ПРОБЛЕМ задна чистачка
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
13 мнения
• Страница 1 от 1
ПРОБЛЕМ задна чистачка
здр. фенове ,
от 2 дни не мога да спра задната чистачка в началото се двийеше бързо и пускаше вода сега на по рядки интервали някакви идеи , става въпрос за Д320 2001 г комби !!!
ще съм ви благодарен
от 2 дни не мога да спра задната чистачка в началото се двийеше бързо и пускаше вода сега на по рядки интервали някакви идеи , става въпрос за Д320 2001 г комби !!!
ще съм ви благодарен
- unikalen88
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW 330cd
- RadioDJ
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 200320DM47TU
- Мечтае да кара: trabant ot novite
- Детайли за колата: super pila e:)
Re: ПРОБЛЕМ задна чистачка
bai-tozi написа:здр. фенове ,
ще съм ви благодарен
Най-вероятно ти е затлачена/раждясала или клеясала остта на самата чистачка. Провери я първо с ръка на вдигнато стъкло как се движи. Ако се движи трудно, си разглоби чистачката, избии остта( остта има зегерка, която се маха, след което с малко помощ излиза)и я почисти и смажи хубаво.
Forced induction means torque,
torque means fun.
torque means fun.
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Re: ПРОБЛЕМ задна чистачка
RadioDJ написа:bai-tozi написа:здр. фенове ,
ще съм ви благодарен
Най-вероятно ти е затлачена/раждясала или клеясала остта на самата чистачка. Провери я първо с ръка на вдигнато стъкло как се движи. Ако се движи трудно, си разглоби чистачката, избии остта( остта има зегерка, която се маха, след което с малко помощ излиза)и я почисти и смажи хубаво.
Колега,пича не може да си спре чистачката,не да я пусне,така поне аз го разбрах
- Енцо
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 530d F10
- Dakataaa
- младши ентусиаст
-
- Кара: квото има
- Мечтае да кара: E30 M3 Johnny Ceccoto
Изобщо замисли ли се ,че по тьпо нещо не можеше да кажешЕнцо написа:Купувайте си купета и няма да имате проблеми със задната чистачка. Няма чистачка - няма проблем!

- valery
- кандидат ентусиаст
-
Енцо написа:Купувайте си купета и няма да имате проблеми със задната чистачка. Няма чистачка - няма проблем!
Този раздел не е за чат и закачки, ако няма как да помогнеш на колегата.........знаеш.
За съжаление аз също не мога да му помогна!
13 мнения
• Страница 1 от 1