ТАПИЦИРАНЕ МЕК ТАВАН Е36 КАБРИО
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
14 мнения
• Страница 1 от 1
- IVЕ
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 530D + ремап
- Мечтае да кара: нещо М.....
ТАПИЦИРАНЕ МЕК ТАВАН Е36 КАБРИО
След обстойно преглеждане на темите по въпроса, не успях да открия някой, който преди летния сезон да се е преборил с един от неприятните проблеми на иначе така обичаните от нас кабриолети...а именно увисналите и прокъсани меки тавани и слюди! Моля преди някой да каже,че е изписано доста по темата компетентните да помогнат с наистина свежа информация за телефони и адреси на тапицери или хора,които могат да се справят с този проблем за прилични пари< все пак е криза >
благодаря на всички ,които ще се включат по темата да обменим идеи и опит!

- IVЕ
- кандидат ентусиаст
-
ПРЕТАПИЦИРАНЕ НА МЕК ТАВАН КАБРИО Е36
благодаря ти колега, точно на това се надявам хора като теб които скоро са се сблъскали с тапицерски неволи да дадат съвет! ще им звънна непременно!
- IVЕ
- кандидат ентусиаст
-
претапициране на гюрук кабрио е36
за колегите на които им предстои претапициране на гюрук с нов инфото е следно: всички най-препоръчвани тапицери искат около 1200 лева за операцията като съществува и вариянт за частично рециклиране в зависимост от състоянието на плата. смяна само на слюдата е около 350.под препоръчвани тапицери имам предвид в хаджи димитър, горубляне и една от преките на тодор александров. ако някой знае и други такива с по-добри оферти 

- Venko
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: корав барутарник
- Мечтае да кара: по-корав барутарник
Колега, в "Продава" един колега ми предложи гюрук за 700лв. Съдейки по снимките хич не е лош. За 1200 ще си купиш гюрук не ами CC ше си направиш колата
). Прегледай темите в посочения от мен раздел и драсни 2-3 ЛСта. Със сигурност колеги ще ти помогнат.
1200лв .... майкооооооооооооооУУУУУ.
Ако имаш проблем с намирането на подходящи теми - мацни едно ЛС, бих ти пратил офертата, която получих аз.

1200лв .... майкооооооооооооооУУУУУ.
Ако имаш проблем с намирането на подходящи теми - мацни едно ЛС, бих ти пратил офертата, която получих аз.
Митко Павлов - където и да отида анцузите ме преследват
- IVЕ
- кандидат ентусиаст
-
ТАПЦИРАНЕ МЕК ТАВАН КАБРИО Е36
аз си имам хард топ колега! но все пак дойде дългоочакваното хубаво време и трябва да се ползва и другата екстра
ще драсна по едно лс за другите предложения-благодаря!

- radio_manbg
- младши ентусиаст
-
Колега виж в ebay там има за по 350 долара и говори с някой от тези дето внасят от саитовете (за справка - в "продава" има две теми)

БЪЛГАРИЯ Е ВЕЛИКА ДЪРЖАВА
БЪЛГАРИТЕ - ВЕЛИК НАРОД
- IVЕ
- кандидат ентусиаст
-
ПРЕТАПИЦИРАНЕ МЕК ТАВАН КАБРИО Е36
ето това е добро предложение! вече веднъж си поръчвах от колегата КIM, лошото е че се чака няколко седмици! но на фона на 1200 лева мисля,че е по-добрия вариянт!
- pepo_kn
- Потребител
-
- Кара: 320 cabrio e36
- Мечтае да кара: CSL; tii
малко на страни от темата , но не можах да открия тема която да отговаря и на моя проблем ! с електрическо сваляне-прибиране съм на гюрука , но го направих ръчно през зимата , даде лек дефект , и сега се опитвам да си го възвърна ! някой ако знае да ми каже къде се намират двата мотора които движат гюрука ( мн хора ми казаха че са два ) защото аз намирам само 1 !
миналата седмица пък сменях задното " стъкло " и ми излезна 40 лв. не знам как са офертите по софия , но в германия ми искаха 300 евро без монтажа ! големи са шарлатани тези
извинявам се за
отново
миналата седмица пък сменях задното " стъкло " и ми излезна 40 лв. не знам как са офертите по софия , но в германия ми искаха 300 евро без монтажа ! големи са шарлатани тези

Да пишеш с латински букви на кирилица е като да пишеш с лайна по стена! Гадно е но пак се чете!

- rave4o
- Потребител
-
- Кара: E36 320i convertibe / E46 328i
pepo_kn как го смени това "стъкло" за 40 лв??
От къде си го купи искам и аз, че вече е възрастно моето и не се вижда много очерователно през него, но си мислех че е бая цифра 

- fedoracore
- старши ентусиаст
-
Re: ПРЕТАПИЦИРАНЕ МЕК ТАВАН КАБРИО Е36
IVЕ написа:ето това е добро предложение! вече веднъж си поръчвах от колегата КIM, лошото е че се чака няколко седмици! но на фона на 1200 лева мисля,че е по-добрия вариянт!
повече--повече

- pepo_kn
- Потребител
-
- Кара: 320 cabrio e36
- Мечтае да кара: CSL; tii
radio_manbg прекрасна работа си свършил ! мерси колега
rave4o материала за това се казва винил ( за пръв път го чувам ) и за монтаж + материал ми взе 40 . писал съм ти на ЛС по - подробно да не задръстваме темата с други неща .
rave4o материала за това се казва винил ( за пръв път го чувам ) и за монтаж + материал ми взе 40 . писал съм ти на ЛС по - подробно да не задръстваме темата с други неща .

Да пишеш с латински букви на кирилица е като да пишеш с лайна по стена! Гадно е но пак се чете!

14 мнения
• Страница 1 от 1