Насилствено отнемане на две български деца против волята им
Модератор: Общи модератори
- DAEL
- Дакела
-
- Кара: 02 525dA & 07 E90 N46B..
- Мечтае да кара: F-22 Raptor
- Детайли за колата: Стоковица със Стептроник и кожена гарнитура.
CheGevara написа:flame написа:А ония аборигени от Германия, Дания, Швеция са пълни овце - изпълняват чинно всички съдебни решения (вкл. и тези, които не им харесват) вместо като Андрешко да вкарат съдия-изпълнителя в калта.![]()
колега,
искам да ти кажа, че си в огромна заблуда по въпроса за подобни решения на съда в държавите на "ония аборигени"!![]()
Това зверство никога нямаше да се случи в ГЕР!
Аборигенската държава я видяхме всички по телевизията в последните дни! Да не говорим, че с тези кадри пак се появихме по вестниците и телевизиите на "ония аборигени" дето пишеш по горе ....
Вожде, тоя "специалист" Flame е само за политик, да знаеш.
- ((:BuKcu:))
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: F32 M4
flame, каква е нашата държава, какви са другите...в Сомалия как са....в Азърбейджан....какво значение има....???
Не забелязваш ли до какво падение се стига.
Хубаво, имал 2 години....а майката къде е била през тия 2 години? М? И изведнъж се е сетила, че има две деца и ходи и ги търси....и само влошава нещата. /Това е само МОЕ предположение, може и да не е така/
Но каквото и да е положението, децата не заслужават това.
В цялата цигания - съдилища, полицаи.....как никой не помисли за тях??
Не забелязваш ли до какво падение се стига.
Хубаво, имал 2 години....а майката къде е била през тия 2 години? М? И изведнъж се е сетила, че има две деца и ходи и ги търси....и само влошава нещата. /Това е само МОЕ предположение, може и да не е така/
Но каквото и да е положението, децата не заслужават това.
В цялата цигания - съдилища, полицаи.....как никой не помисли за тях??
- hemicharger
- старши ентусиаст
-
- Кара: всичко на колела
- Детайли за колата: E38 IAL 07.2001
CheGevara написа:колега,
искам да ти кажа, че си в огромна заблуда по въпроса за подобни решения на съда в държавите на "ония аборигени"!![]()
Това зверство никога нямаше да се случи в ГЕР!
Аборигенската държава я видяхме всички по телевизията в последните дни! Да не говорим, че с тези кадри пак се появихме по вестниците и телевизиите на "ония аборигени" дето пишеш по горе ....
Ти май не долавяш сарказма на флейм

((:BuKcu:)) написа:....а майката къде е била през тия 2 години? М? И изведнъж се е сетила, че има две деца и ходи и ги търси....и само влошава нещата. /Това е само МОЕ предположение, може и да не е така/
Добре де, не се ли сещаш че такова съдебно решение (дело) не води за 2,3 или 5 месеца.
Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...
- ((:BuKcu:))
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: F32 M4
hemicharger написа:Добре де, не се ли сещаш че такова съдебно решение (дело) не води за 2,3 или 5 месеца.
Осъдила го е, защото е полякиня...и полския съд на нейна страна....и кой знае...и те като нас...бутнеш пари и светът е твой

Пак ще повторя, че ако имаше някакъв морал в тези хора, нямаше да допуснат да се случи. Най-малкото....майката нямаше да допусне детето й да стигне до такова състояние.
В край на крайщата си има някакви морални норми, хубаво...съдът казал така и така....и какво....давай да психясваме и деца и всичко...

Spit-Fire написа:И все пак не ми отговори на въпроса : Ако някой дойде да ти вземе децата, дори и да не го дърпат, просто да ги вземат и да ги отведат някаде на майка си....... ти би ли разговаряла мирно с който и да било? Просто при мисълта, че ти ги отнемат завинаги и може да не ги видиш повече ? И сега просто ми отговори на въпроса а не тръгвай да ми опровергаваш мнението щото ми е писнало на ....... от разсъждения.
Щом държиш, ще отговоря.
Децата не са нечия собственост, няма как и да са моя собственост. Има си съд, има и решение..,ако не съм доволна, ще си търся правата в съда, но няма да ги подложа никога пред този цирк. Не знам как бих могла да ги отглеждам спокойно, след като ги гледам незаконно.
Кажи ми ти, ако твоето дете се заинати на детската площадка и не ще да си тръгне - рита, хапе, съпротивлява се, изпада в истерия - какво правиш?
Говориш. Убеждаваш. Молиш. Залъгваш. Да, ама за това е нужно време. Ако в този момент се появи майка му, която почне да ти крещи, да оставиш детето, насъберат се майките от площадката и почнат да ти викат, че не зачиташ волята на детето си, какво следва? Освен това, ти си на среща с него след една година раздяла, в която само майка му го е гледала. Очакваш детето да се успокои и да се затича към вкъщи с теб? Какво ще направиш? Ще ми кажеш, че ще го оставиш и ще се оттеглиш, докато намериш по-благоприятен случай? О.К. Ама ако знаеш, че майката няма да ти даде друг такъв? А ти искаш да си прибереш детето. Какво правиш, кажи? Оттегляш се? Така ли? Или го издърпваш със сила, за да го успокоиш насаме, защото си убеден, че децата се успокояват в един момент. Или се отказваш и оставяш нещата така, за да се повтори драмата пак. И пак.
Децата не искаха да тръгнат доброволно. Но децата не лягат доброволно и за инжекция.
Единственото в случая, което може да се атакува от закона е участието на рускинята, която нямаше право да пипа чуждо дете. Но истината е, че ако не беше тя, сега и момичето щеше да е в неизвестност - прибрано от роднини на топло и светло.
И съм убедена, че това беше смисълът на цялата тази постановка. Децата да пищят, а бащата да пледира за насилие над децата, за да може да ги укрие и да започне нова процедура.
И вероятно тук има консултации с умел адвокат.
Ако аз бях на мястото на бащата, вероятно също щях да разиграя тази сценка. И в този миг бих мислила за своите интереси.
Това беше война между възрастни, в която явно нямаше как да се играе по правилата.
При разводи се случват ужасни неща.
Но при всички ситуации си има закони, които защитават правото и на детето, и на родителя. Не може деца да бъдат отделени от майката и да й бъде отказан достъп до тях само защото бащата е решил така. Същото важи и за майката.
Една медия си вдигна рейтинга по недостоен начин, превръщайки една семейна драма едва ли не в международен скандал.Лесно се сипят коментари, когато гори през девет села в десето.Ако и двамата родители бяха българи интересно на чия страна щеше да застане мнозинството?
Последна промяна krystal на 30 Май 2009, 13:48, променена общо 1 път
- need4speed
- Потребител
-
- Кара: Колкото може
- JENATA NA 6EFA
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: другите да се усмихват :)
klintan66 написа:Ах.....мамицата им долна мръсна , дееба тея тъпи мръсни разплути полицаи , лизачи , травестити ,чикиджий .....
Съдия изпълнители ......
Сган ,сган долна мръсна ,нека ни засипят с антракс да ни изтрият от Европа...такива сме мизерници ....
Никога няма да се оправим , НИКОГА !!!
Пяна ми излезе , полудях от писъците на децата ...
"С решение на Софийски апелативен съд е разпоредено незабавно връщане на децата на майката. " ТОВА СИГУРНО ЛИ Е ?. Къде го пише ?

потресаващо е!
- kazakoff
- кандидат ентусиаст
-
За дамите и господина flame, които защитават неистово "любящата майчица" на децата и "законността" на станалото:
http://www.blitz.bg/news/article/50689
"...Децата ми имат двойно гражданство, аз и майка им Барбара нямаме развод. Всичко тръгна надолу след нейното заминаване за Майорка, където искаше да работи в хотел, разказва Тодор. Скоро след пристигането й там Тодор усеща, че Барбара е постоянно пияна и неадекватна в приказките си, все едно е под въздействие на наркотици. Започна редовно да изключва телефона си, отказваше и връзка през интернет. Барбара се връща след месец и половина, но отказва да се прибере при семейството си във Варшава. Заминава при роднини на триста километра. Твърдеше, че е в депресия и трябва да се оправи, спомня си съпругът й. На Тодор нервите му не издържат - казва й, че тръгва с децата за България и ще я чака там. Барбара обаче подава в полски съд жалба, че децата й са отвлечени. В България завеждат дело за международно отвличане на деца по международната Хагска конвенция. Не допуснаха исканите от мен свидетели, нито се съгласиха да се направи медицинска ескпертиза на майката - така щеше да се разбере, че наистина е алкохоличка, казва Тодор..."
...и искам да добавя
Забелязвам, как някои се опитват да убедят всички, че едва ли не трябва да загърбим емоциите, да се подчиняваме безпрекословно на системата... и тем подобни простотии. Но, ПЪРВО - това го правят само РОБИТЕ. ВТОРО, става въпрос за две дечица (а не 2 кафемашини например), които биват ОТВЛЕЧЕНИ брутално от чужди граждани така, че ако тук няма емоции, тогава... къде? И ТРЕТО - аман от феминистки изявления от типа "горката" майка... На всички ни е ясно, че няма "слаб" пол и жените се превръщат в такъв, когато им изнася.
http://www.blitz.bg/news/article/50689
"...Децата ми имат двойно гражданство, аз и майка им Барбара нямаме развод. Всичко тръгна надолу след нейното заминаване за Майорка, където искаше да работи в хотел, разказва Тодор. Скоро след пристигането й там Тодор усеща, че Барбара е постоянно пияна и неадекватна в приказките си, все едно е под въздействие на наркотици. Започна редовно да изключва телефона си, отказваше и връзка през интернет. Барбара се връща след месец и половина, но отказва да се прибере при семейството си във Варшава. Заминава при роднини на триста километра. Твърдеше, че е в депресия и трябва да се оправи, спомня си съпругът й. На Тодор нервите му не издържат - казва й, че тръгва с децата за България и ще я чака там. Барбара обаче подава в полски съд жалба, че децата й са отвлечени. В България завеждат дело за международно отвличане на деца по международната Хагска конвенция. Не допуснаха исканите от мен свидетели, нито се съгласиха да се направи медицинска ескпертиза на майката - така щеше да се разбере, че наистина е алкохоличка, казва Тодор..."
...и искам да добавя
Забелязвам, как някои се опитват да убедят всички, че едва ли не трябва да загърбим емоциите, да се подчиняваме безпрекословно на системата... и тем подобни простотии. Но, ПЪРВО - това го правят само РОБИТЕ. ВТОРО, става въпрос за две дечица (а не 2 кафемашини например), които биват ОТВЛЕЧЕНИ брутално от чужди граждани така, че ако тук няма емоции, тогава... къде? И ТРЕТО - аман от феминистки изявления от типа "горката" майка... На всички ни е ясно, че няма "слаб" пол и жените се превръщат в такъв, когато им изнася.

- ukelichko
- младши ентусиаст
-
- Кара: Комбайн
- Мечтае да кара: Фадрома
Крайно време е да се започне от някъде. Ние нация ли сме или сбирщина. Ако сме нация трябва да защитим нашия сънародник, независимо от обстоятелствата. Англичаните още плачат за скапания наркоман дето преби бармана на морето. Просто защитават своите. А тук какво става. Насилие над деца с участието на дипломатическа кола на посолството на Полша. В собствената ни държава!!!!! Защото посланника си знае че виждаш ли тея са помияри и не му пука. Ако до сега бяхме им показали че държим на своите, самият посланник щеше да прекрати този акт на насилие. Помислете само ако това се беше случило в Щатите, шеше ли скапания посланник да прати кола на посолството. Аз съм Българин и щом други българи казват че майката е алкохоличка, значи е алкохоличка. Не ме интересува Полският съд какво е постановил, защото българският нищо не казва по случая. Щом поляци отвличат деца на българска територия аз спирам да си купувам полски стоки и ви призовавам да направите същото. Може да нямаме ядерно оръжие, но сме 7 милиона и сме някакъв фактор. От днес за мен поляците не са добре дошли в моята страна, макар че с нищо няма да им го покажа. Ако искат това да се промени да си отзоват посланника. И подкрепям всички законни действия срещу този акт на насилие. Защото съм българин и мой сънародник е в беда. Когато случаят приключи ще решавам прав ли е бил или не. Но ще го реша аз и моят народ а не чужд съд, пък бил и той в ЕС. Защото преди всичко съм гражданин на Република България и чак след това на ЕС.
Последна промяна ukelichko на 30 Май 2009, 15:46, променена общо 2 пъти
- kazakoff
- кандидат ентусиаст
-
ukelichko написа:...Щом поляци отвличат деца на българска територия аз спирам да си купувам полски стоки и ви призовавам да направите същото...
Напълно съм съгласен - БОЙКОТ на всичко полско, докато този посланик не си хване пътя за Полша!!! И на черноморието - за поляците - цената на всичко да се умножава по 5!!! Супер нагло е да използваш дипломатическа кола за отвличане на деца в чужда държава. И е супер НЕНОРМАЛНО полицията на същата държава да те охранява

- hemicharger
- старши ентусиаст
-
- Кара: всичко на колела
- Детайли за колата: E38 IAL 07.2001
exotique написа:krystal написа:
абе я земи се гръмни,няма нужда да ни занимваш с твоят болен мозък.Достатъчно е да си изкажеш мнението,но ти се опитваш и да промениш това на другите хора.....Ходи си в полша и се лижете с наркоманската майка и си еІи пІтката маІна
Леко мъжки

Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...
- kazakoff
- кандидат ентусиаст
-
Сега като се замисля: Баща "отвлича" децата си...
Все едно Полша да обяви война на Варшава... Страхотно решение на Полския съд. "Браво" на нашите власти, че се съобразяват и подпомагат такива "мъдри" решения на ЧУЖДА държава на НАША територия. Както би казал Мамалев - Хвала на такъви институции...
Доколкото си спомням, един чех ни беше изобразил държавата като тоалетна на фона на европейската карта. Та... следващото решение на полския съд може да бъде - "България е тоалетна на Европа". Така, че не е лошо да си държим домовете отключени, че ако на някой чужд турист му се доходи, да може да влезе и законно да се облекчи в хола например...
Направо съм откачил...

Доколкото си спомням, един чех ни беше изобразил държавата като тоалетна на фона на европейската карта. Та... следващото решение на полския съд може да бъде - "България е тоалетна на Европа". Така, че не е лошо да си държим домовете отключени, че ако на някой чужд турист му се доходи, да може да влезе и законно да се облекчи в хола например...

Направо съм откачил...

- ukelichko
- младши ентусиаст
-
- Кара: Комбайн
- Мечтае да кара: Фадрома
krystal написа:http://news.ibox.bg/news/id_1916744597
Коментарите под статията са плашещи..![]()
И заради такива овчици, като exotique, ще си замълча.
Кристъл, права си всичко е плашещо. И в другите си коментари си права, но ако ставаше въпрос за двама български граждани. Мен ме дразни факта че позволяваме на чужденци да правят каквото си искат в нашата държава. Аз ако бях решаващо лице в случая, при този меко казано сеир, щях да прекратя всико временно докато нещата се успокоят. После щеше да се викне на разговор бащата и след това специалисти психолози щяха да настроят децата по-позитивно към промяната която им предстои. Вместо това всички видяхме какво стана. Отделно ако бях министър на правосъдието, щях пред медиите да обявя, че много стриктно ще следя за състоянието на децата в Полша, защото в случая става въпрос за български граждани, а не че ще вкарам едва ли не бащата в затвора. Всики действия на отговорните органи показаха две неща, че сме или дупедавци или мърлячи и не ни пука за неща които пряко не ни засягат. Просто много ме е яд че за пореден път показваме, че не сме единни като народ.