Насилствено отнемане на две български деца против волята им

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

E30 M3 Dreamer
Аватар
Кара: `90 E30 M50B20 , Fiat Punto Bertone
Мечтае да кара: E30 M3

Мнение от bivola » 29 Май 2009, 19:32

Дори изключих телевизора не можах да издържа кадрите :(
Дилян Пенчев написа:МИнава се време, успокояваш се - караш супер лачена Е30-ка...която ти струва 20 бона :mhihi: :mhihi: :mhihi: И си викаш...аджеба аз що не си купих Е46... и в момента в който ти мине тая мисъл ти вече НЕ СИ МАНЯК :mhihi:
:mhihi:

Каобой
Аватар
Кара: 318

Мнение от МРЪСНИЯТ_ХАРИ » 29 Май 2009, 19:35

Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 318 TDS touring

Мнение от St.Dilov » 29 Май 2009, 19:35

vlad0 написа:Всички предполагате и се обосновавате само на едната страна. Медала има две страни!

Дано дечицата бързо забравят за случилото се и водят нормален живот каквото се полага на всяко дете!!!
Няма какво, да се добави повече :yes:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Вуйчо Ваньо » 29 Май 2009, 19:53

Че дечицата, за нещастие, никога няма да забравят случката съм сигурен. Дано бързо преодолеят шока и продължат напред. Не ме интересува кой от родителите е прав, това няма значение в случая. Не трябваше да стане по този начин. И си мисля дали тази сладка държавна службица, призвана да пази правата на децата ни, и в частност конкретни нейни служители не трябва да си загубят столчетата и бюрцата за това, че с мързела и нехайството си допуснаха този фарс да се случи. Това би било добра превантивна мярка и за другите мърди, които до пенсия се крият зад едно стъкло, правейки се, че вършат нещо.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Комбайн
Мечтае да кара: Фадрома

Мнение от ukelichko » 29 Май 2009, 20:13

Да ти еба и скапаната държава и мизерния продажен народец. Народец, защото не сме нещо калпаво и мижаво. И полицайчета, защото полицай са ония в щатите. И педерастични адвокатчета...... Късно видях темата, иначе щях да мина 200 километра и да отида в София на протеста. Но не пред посолството трябваше да е протеста а пред парламента и министерския съвет и президентството. А що ония от закрила на детето не направиха по една свирка на полския посланник. Може и мнението ми да е крайно, може и модераторите да го изтрият, но ние не сме държава, не сме и нация, педерастчета сме и мижави душици. На времето само нашите сестри в Либия ги арестуваха. Само нашите цигани не си плащат тока и не лежат за кражби. Само ние се нагъзихме на руснаците и след като ни го вкараха с газа още сме в позиция баба бере гъби.
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от GVT » 29 Май 2009, 20:14

vlad0 написа:тъй като всички говорят за отнемане ...
аз да попитам:
Кой от двамата ТЪПАЦИ/съпрузите/ лишава, първи, другия родител от децата му ???

Всички предполагате и се обосновавате само на едната страна. Всеки уж му е гадно как дърпали децата, а после ама да вземем детето от майката и да го върнем на бащата. Медала има две страни!

Тоя баща и тая майка да вземат да се скрият, че са надробили тази история на децата си!! В името на децата си трябваше това да се случи по начин който е добър за дечицата, а не за тях двамата. Пак казвам, че те в момента водят само и единствено лична битка!

Дано дечицата бързо забравят за случилото се и водят нормален живот каквото се полага на всяко дете!!!

Владо,приятелю.Имам само един въпрос към теб.-Имаш ли деца?
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 29 Май 2009, 20:30

Изключително грозно БГ реалити :shock: Ясно е, че полицаите събират парсата, но не забравяйте, че те действат не въз основа на собствените си убеждения кой е крив и кой прав, а съдействат да се приложи решението на "компетентните" органи, които не са пред камерите и юмруците и не си цапат нежните ръчички;полицията изпълнява техните разпореждания кое как трябва да стане :confused:
Никой не мое ма връне на селу!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 29 Май 2009, 20:37

ето за това си трайте и гледайте останалите новини защото подобните новини 95% са за отвличане на вниманието от наистина важните.
Изображение

Потребител
Аватар
Кара: Колкото може

Мнение от need4speed » 29 Май 2009, 20:47

Нищо не става от тая септична яма на име България,тва не е нормална страна.За 2 мин спряно движение получихме повече псувни отколкото цялото правителство за 4 години. А сега ще ни изкарат пияни, дрогирани, незнам си кви лумпени са си търсили повод да вандалстват, и са главния проблем на държавата.
The Ultimate Driving Machine ™ !!!
Изображение
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от drinoff » 29 Май 2009, 20:48

Пратих го на УНИЦЕВ дано има отклик защото в България файда нема от тази работа...
Изображение

Neverborn...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo

Мнение от VesoPesa » 29 Май 2009, 21:33

А аз само да попитам кой беше днес пред посолството?
Аз познати лица не видях към 18:15 :roll:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E34TDS , CL 500, Е65

Мнение от klintan66 » 29 Май 2009, 21:56

Кристъл , Демиров .... -
Забравете закона и съда , че точно те държат престъпниците на свобода ....Закона бил закон - чиновнически реплики, телешки погледи .... полицаите спазвали нареждания ....- Евала за мисленето ! То и за това Ставийски е законно на свобода ....
Еми като си тъпанар ,ще изпълняваш тъпанарски нареждания !
Колега го каза - това е кръвен данък - то и той е бил законен някога и затова вече се говори, че е било турско присъствие а не робство - всичко е било законно за някои ..... да са роби ...
Дори и законно това си беше чисто физическо насилие над деца !

ентусиаст
Аватар

Мнение от Eva* » 29 Май 2009, 22:05

Spit-Fire написа:Много сте интересни бе. Я да дойдат да дърпат твойто дете като щафета салам и да си го подават един на друг ти настроена ли ще си да говориш мирно ?

Ако някой дръпне, влачи и тормози някой от племениците ми така, жив ще го одера! Ако трябва, и ще го отлежа!

Жал ми стана за децата. Какви са отношенията между майката и бащата не знам. Може би, по съдебен ред, ако бе доказал бащата, че се дрогира мръсницата, или че е алкохоличка, би спечелил. Но, което и да е правосъдие да вземете, винаги поставят бариери и много трудно бащата получава правата. Не знам защо, но от 100 случаи, преко сили 5 са в полза на бащата. А, ако сравним двете ни съдебни системи и развитието на един съдебен процес у нас и респективно в Полша, съм сигурна, че при всички случаи, полякинята пак щеше да спечели. Освен, ако не се намери наистина умен прокурор, адвокат и свестна съдебна комисия, която да отсъди в полза на бащата, правата да отглежда децата. И като жена, ме гони една интуиция.

Няма жена, долна или не, която да не каже... "тоя, няма да ми вземе децата" И тая се е борила до кръв, да докаже, че тя ги е раждала.
И наистина, според мен е мръсница. Защото, едно е да го родиш, друго е да го отгледаш с внимание и обгрижване и да го обичаш това дете, респективно деца. Не вярвам, че бащата е настроил децата. Не забравяйте, че децата... са най-чистите създания. Те копират, но ВИНАГИ казват истината, и това, което са чули, но и това което са почувствали и усетили сами.

Дечицата са още малки, което говори, че не са манипулирани. Имам четирима племенници... още не са се научили да лъжат, както нас... възрастните. Да, послъгват по детски, но в кофти ситуация са изключително откровени.
Ако "обичат мама", нямаше да викат "помощ, таткоооо..."... дори и стресирани да са. И това, което ми направи огромно впечатление... говореха на чист български. Какво да си помисли човек? Че майка им се е занимавала с тях и знаят полски? Да бе! :)

Тъпото е, че у нас... журналята работят на парче. Ето, сега това е сензация и го пишат, за да вземат хонорара. До седмица, няма да има ред по случая. Ще има нови събития и нещата ще потънат в забвение... и няма да можем дори да разберем, как бихме могли да подкрепим бащата, за да върне децата у нас. За добро или за лошо... никой не заслужава такава съдба. Видях, в темата, че това било Полша, и условията били по-добри. Абе, бих предпочела, да живея скромно, но с най-обичания родител.
Последна промяна Eva* на 29 Май 2009, 22:08, променена общо 1 път
Да караш Peugeot е страст!

Потребител
Аватар
Кара: Колкото може

Мнение от need4speed » 29 Май 2009, 22:06

VesoPesa написа:А аз само да попитам кой беше днес пред посолството?

Аз бях,но не познавам никой от форума с изключение на някои от пловдив.
The Ultimate Driving Machine ™ !!!
Изображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo

Мнение от VesoPesa » 29 Май 2009, 22:22

need4speed написа:
VesoPesa написа:А аз само да попитам кой беше днес пред посолството?

Аз бях,но не познавам никой от форума с изключение на някои от пловдив.

само аз и колегата ли сме били? :roll:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата