Насилствено отнемане на две български деца против волята им
Модератор: Общи модератори
rado_rf написа: свидетелка която е била готова да потвърди алкохоло-наркомано-ебалните наклонности на майката
Колкото и да е сериозна темата, просто 5 минути се смях като го прочетох.

Да не е офф:
Това е още един типичен пример, как обществото не може да има единно мнение! Дори везната да клони в полза на бащата, пай някой излиза и вика майката, светица!
В други държави, институциите защитават гражданите си и застават зад тях дори да са били сериини убиици в други държави!
Само мога да ви кажа за Англия което е дала убежище на много издирвани престъпници, както и Русия даде убежище на сина(не съм сигурен дали беше точно сина) на Милошевич!
Даскалите протестират - веднага излиза някой и казва аз щом бачкам за 400 лв тези какво реват!! Медицинските сестри в Либия, държавата им дава парично обещетение заради 8 години некадърно водене на преговори във форумите веднага потребители:
"Да отида и аз да лежа и после да ми платят" "нагли" и т.н.
Не просто сме мърша, а няма по-голяма мърша от нас!

- Сондьора
- ентусиаст
-
- Кара: E36 M52b20 Touring
krystal написа:
...Останете си с душевния комфорт...
Айде с лоста, че е по нежно...

http://www.youtube.com/watch?v=W3brP4QL ... re=related
п.п заради колегата Владо
- Демирев
- ентусиаст
-
- Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3
exotique написа: Полицаите не действаха защото по закон този автомобил е чужда територия и те нямат прявомошия дори да го спират за проверка ,камо ли да влизат вътре.|
Това е точно така. Не само в България, а навсякъде по света, дипломатите - возилата им имат имунитет в чуждата държава и местната полиция е безсилна. Ако пожелаеха спокойно можеха да прегазят лежащите и никой съд не е в състояние да съди дипломати с имунитет. Затова винаги съм съветвал близки и познати да бягат далеч, като видят возило с червен номер.
- Spit-Fire
- Scrapyard user
-
- Кара: Peugeot 3008 + Yamaha MT-09
Каквато държавата - такива и хората. Факт е, че почти на всеки тука му е през щангата за децата, майката, бащата и сие. Просто трябва да си начешете клавиатурите щото ден без няколко тъпи и плоски постове не може да мине. Всеки си е заел някаква измислена страна и като адвокат плямпа наляво надясно тоя какво бил направил оня какво бил направил. Ама никой не ги познава хората да каже мъжа какъв е, жената каква е. Единствения факт е, че две беззащитни деца са били дърпани като плюшени кукли от все рода, от полските ге*чета и другите не искам да ги пиша, че трябва да псуван. Мен единствено ме провокира да пиша тук колежката @Кристал. Щото тва са някакви супер тъпи разсъждения от нейна страна. Свободна държава сме и пишем в свободен форум и аз най-свободно си изразих мнението спрямо писанията.
Децата травмирани били, какво било, не сме знаели каква е майката. Ми квато ще да е. Много хора биха се досетили, че щом съди от полски съд, те съответно ще осъдят бащата на една нелоша издръжка, щото само в мизерната България може издръжката да е в диапазона на 30-80 лева. Смях в залата.
И все пак не ми отговори на въпроса : Ако някой дойде да ти вземе децата, дори и да не го дърпат, просто да ги вземат и да ги отведат някаде на майка си....... ти би ли разговаряла мирно с който и да било? Просто при мисълта, че ти ги отнемат завинаги и може да не ги видиш повече ? И сега просто ми отговори на въпроса а не тръгвай да ми опровергаваш мнението щото ми е писнало на ....... от разсъждения.
Децата травмирани били, какво било, не сме знаели каква е майката. Ми квато ще да е. Много хора биха се досетили, че щом съди от полски съд, те съответно ще осъдят бащата на една нелоша издръжка, щото само в мизерната България може издръжката да е в диапазона на 30-80 лева. Смях в залата.
И все пак не ми отговори на въпроса : Ако някой дойде да ти вземе децата, дори и да не го дърпат, просто да ги вземат и да ги отведат някаде на майка си....... ти би ли разговаряла мирно с който и да било? Просто при мисълта, че ти ги отнемат завинаги и може да не ги видиш повече ? И сега просто ми отговори на въпроса а не тръгвай да ми опровергаваш мнението щото ми е писнало на ....... от разсъждения.
The person who risks nothing, does nothing, has nothing, is nothing, and becomes nothing. He may avoid suffering and sorrow, but he simply cannot learn, feel, change, grow or love. Chained by his certitude, he is a slave; he has forfeited his freedom. Only the person who risks is truly free.
- DAEL
- Дакела
-
- Кара: 02 525dA & 07 E90 N46B..
- Мечтае да кара: F-22 Raptor
- Детайли за колата: Стоковица със Стептроник и кожена гарнитура.
VesoPesa написа:А аз само да попитам кой беше днес пред посолството?
Аз познати лица не видях към 18:15
Аз минах към 18,15 и видях една-две Е-36-ци, направих две обиколки с псувни и си тръгнах.
П.П. Псувните бяха насочени към Полското посолство, а не към колегите.
- hemicharger
- старши ентусиаст
-
- Кара: всичко на колела
- Детайли за колата: E38 IAL 07.2001
Spit-Fire написа:Каквато държавата - такива и хората. Факт е, че почти на всеки тука му е през щангата за децата, майката, бащата и сие. Просто трябва да си начешете клавиатурите щото ден без няколко тъпи и плоски постове не може да мине. Всеки си е заел някаква измислена страна и като адвокат плямпа наляво надясно тоя какво бил направил оня какво бил направил. Ама никой не ги познава хората да каже мъжа какъв е, жената каква е. Единствения факт е, че две беззащитни деца са били дърпани като плюшени кукли от все рода, от полските ге*чета и другите не искам да ги пиша, че трябва да псуван. Мен единствено ме провокира да пиша тук колежката @Кристал. Щото тва са някакви супер тъпи разсъждения от нейна страна. Свободна държава сме и пишем в свободен форум и аз най-свободно си изразих мнението спрямо писанията.
Брат до сега 2 пъти чета всички постове и бих казал че най глупавото нещо е човек да скача с рогата напред, без да знае цялата истина. Несериозно е да се взима страна на база "видях репортаж по телевизията", това доказва само какво стадо е Българския народ и как още 100 г. ще му трябва пастир.
Надявам се цялата история да излезе наяве за да може да се разбере в действителност кой е прав и кой е крив и тогава да се обсъжда този цирк.
А тва за издръжката не е най-малкия дявол в случая. Ще следя всички новини, белким се разбере най-накрая за кво по дяволите става въпрос!
Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...
- ((:BuKcu:))
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: F32 M4
Какво сте се вкопчили в родителите???
Не гледахте ли вчера по новините.....тази изрощина.....по такъв зверски начин да се ИЗЗЕМВАТ ДЕЦА. Независимо дали имат право, или не.
Ако "великата" майка имаше акъл в полската си глава, НИКОГА не би предприела такива действие.
Помислете....защот децата се чувстват добре при баща си и неговите родители??? А?? Защо не при майка им и нейните родители??? Защо момченцето е избялаго, когато са се опитали и него да вземат.
"Великата" майка помислили за психиката на тези две деца? Съмняваме дълбоко.....Но с каква цел го е направила....не ми е ясно....
Как няма да има мелета и т.н.....ако на някой от вас по такъв начин му отнемат детето...какво....ще седите и ще се усмихвате ли? Това са напълно нормални реакции за един родител....да защити и запази детето си.
И каквито мерки да се вземат, в случая е най-важно да се помисли за децата и тяхната психика.
Не гледахте ли вчера по новините.....тази изрощина.....по такъв зверски начин да се ИЗЗЕМВАТ ДЕЦА. Независимо дали имат право, или не.
Ако "великата" майка имаше акъл в полската си глава, НИКОГА не би предприела такива действие.
Помислете....защот децата се чувстват добре при баща си и неговите родители??? А?? Защо не при майка им и нейните родители??? Защо момченцето е избялаго, когато са се опитали и него да вземат.
"Великата" майка помислили за психиката на тези две деца? Съмняваме дълбоко.....Но с каква цел го е направила....не ми е ясно....
Как няма да има мелета и т.н.....ако на някой от вас по такъв начин му отнемат детето...какво....ще седите и ще се усмихвате ли? Това са напълно нормални реакции за един родител....да защити и запази детето си.
И каквито мерки да се вземат, в случая е най-важно да се помисли за децата и тяхната психика.
DAEL написа:Ако това се беше случило в някоя бяла държава бая глави щеха да хвръкнат, но тука при нас.......заеби, не сме държава??!!!![]()
![]()
, тъпите куки поне трябваше да се напрвят малко на "ударени" и да беха оставили бащата поне да беше и строшил кокалите на оная джофра!!
Да, във всички бели държави хвърчат глави, прилага се физическо насилие, куките се правят на ударени и такива циркове са на почит! Всички бели държави - от Албания до Никарагуа, от Мексико до Сомалия! А ония аборигени от Германия, Дания, Швеция са пълни овце - изпълняват чинно всички съдебни решения (вкл. и тези, които не им харесват) вместо като Андрешко да вкарат съдия-изпълнителя в калта.

Мисля, че трябва трезво да погледнете на нещата и да решите коя действителност предпочитате - тази, в която живеят героите на Ханс Кристиан Андерсен, или тези, в която живеят героите на Елин Пелин (най-вече Андрешко).

E34 - Fanatic написа:Коменатара за мен е излишен ... За мене това не е МАЙКА ... за мене това е чудовище ...![]()
![]()
Горкият баща ...
Така ли казаха в кварталната кръчма в Асеновград? Е щом е така наистина коментара е излишен! Въпреки че съм убеден, че познаваш лично и майката и бащата, срещал си се с тях и имаш лични наблюдения върху живота им.
GVT написа:Хайде накарайте нашия денбел ,консул в Холандия който си чеше само макарите ,да иде с колата и по същия начин да вземе Ели и Вим които по най брутален начин са отнети от тяхната майка.
Виждам, че имаш лични впечатления и се познаваш със консула ни в Холандия затова няма да е културно да тръгна де те опровергавам. Ама не си му казал - не е отишъл! Ма той трябва мисли да чете, за кво иначе за го сложили консул!? А може би още се колебае дали да иде с танк или бронетраспортьор. Иначе съм дълбоко убеден, че ако отиде със съдебно решение холандския съдия-изпълнител няма да го изпълни, куките ще се правят на ударени, а местното население ще се събере накуп да псува цветущо, да хвърля камъни и да ляга под колите. А - ма то нямало съдебно решение ли? Няма нищо, тя майката си го обича, нищо че не си мърда пръста по въпроса, държавата е виновна!

Spit-Fire написа:Не наистина ми е много чудно кво ще направят повечето от вас ако дойдат да им дърпат децата от ръцете - ще седнат да говорят мирно предполагам![]()
![]()
![]()
Аз първото което ще направя е вместо да се оплаквам 2 години в селската кръчма да отида в големия град и да дам някой лев на някой адвокат, който да ми гарантира, че тия деца няма да излязат от БГ. Ама то пусто за ракия пари няма, пък за адвокати грешни пари да се дават...

А ако просто няма никакъв начин да ги задържа и има законно основание - сам ще ги дам децата и няма да правя панаири. Щото цел №1 за мен би било не децата да са при мен (ей така, на инат ако ще), а децата да са добре. Ако направя такива циркове това може да нанесе трайни поражения върху психикана на децата, може например да вземат да заекват от уплах. Ако ги дам доброволно пак ще мога да ги обичам, да ги виждам, да се грижа за тях. А ако се окаже, че майката не се грижи добре за тях няма да я пребия като първия селянин с гьостерицата, а ще заведа дело за отнемане на родителските й права.
Може да ме боли, но законът е за това да се спазва. Беззаконие означава например да реша, че някой ми спрял на мястото пред блока и да му нарежа гумите. Много ме кефят такива индивиди, които на единия фронт (напр. паркинга пред блока) се оплакват как в тая държава никой не спазвал законите, а на другия фронт зоват към беззаконие ("Кво кат има решение, дайте да я убием тая полска ХХХ, ХХХ, ХХХ и ХХХ!")

need4speed написа:Представям си ако това бе станало тук в Пловдив в столипиново.НЯКА КАК ДА СТАНЕ!!!
Колегата толкова точно го е казал, че повече не може

ukelichko написа:Да ти еба и скапаната държава и мизерния продажен народец. Народец, защото не сме нещо калпаво и мижаво. И полицайчета, защото полицай са ония в щатите. И педерастични адвокатчета......
Ако Елин Пелин се прероди и пренапише "Андрешко" то със сигурност ще вкара тези думи в речника на главния герой.
Ама наистина сме племе калпаво и мижаво! Тръгнали сме законите да спазваме като ония аборигени от ЕС! Това с псувни и груба сила се решава! Ей, на, вижте ги сърбите - това е народ! Албанците нещо права искаха и им спретнаха един мини геноцид - нищо че после им сринаха държавата, важното е, че са народ! И сега пак са по-добре от нас - нищо, че загубиха цяла Югославия и Черна гора, а скоро и сами ще признаят независимо Косово!
И да, полицаи са ония от щатите! Те изобщо няма да те застрелят като куче ако тръгнеш да им оказваш съпротива, а ще стоят настрана, ще чоплят семки, ще се хилят ехидно и ще коментират "Абе той шефа каза да не се натягаме много щото това дете не трябвало да бъде взето".
А педерастичните адвокатчета са най-голямата сган! Само се чудя кои са по-педерастимни - тия, които като ги потърсиш и ти печелят дело за родителски права или ония дето печелят дела за милиони обезщетения.
klintan66 написа:Еми като си тъпанар ,ще изпълняваш тъпанарски нареждания !
Вярно! На село всички са от интелигентни по-интелигентни! Затова те хващат сопите и раздават правосъдие вместо да изпълняват някакви ми там съдебни решения!
Eva* написа:Ако някой дръпне, влачи и тормози някой от племениците ми така, жив ще го одера! Ако трябва, и ще го отлежа!
Браво, колежке, браво! Виждам, че в теб надделява майчинската любов и инстинкт за сметка на първичната груба сила и решеността да постигнеш своето, ако ще и турско да стане!
А докато лежиш дечицата ще се гордеят с теб, бъди сигурна! Ще бъдат материално осигурени (в Сливенския затвор заплатите са големи!), няма да се налага да крадат, просят, проституират или др. подобни начини за припечелване! В училище като кажат, че си одрала някой жив и ще ги гледат с възхищение и уважение! Аз съм убеден, че без надзор те ще се учат съвестно и няма да пропускат нищо и като разкажат за теб направо в Харвард ще ги пратят с пълна стипендия. И ти като излезеш от затвора ще можеш да се гордееш, че те са станали пълноценни и уважавани в обществото хора.
rado_rf написа:Дупедавството в тая държава е издигнато в култ. Аз не мога да разбера защо българския съд се съобразява с решенията на полския безусловно и вкарва изпълнителната власт в действие. Това също е типичен пример за дупедавство.
Мани, мани... то целият ЕС са едни такива - навсякъде спазват съдебните решения тия дупедавци европейски! В развити демокрации като Тонго, Тувалу и Тринидад и Тобаго всеки съд ще покаже среден пръст на една такава полска ХХХ (въпреки че тя е права) и за назидание дори ще я осъди да бъде одрана жива и изядена!
((:BuKcu:)) написа:Това са напълно нормални реакции за един родител....да защити и запази детето си.
Да, ама при условие, че някои ни нападне на улицата или ни дойде като гръм от ясно небе. Ама да имам 2 години и да не си мръдна пръста да тия деца (т.е. да осигуря оставането им завинаги в БГ), то значи или аз не ги обичам и не ги заслужавам или съм пълен некадърник, от който децата ми ще се срамуват.
- klintan66
- старши ентусиаст
-
- Кара: E34TDS , CL 500, Е65
Тук има двама буквояди на които пожелавам да ги гонят цигани с ножове и после като ги надялкат да са благодарни на полицията ,че не са застреляли незаконно някой джигит !...Нали не са знаели неговата позиция ... може бягащите с жълто в гащите да са миришели лошо ....
Кристъл, каква е разликата между "помощ бабо " и "помощ татко " когато бащата е притиснат на земята .
Демиров, дипломатически имунитет имат в колата . А те ги нарамиха като агнета ПРЕДИ това на Българска ЗЕМЯ подкрепени от зяпащи защитници на детето .
Адски тъпи коментари .
Да, аз съм манипулиран вече. Знам ,че с нас си правят каквото си искат . Като видя, че някой върви към мен направо му давам жената ,детето , парите и си правя сепуко....
Кристъл, каква е разликата между "помощ бабо " и "помощ татко " когато бащата е притиснат на земята .
Демиров, дипломатически имунитет имат в колата . А те ги нарамиха като агнета ПРЕДИ това на Българска ЗЕМЯ подкрепени от зяпащи защитници на детето .
Адски тъпи коментари .
Да, аз съм манипулиран вече. Знам ,че с нас си правят каквото си искат . Като видя, че някой върви към мен направо му давам жената ,детето , парите и си правя сепуко....
Последна промяна klintan66 на 30 Май 2009, 10:47, променена общо 1 път
- Apassionata
- РазБОЙниКА
-
- Кара: го на тройки
- Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
- Детайли за колата: Черна
- MatriX_Fucked
- кандидат ентусиаст
-
Мда, аз се видях с едно момче впоследствие, което ми каза, че ще има по организиран протест в неделя, защото е почивен ден и повече хора ще имат възможност да се съберат!
Без страх, без спирачка!
- DAEL
- Дакела
-
klintan66 написа:Тук има двама буквояди на които пожелавам да ги гонят цигани с ножове и после като ги надялкат да са благодарни на полицията ,че не са застреляли незаконно някой джигит !...Нали не са знаели неговата позиция ... може бягащите с жълто в гащите да са миришели лошо ....

- klintan66
- старши ентусиаст
-
- Кара: E34TDS , CL 500, Е65
DAEL написа:klintan66 написа:Тук има двама буквояди на които пожелавам да ги гонят цигани с ножове и после като ги надялкат да са благодарни на полицията ,че не са застреляли незаконно някой джигит !...Нали не са знаели неговата позиция ... може бягащите с жълто в гащите да са миришели лошо ....
![]()
![]()
, абе ти деца имаш ли???
Иронията ли не схвана ?
Именно, че имам и ТОВА няма да се случи с мен и детето ми !
- DAEL
- Дакела
-
klintan66 написа:DAEL написа:klintan66 написа:Тук има двама буквояди на които пожелавам да ги гонят цигани с ножове и после като ги надялкат да са благодарни на полицията ,че не са застреляли незаконно някой джигит !...Нали не са знаели неговата позиция ... може бягащите с жълто в гащите да са миришели лошо ....
![]()
![]()
, абе ти деца имаш ли???
Иронията ли не схвана ?
Именно, че имам и ТОВА няма да се случи с мен и детето ми !
Сори, ама съм се ядосал много и....
- CheGevara
- Weißwurst-Fresser
-
- Кара: F40
flame написа:А ония аборигени от Германия, Дания, Швеция са пълни овце - изпълняват чинно всички съдебни решения (вкл. и тези, които не им харесват) вместо като Андрешко да вкарат съдия-изпълнителя в калта.![]()
колега,
искам да ти кажа, че си в огромна заблуда по въпроса за подобни решения на съда в държавите на "ония аборигени"!

Това зверство никога нямаше да се случи в ГЕР!
Аборигенската държава я видяхме всички по телевизията в последните дни! Да не говорим, че с тези кадри пак се появихме по вестниците и телевизиите на "ония аборигени" дето пишеш по горе ....