Първото ви каране?
Модератор: Общи модератори
45 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- krika
- ...и то хидравличен :)
-
- Кара: джата
- Мечтае да кара: на Ринга
- Детайли за колата: Двете 2и2ки
На 8г трабан туринг на брадчед ми( с негова помощ) от тогава миксерите мноо ме радват.Иначе първата КОЛА беше Е36 318 бях на 11г а колата беше на вуйчо ми купи си я чисто нова и още се чудя колко смел трябва да бъдеш да дадеш чисто наво БМВ (тогава беше една от единствените Е36ци в Плевен) на лапе на 11г дори и само на паркинга.Тогава разбрах 7г преди да взема книжка коя марка ще е колата.
Die Neue Klasse ---> http://www.youtube.com/watch?v=dU7hAq7vmwA ---- http://www.formula1.bg ----
За първи път се научих да карам като бех на 13-14 некъде,баща ми ми даде ключовете от колата и ме остави сам да се оправям,като ми каза само да паза колата.Качих се и е подкарах от втория път,ама си беше шубе щото много вървеше и със късоходовия си съединител и турбото трудно се тръгваше без газ.Забравих да спомена че колата беше едно черно Волво 480Турбо с леки подобрения по двигателя,а и тогава си беше сравнително нова и рядка кола със много добър вървеш.Тва волво винаги ще ми остане в сърцето 

- ///M Power
- старши ентусиаст
-
- Кара: си Е65-цата.
аз пък карах Черокито на бащата,бях на 16г май(или 15 не поня точно)спомням си че карах на 2-ра и си бръмчах а другите ми се смееха(са возих цялото семейство бащата,майка ми и сетрата) и ми беше яко кеф не ми се спираше....не карах нито бързо нито нещо кой знае какво просто се возех....но дори и сега ми е кефф да карам така 

"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti
- Mario Andretti
- SlipKnoT
- devildriver
-
- Кара: E30
- Мечтае да кара: McLaren F1
11-12 годишен.. на едно бусче Тойота Литейс.. мноого лесно се караше.. иначе още на към 7-8 седях в на баща ми караката и въртях геврека на Шкодилак 120Л.. 

- Bavarcheto
- кандидат ентусиаст
-
Не помня на 7 или 8 за първи път карах Нисан Терано
после доста години на село дядо ми ми даваше трабанта си и от 16 до сега си карам, карам мнооого

- babbler
- Потребител
-
- Кара: WV Polo '97
май за пръв път бях на 10 и дядо ми ме учеше на неговата жигула, ама само на първа. след това към 15-16 годишна възраст баща ми ми даваше да карам опела. на 17 обърнах стария му москвич в една пропаст

- BMWMHartge
- старши ентусиаст
-
- Кара: 98' e36 318i
- Мечтае да кара: e36 ///M3
- Детайли за колата: M43B18
- gazzzar
-
кавалер-монтьор
-
- Кара: леки BMW-та :):):)
- Мечтае да кара: Ferrari F12 Berlinetta
Сефтето направих на Трабант...на километража му пишеше 140...беше страшна бигачка, беше на мъжа на братовчедка ми и бяхме тримата в колата, когато реших да спра всички се озоваха фотографирани на предното стъкло
бях на 11-12.....

ВСЕКИ ИСТИНСКИ BMW ЕНТУСИАСТ РАНО ИЛИ КЪСНО СИ КУПУВА Е30 ///M3....

"The main thing is to be yourself. Many times its through a mistake that you learn. And the main thing is to make sure you learn through your mistakes and get better.”
Ayrton Senna

"The main thing is to be yourself. Many times its through a mistake that you learn. And the main thing is to make sure you learn through your mistakes and get better.”
Ayrton Senna
И аz направих сефтето на Трабант
Бях на 15 и баща ми ми го даваше да си го карам колкото си искам иz квартала и аz си го карах и мислех, че никога няма да ме спрат, докато не ме спряха
После иzкарах книжка на 17 и 9 месеца и беше голяма мъка, щото карах "the black Форделата" беz книжка до къде ли не доста време и само се оглеждахме zа полицаи, голяма тръпка беше...
А, джиткахме и раzни Ладюхи, zелени Е21ци и един куп други бараки...
Много готини времена бяха...

- DEFLEPPARD
- ентусиаст
-
- Кара: BMW F30 335I xDrive
- Мечтае да кара: M12 nasca, e31 850CSI, e30 M3
за първи път на около 4-5 години бях седнал в баща ми той натискаше педалите а аз въртях геврека на една жигула
после на около 8 години колата (вече чисто нов форд ескорт цлх) беше спряна на върха на един баир - нещо си играех вътре и освободих скоростите... колата слезе до най-ниската част на баира, бях се втрещил направо, като спря излязох и отидох при баща ми:
-тате, тате колата избяга !
- как така ше избяга бе?
- ми ей тъй аз седях до оградата и гледах навънка и тя по едно време тръгна сама и замина
истинското каране беше на БМВ Е30 316 (по известна като бившата е30ка)
няма да забравя като ми обясняваше баща ми начините на тръгване...
"натисни ся съединителя до край, включи на първа, дай малко газ... още малко.... още... още бе!... а така ! А ся пусни съединителя!"
в тоя момент за първи път усетих истинския БМВ пауър и марката остана в сърцето ми до ден днешен
после покарах малко до близката гора
(бяхме тръгнали на пикник)
после на около 8 години колата (вече чисто нов форд ескорт цлх) беше спряна на върха на един баир - нещо си играех вътре и освободих скоростите... колата слезе до най-ниската част на баира, бях се втрещил направо, като спря излязох и отидох при баща ми:
-тате, тате колата избяга !
- как така ше избяга бе?
- ми ей тъй аз седях до оградата и гледах навънка и тя по едно време тръгна сама и замина

истинското каране беше на БМВ Е30 316 (по известна като бившата е30ка)
няма да забравя като ми обясняваше баща ми начините на тръгване...
"натисни ся съединителя до край, включи на първа, дай малко газ... още малко.... още... още бе!... а така ! А ся пусни съединителя!"

в тоя момент за първи път усетих истинския БМВ пауър и марката остана в сърцето ми до ден днешен

после покарах малко до близката гора

И моето първо 'каране',до колкото може да се нарече такова е с Трабант!
Прекрасна немска машина,много я уважавам
Бях на 14 години (все пак не е чак толкова отдавна-все още съм малък
) на 'паркинга',пред стадион Славия с баща ми.Той ми даде първите уроци.На тази възраст вече бях на ясно с теорията,как се тръгва,спира и т.н,просто ми трябваше практика
След това го карах по-дълго на село...до преди година.От тогава си седи там в гаража и чака времето когато пак ще го подкараме,при това с голямо удоволствие 

- XaMaB
- ентусиаст
-
- Кара: мел
- Мечтае да кара: танк
На 3 години и половина.
Една кола от тия блъскащите се по панаирите.
Голямо блъскане падна без нито един акт за шифьорите
Една кола от тия блъскащите се по панаирите.
Голямо блъскане падна без нито един акт за шифьорите
45 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3