водно съединение отзад на главата
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- niki CA 2925 KB
- кандидат ентусиаст
-
водно съединение отзад на главата
може ли някои от колегите да ми го покаже за6тото от там ми исти4а антифриз и трябва да го сменям и какво трябва да се разглоби за да се стигне до него за кола 318 118 коня двигател М43 б19
мерси предварително
мерси предварително
(ЕЦВАНЕ)
трябва да махнеш филтъра на климата, барабар с пластмасата. държи се на няколко болта и пада лесно. след това ще имаш видимост и достъп до прословутото съединение, което се държи на два болта шестограми. разглобява се сравнително лесно като изключим факта, че се работи по усет
става за около 20 мин всичко. успех!!!

- niki CA 2925 KB
- кандидат ентусиаст
-
мерси за отговора а някои имал ли е досега този проблем и дали от там ми те4е или от марку4а но това 6те разбера като разглобя колата но дали има някое слабо място там от което да иджа наи 4есто проблема за това питам
(ЕЦВАНЕ)
- kiko™
- ентусиаст
-
- Кара: разни баварски екземпляри
- Мечтае да кара: ///M
На мен ми изпускаше съединението което отива от двигателя в горната част на радиатора и в разширителното казанче, по принцип в краищата на гумените съединения има пластмаси които служат за закрепването на съединението към даден елемент (двигате, радиатор....) и тия пластмаси с времето стареят и започват да се ронят и да пропускат. Не е лошо ако имаш възможност да смениш всички гумени съединения че не се знае кога кое ще пропусне.
- Mitko195
- младши ентусиаст
-
- Кара: 530xi
- Мечтае да кара: S65 Lorinser
И на мен ми тече от това съединение. Някой дали знае парт номера, за да мога да си го купя преди да разглобя? И също ако знаете дали е възможно оттам да изтече половин литър антифриз за около 12 часа или има и още някъде течове?
- Mitko195
- младши ентусиаст
-
- Кара: 530xi
- Мечтае да кара: S65 Lorinser
И на мен ми тече от това съединение. Някой дали знае парт номера, за да мога да си го купя преди да разглобя? И също ако знаете дали е възможно оттам да изтече половин литър антифриз за около 12 часа или има и още някъде течове?
6 мнения
• Страница 1 от 1