Насилствено отнемане на две български деца против волята им

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Потребител
Аватар
Кара: Колкото може

Насилствено отнемане на две български деца против волята им

Мнение от need4speed » 28 Май 2009, 21:15

Борбата с бюрокрацията, която се опита да изнесе две български деца зад граница. С едното успя да го стори, а с другото се провали. Причината. Детето избяга от властите и се скри, а скандалните кадри бяха излъчени по няколко телевизии.Антибългари от Асеновград, които пред очите на цяла България най-безсрамно съдействаха за насилственото отнемане на две български деца и предаването им на един чужд гражданин.
Намирам за недопустимо лакейското усърдие, с което двете деца бяха откъснати от Българския си баща с цел да бъдат предадени на алкохолизирана полякиня, въпреки че и двете недвусмислено изразиха волята си да останат да живеят в България, която считат за своя родина.
Срам ме е, че в държавата на Балканджи Йово днес живуркат мижитурки, които с лека ръка отнемат на един Български баща най - ценното му и лишават нацията от най- голямото и богатство.
Обръщам се с апел към държавния глава да предприеме всички необходими мерки за защита на двете български деца.
Настоявам за незабавна намеса на всички компетентни държавни органи и неправителствени организации, които сега трябва да докажат, че са Българи, а не съучастници в това позорно престъпление.

Нека в тези траурни за държавата дни всички да се обединим около една родолюбива кауза и по този начин да почетем паметта на загиналите край Ямбол, защитавайки бъдещето на родината им .
България загуби 16 човека, но ако спечелим две Български деца, надеждата, че сме народ, остава жива .

http://www.vbox7.com/play:dab7d60b
The Ultimate Driving Machine ™ !!!
Изображение
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: Е83 3.0 D
Мечтае да кара: Е30 М3 и Lancia Delta integrale evo 16v

Мнение от M-TEAM » 28 Май 2009, 21:25

мръсни продажници ,копелета нещастни да,ба и нещастни дапутатчета и всякви други видове сган ,най вече полицията , тва не е държава ако това се беше случило пред мене вярвайте ми нямаше да се рамине без жертви ,ебати пародията на държава в което живеем ,ако щете вярвайте ако в момента видя полицай ще го убия ,тия малумни ли са ,деца нямат ли :ranting: :maad: :censored:
BMW E30 M3-one dream
skype-bmwpower5555

The last M40 driver
Аватар
Кара: e31-1 и е31+1

Мнение от La4u » 28 Май 2009, 21:32

Ето цялата история http://www.vbox7.com/play:92b999a6

Срам ме е че живея в тая гадна държава !!!

http://www.btv.bg/news/news_details.pcgi?cont_id=132069

С решение на Софийски апелативен съд е разпоредено незабавно връщане на децата на майката.

ЕВАЛА :!: :!: :!:
(<OO \ (||||)(||||) / OO>)

А главния въпрос е : докога в редиците на ЗАКОНА ще се допускат хора , които нямат никакъв умствен багаж,които са взели изпита за полицай,който се състои в забиването на 20см пирон в букова дъска само с глава?

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Мнение от bu66mena » 28 Май 2009, 22:23

в жалкото подобие на държава в което живеем всичко е възможно,няма оправия,как му взеха децата на горкия човек направо нямам думи
БМВ ем вози ем е.е

Аватар
Кара: Кенеф от Инголщат

Мнение от ms » 28 Май 2009, 22:58

Вярвайте ми- изписах сигурно 2 страници с това което мисля по въпроса, но като го прегледах се оказа, че без големи загуби в смисъла мога да го събера и на 1-2 реда:

:censored: :censored: :censored: :censored: :censored: :censored: :censored: :censored: :censored: :censored: :censored: :censored: :censored: :censored: :censored: :censored: :censored: :censored: :censored: :censored: :censored: :censored: :censored: :censored: :censored: :censored: :censored: :censored: :censored: :censored: :censored: :censored: :censored: :censored: :censored: :censored: :censored: :censored: :censored: :censored: :censored: :censored: :censored: :censored: :censored: :censored: :censored: :censored: :censored: :censored: :censored: :censored: :censored: :censored: :censored: :censored: :censored: :censored: :censored: :censored: :censored: :censored:
И в същият смисъл мога да продължа още половин час поне... И всичко това се случва със съдействието на АГЕНЦИЯТА ЗА ЗАКРИЛА НА ДЕТЕТО- е при такава закрила направо да я закриват тая агенция...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E34TDS , CL 500, Е65

Мнение от klintan66 » 28 Май 2009, 23:06

Ах.....мамицата им долна мръсна , дееба тея тъпи мръсни разплути полицаи , лизачи , травестити ,чикиджий .....
Съдия изпълнители ......
Сган ,сган долна мръсна ,нека ни засипят с антракс да ни изтрият от Европа...такива сме мизерници ....
Никога няма да се оправим , НИКОГА !!!

Пяна ми излезе , полудях от писъците на децата ...

"С решение на Софийски апелативен съд е разпоредено незабавно връщане на децата на майката. " ТОВА СИГУРНО ЛИ Е ?. Къде го пише ?
Последна промяна klintan66 на 28 Май 2009, 23:10, променена общо 1 път

баварски фанатик
Аватар
Кара: нещо...
Мечтае да кара: McLaren F1 LM

Мнение от Dimo » 28 Май 2009, 23:09

bu66mena написа:в жалкото подобие на държава в което живеем всичко е възможно,няма оправия,как му взеха децата на горкия човек направо нямам думи

и аз нямам думи, това е Българистан с главно Б!
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo

Мнение от VesoPesa » 28 Май 2009, 23:12

имаше една песен, не помня каква беше точно и на кой, но в нея се пееше нещо:

"ТАЗИ ЛИ БЪЛГАРИЯ СЪЗДАДЕ АСПАРУХ?"

по този въпрос мога да изпиша страници, но смятам че няма смисъл, защото все ще се намери някой който да каже "аз само се надявам да не знам колктоо теб никога" и да продължи да си мисли че всичко което хвърчи се яде или всичко което блести е злато.

нямам желание да казвам каквото и да било повече.
лека вечер на всички.
Последна промяна VesoPesa на 28 Май 2009, 23:16, променена общо 1 път

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от exigo » 28 Май 2009, 23:13

Колеги, Приятели, Българи аз съм потресен от това което видях, това напълно накърнява всички човешки права.....нямам думи просто..... как може хора, на които самите ние плащаме заплатите да застават срещу нас. Това не е държава, не е съдебна система това не е изпълнителна власт. Това е ОТВЛИЧАНЕЕЕЕЕЕЕЕ....... :banghead:
Честно казано в този момент исках да съм там и точно това просто милиционерче, дето се опита да раздава правосъдие накрая добре щях да го нареда майка им да е..а на всички тъпи ченгета дето застанаха срещу този бъща, срещу нас българите. Това не е работа това се нарича дезартьорство.

Моля ви, нека се обеденим, призовавам ви, нека се свържем с бащата на тези деца и да му помогнем, нека направим подписка и потърсим запоследно помощта на тая скапана държава, нека изпратим писмо до президент, министър председател и всички там....
Този баща, този българин е един от нас.......НЕКА ДА МУ ПОМОГНЕМ
:help: :help: :help: :help: :help: :help:

Имам само един въпрос към някой по компетентен в тази област. Може ли полски съд да издаде решение, с което да задължи българската изпълнителна власт? Нещо нещата ми изглеждат супер незаконни. Все едно когато нашите медици бяха в либия наш съд за издаде съдебно решение за освобождаването им и ние да отидем да си ги освобождаваме, а либийските полицаи да ни съдействат за това...... :shock: :shock: :shock:
Последна промяна exigo на 29 Май 2009, 0:06, променена общо 3 пъти

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E46 - 320 Ci , Pajero - 3.2 DID

Мнение от divna_ » 28 Май 2009, 23:15

Това е ужасяващо........... къде в тези сцени има и елемент от "Закрила на детето". Нямам думи ... :(

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 7er

Мнение от Stanchev » 28 Май 2009, 23:28

бах маа му, тва е на 300 метра от нас :shock:
оведе по новините чух за първи път историята
направо е жалко
толкова мижитурки не знам ........ :help:
дано бащата да си върне децата, а на тая алкохоличка да и забранят със закон да стъпва на територията на РБ :!:
също така тия дето са дали разпореждане и съгласие - съдия изпълнителката и другите две (забравих какви бяха) да понесат отговорност и да си излежат наказанието, което според мен трябва да е строго :!:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: смръщена,четириока,двуврата мръсница,с вечно недоволен изруд под капака,влачеща се по земята и проблясващи в тъмното 4 диска,тясна и неудобна вътре...JUST E30

Мнение от Александър Георгиев » 28 Май 2009, 23:29

..
Последна промяна Александър Георгиев на 18 Дек 2012, 0:31, променена общо 1 път

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от exigo » 28 Май 2009, 23:31

Stanchev можеш ли да намериш координатите на бащата Тодор?
Моля ви нека ноправим нещо за да му помогнем. :help: :help: :help:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от penio » 28 Май 2009, 23:38

Има ли някой пред посолството сега, да протестира?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 7er

Мнение от Stanchev » 28 Май 2009, 23:39

за съжаление не познавам човека. в тази махала съм формално от 5 години, но реално съм в Пловдив.
все ще се разбере нещо и ще ти пиша ЛС като имам резултат.
Изображение

Следваща

Назад към Извън Темата