318 ТДС-губи мощност като загрее

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

Потребител
Аватар

318 ТДС-губи мощност като загрее

Мнение от Vanelino » 27 Май 2009, 20:09

Когато е нормално загрята колата няма мощност на ниските предавки,за да тръгне загряла на стръмен наклон на първа и на задна трябва да се задържи на полусъединител докато се вдигнат поне 2500 оборота иначе не може.Така си я купих колата,не буксува съединитела просто нещо няма мощност на ниските предавки,след като включи турбото вече върви.

Потребител
Аватар

Re: 318 ТДС-губи мощност като загрее

Мнение от gazaritony » 29 Май 2009, 18:45

Vanelino написа:Когато е нормално загрята колата няма мощност на ниските предавки,за да тръгне загряла на стръмен наклон на първа и на задна трябва да се задържи на полусъединител докато се вдигнат поне 2500 оборота иначе не може.Така си я купих колата,не буксува съединитела просто нещо няма мощност на ниските предавки,след като включи турбото вече върви.
Баце аз го имам съштия проблем, трябва да сменя гърнето и да махна катализатора така каза маистора
POWERFULL

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 316 96', Е46 316 03'

Мнение от overclock » 29 Май 2009, 19:21

Когато е студена върви ли нормално?
Да влагаш чувства не е като да чувстваш влага!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E38 750iL, 740i, 728i, E39 523i
Мечтае да кара: Е31 и BMW 507
Детайли за колата: E36 Limousine limited edition designed by Stony Style Corporation (SS Co). For more details follow the link: http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 8&t=179527

Re: 318 ТДС-губи мощност като загрее

Мнение от stony1 » 29 Май 2009, 19:47

gazaritony написа:
Vanelino написа:Когато е нормално загрята колата няма мощност на ниските предавки,за да тръгне загряла на стръмен наклон на първа и на задна трябва да се задържи на полусъединител докато се вдигнат поне 2500 оборота иначе не може.Така си я купих колата,не буксува съединитела просто нещо няма мощност на ниските предавки,след като включи турбото вече върви.
Баце аз го имам съштия проблем, трябва да сменя гърнето и да махна катализатора така каза маистора

Колега дай малко повече инфо за колата. Как се държи при различни температури, студена как е? По принци като загрее дизела върви много добре. Ако има проблем с катализатора и студена няма да върви.

Потребител
Аватар

Мнение от Vanelino » 30 Май 2009, 0:16

мръднах малко плочката на помпата към стъклото.Сега е доста по добре,в неделя ще видя на дълго как върви и ще пиша,но определено след като мръднах плочката се га има повече ряз в ниските обороти

Назад към E36