Насилствено отнемане на две български деца против волята им
Модератор: Общи модератори
- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
и MatriX_Fucked, каза че е бил но не е видял никой
аз не успях да дойда защото не си намерих шофьор, а с гипса ми е малко трудно да карам, особено из центъра. Живот и здраве на следващият протест ще се разберем от по-рано и ще се кача при някой.

аз не успях да дойда защото не си намерих шофьор, а с гипса ми е малко трудно да карам, особено из центъра. Живот и здраве на следващият протест ще се разберем от по-рано и ще се кача при някой.

kiro_320 написа:Майката въобще НЕ е била там! Кой как я нарича си е негова работа.![]()
Какво си представяш не знам, но от къде знаеш че тя не пие ?? Човек дето е живял с нея, казва че пие - ти казваш не ? Значи бащата лъже..
Кой каза, че майката не била там?
Гледате и виждате това, което искате.

Не твърдя никъде, че майката не е алкохоличка.
Мене друго ме притеснява...Излизат бащата и бабите и обявяват майката за лека жена и алкохоличка и всички се надигат срещу майката. Ти нейната гледна точка чу ли я?
Знаеш ли в български съд, колко от разводите се придружават с подобни твърдения?
Аз не вярвам толкова лесно на думи.
Ако приемем хипотетично, че майката е светица, този ВАНДАЛСКИ АКТ КЪМ ДЕЦАТА ще изглежда ли нормален в твоите очи? Ти би ли постъпила по този начин с твоите деца в аналогична ситуация?
И двамата родители за мен са идиоти. Независимо какво е станало между тях и кой е недоволен от решението на съда е недопустимо да причинят това на децата. И двамата.
Потресена съм от изродщината на родители към собствените им деца. А кой е прав и кой крив според юристите, няма никакво значение. Никой не е прав щом допускат подобни сцени, които ще травмират децата им завинаги.
- Демирев
- ентусиаст
-
- Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3
Много емоции хвърляте!
Първо към юзъра нарекъл се вуйчо ваньо - приятелю, в репортажа я нямаше майката никъде, майката въобще не присъстваше на тея сцени, тя е в посолството през това време !!!, нито жената в лилаво, нито другите две са майки на момиченцето! майката я дадоха в друг репортаж!
Всички пишете тотални олигофрении без да знаете причината за достигане на тея сцени,!!! които са след решение на съдът, а не защото на някой му е кефнало!
даел - полякиня не знам какво значи, но знам как наричат българите в държавите от ЕС, цигани - крадци!
И какво ще направиш? Знаеш ли кой е виновния в случая? Защо се е стигнало до тук въобще?
Май всички кълнящи видяха вчера за пръв път в живота си последствията от почти всяко бракоразводно дело....
Първо към юзъра нарекъл се вуйчо ваньо - приятелю, в репортажа я нямаше майката никъде, майката въобще не присъстваше на тея сцени, тя е в посолството през това време !!!, нито жената в лилаво, нито другите две са майки на момиченцето! майката я дадоха в друг репортаж!
Всички пишете тотални олигофрении без да знаете причината за достигане на тея сцени,!!! които са след решение на съдът, а не защото на някой му е кефнало!
даел - полякиня не знам какво значи, но знам как наричат българите в държавите от ЕС, цигани - крадци!
Вуйчо Ваньо написа: До юзъра нарекъл се Демирев,
преди да квалифицираш нечие мнение като олигофренско(например моето), вземи та го прочети добре. Ако вникнеш в поста ми, ще установиш, че нямам нищо против съдебното решение, неговата обосновка или отношенията между двамата родители. Аз имам проблем с НАЧИНА по който то се изпълнява. Ти гледайки така хладно-обективно и филосовски на нещата мислиш ли, че е напълно нормално да се изпълни по този начин?Има повечко емоция от всички нас наистина, но си мисля, че нямаше да се налага да я вкарваме, ако някой бъзлив чиновник, от някаква измислена държавна институция вместо като теб да се крие зад съдебни решения и да обяснява как закона е над всичко просто си беше свършил работата. Просто съм убеден, че съда издал решението не е имал това пред вид. Полицията я дадох за пример за това как могат да бъдат заобиколени законите без да се нарушават. Значи може-въпрос е само на мотивация. Всички гледаме новини от милата ни родина и отлично знаем как хиляди съдебни решения не се изпълняват без никакви последствия. А относно това е ли присъствала майката лично на панаира, може и да съм сгрешил, но пък факта, че не е била там още по-силно подкрепя теорията ми, че явно много силно обича децата си и просто няма търпение да ги види
P.S. Пробвай да го направиш в полша това упражнение в този му вид и виж какво ще се случи.
P.P.S. И още нещичко само да добавя. Именно заради такива случки, все още има съд съставен от живи хора, а не изчислителна машина. 2+2=4. Нещата не са само черни и бели. Ако някой отговорен кадър или институция е допуснал грешка, следващият жив човек по изпълнителната верига трябва да вземе мерки. Ама затова трябват топки, а не пръдливи мижитурки и книжни мишлета, които умират от ужас да не ги покажат по новините, щото шефа няма да е доволен.
И какво ще направиш? Знаеш ли кой е виновния в случая? Защо се е стигнало до тук въобще?
Май всички кълнящи видяха вчера за пръв път в живота си последствията от почти всяко бракоразводно дело....
Последна промяна Демирев на 30 Май 2009, 0:03, променена общо 1 път
- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
- Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo
krystal написа:Знаеш ли в български съд, колко от разводите се придружават с подобни твърдения?
А ти мислиш ли че 90% от твърденията не са вярни?
Това говоря и за двете стани.

Разбери тук не става дума, за това дали майката е алкохоличка, тук става дума за това как позволява по такъв начин да се травмират децата!!!
И да, майката присъства, като дори със собствните си ръце опражнява насилие над момиченцето

Та кажи ми, според теб нормално ли е една майка, която твърди че е загрижена за децата си да позволи да се случи такова нещо с тях

- Сондьора
- ентусиаст
-
- Кара: E36 M52b20 Touring
krystal написа:Ако приемем хипотетично, че майката е светица, този ВАНДАЛСКИ АКТ КЪМ ДЕЦАТА ще изглежда ли нормален в твоите очи? Ти би ли постъпила по този начин с твоите деца в аналогична ситуация?
И двамата родители за мен са идиоти. Независимо какво е станало между тях и кой е недоволен от решението на съда е недопустимо да причинят това на децата. И двамата.
Потресена съм от изродщината на родители към собствените им деца. А кой е прав и кой крив според юристите, няма никакво значение. Никой не е прав щом допускат подобни сцени, които ще травмират децата им завинаги.
Какви и двамата Кристал, ако ще и да съм най големия алкохолик, а ти най голямата светица, ако вида, че ми взимаш децата /по този начин/, да ги изнасят като чувал с картофи, боли ме лоста за теб. Ще те блъскам като тежка щанга елеватор/
п.п. Ай стига с тая женска солидарност, и то за няква, която изобщо не е българка, бах как така пазим чуждото. Та те изобщо знаят ли полски. Като е толкова добра майка, що ли е тръгнала за полша без другото си дете, или толкова и стига????
- Владо
- старши ентусиаст
-
- Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
- Мечтае да кара: още по-бавно
- Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD
Сондьора написа:... Ще те блъскам като тежка щанга елеватор...
дай видео, щото тука 101% никой не знае за кво и де реч

иначе страшно грозна история, с най-тежко пострадали най невинните...
VesoPesa написа:Разбери тук не става дума, за това дали майката е алкохоличка, тук става дума за това как позволява по такъв начин да се травмират децата!!!
И да, майката присъства, като дори със собствните си ръце опражнява насилие над момиченцето![]()
Та кажи ми, според теб нормално ли е една майка, която твърди че е загрижена за децата си да позволи да се случи такова нещо с тях
Е да де...точно за тва става въпрос.
Трябва малко повече почтеност, защото да се играе по тънката струна на хората е много лесно, но вредно. В случая не взимам страната на майката, а казвам, че нещата не са черно-бели. Ставаме свидетели на еди епизод от много по- сложи отношения, каквито има във всяко семейство и не можем да съдим така лесно, особено при липса на каквато и да е обективна информация. Виж, че в цялата тема има само хипотези. В началото казах, че смятам и двамата родители за идиоти и все още го мисля. Поне единият можеше да е по- отговорен към психичното здраве на децата.
И детето, когато го вкарваха в колата не викаше за Помощ баща си, а баба си. Той затова и нищо не е предприел по законов ред, щото си мисли, че като ги е довлякъл в Асеновград, никой и нищо няма как да промени този факт, освен той самият.
Даже и познатата му рече, че бил крайно изненадан, че жената ще ги вземе, до последния момент не вярвал.

Последна промяна krystal на 30 Май 2009, 0:49, променена общо 1 път
- need4speed
- Потребител
-
- Кара: Колкото може
Сондьора написа:
Тръгнала е без другото, защото един път мине ли границата, бащата вече няма никакав шанс да си го върне обратно в България!
После ще се върне за другото и ще иска поне 50 евро издръжка на калпак!
krystal написа:
Знам, но аз не говоря за съда! Аз ти казвам от морална гледна точка тези деца, не трябва да живеят с такава МАЙКА!
Първо, че тя я знае 5 думи на български я не! Втора съмнително е дали въобще може да ги гледа и да полага нужните грижи за тях, тай като до сега сама не ги е гледала(ако въобще ги е гледала), и баща им винаги е бил до тях! Трето невъзможно е държавата и по-точно закрила на детето и съда, да следят за грижите на майката особено в чужда държава!
Ти като/ако защитаваш майката, можеш ли да гарантираш, че тя ще се грижи за тях на нейната честна дума(щом не вярваш на думите на бащата и на децата).
номера с който беше колата с която отвлякоха българските деца започва с 64 което ако не бъркам е дипломатически номер на РУСКОТО посолство....wtf ? Полицаите не действаха защото по закон този автомобил е чужда територия и те нямат прявомошия дори да го спират за проверка ,камо ли да влизат вътре.За мене това си е чисто отвличане,защото са дошли с дипломатически автомобил и полицейски ескорт(имаше поне 2 патрулки-като едната ги езкортира на тръгване) .Ако майката не е била там-чужди граждани са извършили акт на отвличане,защото се виждаше от самото начало как насилствено дърпат децата към колата....като този акт е на бг земя,преди да ги качат в колата .
Бащата според мен не е организирал събитиео а ми е имало предисловие преди това,и както видяхте към края на клипа имаше най-много хора
Бащата според мен не е организирал събитиео а ми е имало предисловие преди това,и както видяхте към края на клипа имаше най-много хора

1. Майката присъства при отнемането на децата. Престанете да говорите и пишете глупости.
2. По време на делото, което се е водило в Полша, бащата е имал свидетелка която е била готова да потвърди алкохоло-наркомано-ебалните наклонности на майката, но съдът, полският съд, не е допуснал свидетелката до делото.
3. Ева, (радвам се че отново пишеш в нашия форум) напълно си права в предния си пост.
4. Дупедавството в тая държава е издигнато в култ. Аз не мога да разбера защо българския съд се съобразява с решенията на полския безусловно и вкарва изпълнителната власт в действие. Това също е типичен пример за дупедавство.
Ще цитирам за Н-ти път един наш поет:
"Не сме народ.
Ний сме мърша.
Туй ще кажа
и с това ще свърша."
и слязъл от трибуната на Народното събрание.
2. По време на делото, което се е водило в Полша, бащата е имал свидетелка която е била готова да потвърди алкохоло-наркомано-ебалните наклонности на майката, но съдът, полският съд, не е допуснал свидетелката до делото.
3. Ева, (радвам се че отново пишеш в нашия форум) напълно си права в предния си пост.
4. Дупедавството в тая държава е издигнато в култ. Аз не мога да разбера защо българския съд се съобразява с решенията на полския безусловно и вкарва изпълнителната власт в действие. Това също е типичен пример за дупедавство.
Ще цитирам за Н-ти път един наш поет:
"Не сме народ.
Ний сме мърша.
Туй ще кажа
и с това ще свърша."
и слязъл от трибуната на Народното събрание.
"Няма нищо по-хубаво от това да се изсереш на метеното и няма нищо по-лошо от това да метеш изсраното" - древна мъдрост
- CheGevara
- Weißwurst-Fresser
-
- Кара: F40
Krystal
вярвай ми този цирк не може да се случи в никоя друга държава в Европа! Службата за Закрила на Детето в Асеновград трябва да се уволни отгоре до долу. Това е явно отвличане с използване на сила и което е най-жестокото се извършва върху дете!
Каквото и да е решението на съда, се гледа желанието на детето, дори то да е противно на решението му! Най-малкото няма никога да се позволи физическо насилие върху децата!
Бащата е виновен, че не е предприел навременни мерки да обжалва жалбата на майката, но пък и него мога да го оправдая, при условие че се взима впредвид, че той се грижи за децата през цялото време на отсъствието на майката и те се чувстват добре при него! Фактите говорят и против майката каквото и да казва съда - не може 1 год. след напускането на Полша майката да подава жалба за отвличане! Най-малкото е трябвало съда да се замисли, какво аджеба е правила досега и кой се е грижил за децата!? А това е бащата!
Обръщам се пак към теб:
просто спри да пишеш и да плюеш срещу двамата родители, а се замисли за съдбата на децата!
вярвай ми този цирк не може да се случи в никоя друга държава в Европа! Службата за Закрила на Детето в Асеновград трябва да се уволни отгоре до долу. Това е явно отвличане с използване на сила и което е най-жестокото се извършва върху дете!
Каквото и да е решението на съда, се гледа желанието на детето, дори то да е противно на решението му! Най-малкото няма никога да се позволи физическо насилие върху децата!
Бащата е виновен, че не е предприел навременни мерки да обжалва жалбата на майката, но пък и него мога да го оправдая, при условие че се взима впредвид, че той се грижи за децата през цялото време на отсъствието на майката и те се чувстват добре при него! Фактите говорят и против майката каквото и да казва съда - не може 1 год. след напускането на Полша майката да подава жалба за отвличане! Най-малкото е трябвало съда да се замисли, какво аджеба е правила досега и кой се е грижил за децата!? А това е бащата!
Обръщам се пак към теб:
просто спри да пишеш и да плюеш срещу двамата родители, а се замисли за съдбата на децата!
Последна промяна CheGevara на 30 Май 2009, 1:18, променена общо 1 път