Сервиз за климатици

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

Потребител
Аватар
Кара: 530i touring
Мечтае да кара: E39 - М5

Мнение от 318_is » 10 Мар 2009, 1:22

Колега заинтересован сам за майстора в Хасково можеш ли да дадеш някакви координати?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: e36 318is M44
Мечтае да кара: камаро.

Мнение от Nukem » 10 Мар 2009, 1:33

Минаваш покраи богородица после минаваш една антена има някакви спящи полицаи после в дясно една от уличките ,горе долу тук:
тук
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Мнение от Leon » 10 Мар 2009, 9:51

http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=90645

Ето една тема от човек, който не би представил лош сервиз ;) От пресни впечатления с 2 БМВ-та, тези на Сребърна имат хубава апаратура и са кадърни, но са станали немарливи. Не проверяват за течове, тоест проверяват след като отидеш с изтекъл фреон, при разглобяване/сглобяване претупват всичко и т.н. При това баш-майстора, с дългата коса, май Митко се казваше. Добре че не съм попадал на чираците :mhihi:
Never mistake motion for action...

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: F11 535d, E84 2.3d

Мнение от vld » 10 Мар 2009, 12:53

Leon написа:http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=90645

Ето една тема от човек, който не би представил лош сервиз ;) От пресни впечатления с 2 БМВ-та, тези на Сребърна имат хубава апаратура и са кадърни, но са станали немарливи. Не проверяват за течове, тоест проверяват след като отидеш с изтекъл фреон, при разглобяване/сглобяване претупват всичко и т.н. При това баш-майстора, с дългата коса, май Митко се казваше. Добре че не съм попадал на чираците :mhihi:

И на всичкото отгоре са станали скъпчии, а чак па баш майстори, аз не съм с такова впечатление ма айде...
Някой ако знае друг дето има преса за капсуловане на маркучи и да го прави на по сносни цени да му остави адреса,че може пак да ми потрябва :roll:

Стан, прочети темата за климатиците в сервизно обслужване.
Ще ти се изяснят нещата и ще знаеш какво да изискваш от климатикаджиите когато отидеш.
Иначе те правят на балама 90% от случаите :idea: ;)
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: '94 Opel Corsa B

Мнение от стан » 27 Май 2009, 10:27

Прочетох темата пак, тръгвам по сервизи като явно тоя на сребърна ще го пропусна, че от Леон съм останал с впечатление че измислени работи не говори... така по телефонните разговори които проведох май най-евтино ще ми излезе верно да се пусна до дупница - 130км в двете посоки

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E36 316i
Мечтае да кара: AC Schnitzer BMW M3

...

Мнение от Василев » 27 Май 2009, 11:14

някъде по форума някой беше написал че знае откъде да си вземем
фреон по ефтино .. защото съм един от всичките на който му изпуска по
малко и не знае от къде :)
ако някой се сери къде има фреон .. да каже за да си купя и да си
зареждам :)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: '94 Opel Corsa B

Мнение от стан » 27 Май 2009, 14:23

Не искам да правя реклама, но ето това е сервиза
Цените са приемливи, отношението към клиента страшно добро, препоръчвам горещо на всички.

http://gabelaservice.com/contacts

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 318ис
Мечтае да кара: //М-Без Значение

Мнение от guns3 » 27 Май 2009, 19:55

Колеги искам да ви питам колко пари взимат във София за пълнене или (допълване) със фреон и надуване за течове преди това???

младши ентусиаст
Аватар
Кара: засилен дизел
Мечтае да кара: на Шаро поршето
Детайли за колата: TOP!!! FULL!!! MPACK!!! Всички екстри за модела! :D :D :D

Мнение от Snoop » 29 Май 2009, 1:06

Днеска ми взеха 70 кинта за тая процедура. Под моста "Чавдар". ;)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: '99 E46 318i
Детайли за колата: M43B19TU

Мнение от TheKiller » 29 Май 2009, 3:39

Ей момчета не се лъжете при някви случайни че днеска си изпатих от един тъпак,добре че се сетих,че миналата година зареждах на приятелката климатика на астрата на сливница и останах доволен та отидох,откриха проблема веднага момчетата,сваляне на компресор,смяна на всички уплътнения,качване,пълнене,абе пълна профилактика на системата всичко ми излезе 260лв и им отне само 2-3 часа,на цар борис ходих в един сервиз ирис и там за процедурата ми искаха към 400,момчетата на сливница работят страшно добре,професионалисти са и са много коректни не гледат само да ти вземат парите,а целта им е да отстранят проблема,аз лично останах адски доволен и ги препоръчвам горещо на всички! ето сайта им:
http://www.autofrostcomfort.com/index.p ... e&Itemid=1
/// 6>4
ИзображениеИзображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E38 750iL, 740i, 728i, E39 523i
Мечтае да кара: Е31 и BMW 507
Детайли за колата: E36 Limousine limited edition designed by Stony Style Corporation (SS Co). For more details follow the link: http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 8&t=179527

Мнение от stony1 » 29 Май 2009, 9:30

Извинявам се, че пиша в тази тема, но някой знае ли къде във Варна има добър сервиз за климатици?

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е36 318ti
Мечтае да кара: BMW M3 G-Power Hurricane

Мнение от MasterRalf » 29 Май 2009, 11:49

стан написа:Не искам да правя реклама, но ето това е сервиза
Цените са приемливи, отношението към клиента страшно добро, препоръчвам горещо на всички.

http://gabelaservice.com/contacts

Е тук реших да правя моя, благодаря колега!

Днес бях на мястото със запазен от предният ден час и всичко мина идеално!
Много съм доволен, защото свършиха всичко сравнително бързо, но не претупваха нещата, обясняваха ми момчетата какво правят и какво е добре да се направи и в общи линии как е най-добре да се поддръжа инсталацията.
За машините нищо не мога да кажа, но си имаха всичко и за 1 час ми напълниха целият фреон (като се оказа, че е почти празно вътре) с маслото на компресора и всичко, изпраха ми филтрите (защото се оказа, че са 2*70 кинта, а има възможност за 2-3 пранета) и даже за 5-6 мин. ми измиха радиаторите и падна много чернилка (и разбрах, че не трябва да се прави на мивка, защото могат много бели да станат, ако струята не е под правилен ъгъл...)
С 2 думи горещо препоръчвам сервиз Габела на колегите от форума и поне за районите около Студентски град! :driving:
Никоя война не е свещена!
Храбрите не живеят вечно, но предпазливите въобще не живеят.

Предишна

Назад към E36