Насилствено отнемане на две български деца против волята им

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от krystal » 29 Май 2009, 1:54

Демирев написа:
krystal написа:Това е нецивилизовано, варварско и крайно жестоко егоистично поведение на незрял, озлобен възрастен мъж..

Бащата е настроил децата срещу майката! Има интервю с тях в късната емисия. Нито плачаха нито се чувстваха некомфортно с майка си. Явно че бащата ги беше настроил и устрои един парад за пред медиите!

Изобщо не се съмнявам, че тоя мъж е промил мозъците на децата си и почти сигурно в това има и огромна доза отмъщение на един отхвърлен мъж.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от exigo » 29 Май 2009, 1:56

krystal написа:...........сигурно в това има и огромна доза отмъщение на един отхвърлен мъж.

Не немога повече :ahah: :ahah: :ahah: дървени философи....

ентусиаст
Аватар
Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3

Мнение от Демирев » 29 Май 2009, 2:01

krystal написа:
Демирев написа:
krystal написа:Това е нецивилизовано, варварско и крайно жестоко егоистично поведение на незрял, озлобен възрастен мъж..

Бащата е настроил децата срещу майката! Има интервю с тях в късната емисия. Нито плачаха нито се чувстваха некомфортно с майка си. Явно че бащата ги беше настроил и устрои един парад за пред медиите!

Изобщо не се съмнявам, че тоя мъж е промил мозъците на децата си и почти сигурно в това има и огромна доза отмъщение на един отхвърлен мъж.

За отхвърления мъж няма да се съглася и няма коментирам защото не се знае защо се стигнало до днешния инцидент.

И въобще е крайно тъпо да се хвърлят тежки обвинения към бащата и майката без да се знае защо се стигнало до днешния инцидент!

Коментирам само представения крайно тъпо и тенденциозно репортаж без да се даде право отговор на двете страни пред тв.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от MatriX_Fucked » 29 Май 2009, 2:02

Пак ще го обърнете в политика!!!

Децата бяха отвлечени, за Бога! Плачеха "Помощ", "Върни батко"...Какви зверове сте, щом почвате да нищите политика, при тази гледка?

Така ли искате да се налагат съдебни заповеди? С тотално пренебрегване на човешките права на деца!!! С малтертиране и тормоз? Ексик!!!

Не става въпрос кой прав, кой крив! Става дума за бруталното отвличане на българчета! Момиченцето се беше вкопчило в дръжката на вратата!!! Така ли я е настроил баща й? :roll: :roll: :roll:

Айде оставете полемиката и психоанализата, моля ви! Това колко е "популистки" репортажа какво значение има? На черното бяло може ли да кажете?

Все едно - японските репортажи от Хирошима са популистки, защото показват само едната страна... :shock: :shock:

Айде моля ви се!

18 часа пред Полското посолство, за да покажем, че не сме безропотна рая!
Без страх, без спирачка!

Олдскул фен
Аватар
Кара: Строявайки пешеходците по тротоарит
Мечтае да кара: E34 + s62 ]:)

Мнение от justboy » 29 Май 2009, 2:19

krystal написа:...........сигурно в това има и огромна доза отмъщение на един отхвърлен мъж.
:owned:

И един мърмот завивал шоколада в калник от калибра, айде стига, отначало добре тръгна, че репортажа е популистки, че е свикал медийте, че е възможно да е настроил децата (до някаква степен).

Но детето ти да крещи помощ, да се е вкопчило във вратата и със зверска сила отскубнато от нея, чак толкова неможе да им е промил мозъците.
Това е, за пореден път се видя, активно опитващите се да спрат тоя развой бяха 10 души, другите плахо наблюдаваха и имаше 10 сеирджий с камери да снимат.
Тия хора деца нямат ли?! СЪРЦА НЯМАТ ЛИ?
Честно това ако ми се случи пред погледа, последното нещо, за което ще се сетя е, дали евентуално майката нямала право? ДА СИ *** ПРАВАТА така ми кипна, не е истина, ако толкова си обичаше децата, нямаше да си ги вземе по тоя начин.

"Това колко е "популистки" репортажа какво значение има? На черното бяло може ли да кажете?"
С това съм много сългасен!
И найстина е вярно, това ако беше в циганска махла, децата нямаше да си заминат, СРАМ МЕ Е ЧЕ ГО КАЗВАМ ДОРИ, но си е така, смачкани мижетурки стоят отстрани и гледат.

Сигурно изглежда много несвързано написаното от мен, но съм много афектиран е слабо казано! :evil:
Изображение
E34, E38

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от exigo » 29 Май 2009, 2:21

Напълно съм съгладен с теб MatriX_Fucked.....
За съжаление няма да мога да дойда до София, но ако намеря съмишленици за подкрепата ни към правата на тези деца във Варна съм първа пушка.....
Успех, духом съм с Вас..... ;)

АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
Аватар
Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
Кара: E53 Х5 3.0d
Мечтае да кара: по пътища без дупки

Мнение от X-citer » 29 Май 2009, 2:32

Прати ми лс с телефона си. УТРЕ ТРЯБВА ДА СМЕ ТАМ И ДА НАТИСНЕМ КЛАКСОНИТЕ ЗА ДА НИ ЧУЯТ!!!!

П О Л Ш А
[b]Консулски отдел: ул. "Хан Крум" 46

тел./факс: 981 85 45
E-mail:polconsul@vip.bg
polconsul@ambasadarpsofia.org
Работно време: 09.00- 13.00 часа
( от понеделник до петък )
[/b]
Изображение

Потребител
Аватар
Кара: e36 exclusive edition
Мечтае да кара: M

Мнение от orbb » 29 Май 2009, 3:55

X-citer написа:

Прати ми лс с телефона си. УТРЕ ТРЯБВА ДА СМЕ ТАМ И ДА НАТИСНЕМ КЛАКСОНИТЕ ЗА ДА НИ ЧУЯТ!!!!

П О Л Ш А
[b]Консулски отдел: ул. "Хан Крум" 46

тел./факс: 981 85 45
E-mail:polconsul@vip.bg
polconsul@ambasadarpsofia.org
Работно време: 09.00- 13.00 часа
( от понеделник до петък )
[/b]

Утре съм на линия... ЛС с точен час и място... :ranting:
Изображение

оптимист-неверник
Аватар
Кара: старо Е 34
Мечтае да кара: ново Е 34
Детайли за колата: най- добрата

Мнение от ktv » 29 Май 2009, 8:38

Когато гледах репортажа по телевизията, побеснях. :evil: Каквото и да се е случило между родителите, каквито и да са те по националност, не може така да се разделят деца. Не разбрах и целта на присъствието на институциите в конкретния случай. Това още веднъж доказа, че държава няма.
Едно е да искаш, второ е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от twin spark » 29 Май 2009, 8:41

Децата са полячета, отвлечени от българин. Това е решение на полски, международен и български съд. Съдия изпълнител е последната инстанция както и полицията. Полският посланик е осигурил завръщане на отвлечени полски граждани. Това са фактите.
Искате да не се спазва закона ли?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 29 Май 2009, 9:27

Поредното доказателство какви овце сме...
Подобна семейна драма, не би следвало да бъде показвана по телевизията точно поради тези факти. Как от един репортаж разбрахте кой какъв е? :shock: Да беше кофти когато децата плачеха, но и после момиченцето, се държеше, сякаш нищо не се беше случило...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: N42B20 с ръкавици
Мечтае да кара: Spitfire

Мнение от Archangel » 29 Май 2009, 9:38

Още в началото колегата ms ви изложи фактите кратко, точно и ясно.
И на мен ми стана болно за децата, обаче това е семейна драма, не телевизионно шоу.
Решенията са взети от съдилища, както казаха. Водени са дела за това(аз намирам за неправилно да има дела за право върху човешки същества, но...).
И да псувате и да не псувате като каруцари по полицията и по съдия-изпълнителката - те с нищо не са виновни. Всеки си върши работата.
Да били помогнели. Това е все едно утре да се запали апартаментът и на въпросната полякиня(голяма скочубра беше бтв), и да направите тема, в която да плюете по пожарникарите(ако бяха българи), които са я извадили и не са я оставили да изгори жива.
Като стане дума за такива неща сте много тенденциозни колеги, ама като гледах по репортажите - 3/4-ти от хората само седяха отстрани и зяпаха. А после всеки се пеняви по форумите.
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..

младши ентусиаст
Аватар
Кара: на 3-та

Мнение от BFM » 29 Май 2009, 10:08

На никоого не му пука КОЙ ИМА ЗАКОННО ПРАВО НА ПОПЕЧИТЕЛСТВО НА ДЕЦАТА, важното е , че те в момента плащат чужди грешки и най-вероятно ще ги плащат цял живот. ДОЛНО И ГНУСНО Е децата е да плащат за чужди грешки, което е практика в БГ! :evil:
Силният прави толкова ,колкото може, слабият страда толкова ,колкото трябва!

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 29 Май 2009, 10:12

Колеги и аз се ядосах снощи, но като ми мина яда, в сравнително спокойно състояние мога да ви кажа някои неща, с които не държа да сте съгласни.

M-TEAM написа:мръсни продажници ,копелета нещастни да,ба и нещастни дапутатчета и всякви други видове сган ,най вече полицията , тва не е държава ако това се беше случило пред мене вярвайте ми нямаше да се рамине без жертви ,ебати пародията на държава в което живеем ,ако щете вярвайте ако в момента видя полицай ще го убия ,тия малумни ли са ,деца нямат ли :ranting: :maad: :censored:

Да бе, прав си! Кво е това съдебно решение дето трябва да се спазва?! Кви са тия дипломати ангажирани по случая дето могат да предизвикат международен скандал? Кви са тия органи на реда, що да не ги одерем живи? Дайте да направим един бой в селската кръчма (откъдето черпим единствената истинска информация по случая) пък който излече по-силен той да вземе децата :kuku:

klintan66 написа:Никога няма да се оправим , НИКОГА !!!

Да бе, да - никога няма да се оправим ако спазваме закона. И ша са оправим именно с такива изпълнения! Ма верно, те в Германия като отидат със съдия-изпълнител при някой немски чичка и той почва да ги псува, да ляга под колите, да прави циркове пред журналистите - те затова германците са толкова напред :evil:

exigo написа:Може ли полски съд да издаде решение, с което да задължи българската изпълнителна власт?

Аха, ей къде бил ключа за бараката! Значи може една проста, алкохолизирана и т.н. полякиня да има малко бъбрек в главата и да подаде молба до полския съд, който да разпореди връщането на децата в Полша, КОЕТО РЕШЕНИЕ Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО за всички, които са си изпълнявали служебните задължения в БГ!...

exigo написа:Това не е държава, не е съдебна система това не е изпълнителна власт.

...обаче българският баща вместо да пусне и той една такава молба в БГ и да си осигури децата в България завинаги чака Господ да му помогне. Ако си беше издействал такова решение от български съд знайте ли кога тия деца щяха да ги вземат - никога!

Обаче не той, а българската държава виновни - е, че как може тия съдии да не знаят, че бай Герчо от с. Горно нанадолнище, живущ на улица Първа №12, много обича децата си и не иска да ги пуска в Полша?! Не бил подал молба до съда - няма значение, те трябва да знаят какво иска всеки българин! Ако трябва лично на крака ще му дойдат и ще му напишат молбата вместо него!
krystal написа:Нямам идея каква е тази майка, но тя е водила дело за децата си. Мъжът е можел да стори същото, но не е. Той разчита на разиграната брутална сцена, за която предвидливо беше поканил и пресата, че да се случат нещата така, както той ги желае.

exigo написа:ако наистина Тошко намери добри адвокати лесно ще оспорва съдебното решение....

Колегите са го казали кратко и ясно.

ms написа:Разводи е имало, има и ще има и за напред.

И по всички бракоразводни дела се правят такива номера и децата се травмират. Не ми казвайте, че не сте имали роднини, които са се развеждали и не са си деляли и дърпали децата.
krystal написа:Крайно грозно е да твърдиш, че обичаш едни деца, които на 6 години изричат "майка е алкохоличка, пие водка и говори лоши думи, а тате не иска", да ги замъкнеш в собствената си бърлога, където да откажеш достъп до тях, да ги зомбираш

Ето колежката е обяснила как протичат разводите в БГ.

exigo написа:Все едно когато нашите медици бяха в либия наш съд за издаде съдебно решение за освобождаването им и ние да отидем да си ги освобождаваме, а либийските полицаи да ни съдействат за това...... :shock: :shock: :shock:

Ако помните българският съд ги освободи веднага след като кацнаха на българска земя - иначе трябваше да лежат в затвора доживот. А помните ли как се върнаха - тълпи разгневени либийци протестираха и замеряха с камъни и посолство и съд - и именно либийските полицаи ескортираха нашите медици до самолета живи.

Направете си сами извода. В Германия и други държави от ЕС си наемат адвокати, пускат жалби и накрая спазват съдебните решения, макар и да не са доволни. В Либия и Папуа и Нова Гвинея вдигат бунтове, псуват неистово и хвърлят камъни като не са съгласни, независимо, че може да не са прави.

Изборът е ваш.

Аз лично съм убеден, че децата могат да се върнат в България по законен и цивилизован начин. Да ги подкрепим!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 М5
Мечтае да кара: ВЕЧЕ МЕЧТАТА СИ Я КАРА
Детайли за колата: БМВ М5 3.6 315 КОНЯ ЗЕЛЕН МЕТАЛИК

Мнение от KON4ETO » 29 Май 2009, 10:22

Това е БЪЛГАРИЯ драги колеги :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: Така ако дойде жената да ми вземе детето ще и одрежа главата и ще ходя да я лежа ще истрепя цялата и скапана рода. По какъв брутален начин му взеха децата на човека. Ако сам на негово място до вечерта тая ще даде фира :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :ranting: :ranting: :ranting: :ranting: :ranting: :ranting: :ranting: :ranting: :ranting: :ranting: :ranting: :ranting: :ranting: :ranting: :ranting: :ranting: :ranting: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad:
Последна промяна KON4ETO на 29 Май 2009, 17:21, променена общо 4 пъти
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата