена диагностика в София за АБС датчика нека сподели, моля! Имам и чип обаче, ще трябва ли да се върне стария за да се направи диагностиката?
П.С. Ако Камор и Дару са единствения вариант явно ще се ходи там

- gushtraka
- Потребител
-
- Кара: 325i
Това е стандартен дефект при всички е36-ци
и аз съм така ама чистя и доливам и известно време всичко е ок.после пак и пак и пак ......

Изключителен вносител на AUTOTEK,CRUNCH,HIFONICS,MBQuart,ESX и SOUNDSTREME!!!
НАБИРА ДИСТРИБУТОРИ В ЦЯЛАТА СТРАНА
НАБИРА ДИСТРИБУТОРИ В ЦЯЛАТА СТРАНА
- E34 - Fanatic
-
-
- Кара: 313tds
При мене ситуацията е следната.
Връщах се от събора, лампата ми светна - от там и тракшъна, покарах така малко изгасна, след това пак светна, ядосах се, вземах един конактъен спрей, който е само за такива неща. Свалих всяко едно колело, отворих датчиците на АБС-а и пръснах със спрея в датчика. След това няколко пъти вадиш - вкарваш(като сещате се какво)
и вече няма да свети няма да мига. 
Връщах се от събора, лампата ми светна - от там и тракшъна, покарах така малко изгасна, след това пак светна, ядосах се, вземах един конактъен спрей, който е само за такива неща. Свалих всяко едно колело, отворих датчиците на АБС-а и пръснах със спрея в датчика. След това няколко пъти вадиш - вкарваш(като сещате се какво)

10 мнения
• Страница 1 от 1