Въпрос за претапициране на седалки
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
- devastator
- младши ентусиаст
-
Мога да го сравня единствено с това момче,Благо ли беше Драго ли беше,дека прави генерацийки и картери.Е нема робот на тоя свят ,който да споява като него и нема стоковица кола с по-качествена и красива генерация от неговата.
Това не са занаятчий баце,това са творци!Шапка свалям на толкова отдадени хора.
Това не са занаятчий баце,това са творци!Шапка свалям на толкова отдадени хора.
Чекай да скиваш как скоро бацко ироничен флудър ,че стане старши ентусиаст,а в бъдеще може би и....!
да ....
само не разбрах какво искахте да кажете с толкова приказки - че повечето хора оттук немогат да си го позволят - а вижте колко сме велики ще си праим седалки за три бона!!!вижте ни тузарите!!!
никога втози живот не бих далтакава сума за една скапана тапицерия
ама никога
ще си ги направя при народен майстор за да кажем 300 кинта с материалите
Виждал съм готови изделия на това момиче - добре направени са- не съм ги мерил с линийка пък и не ми трябваше -няма и кой да се вгледва толкова в подробностите- поне хората които познавам.Знам само едно
за 3500 може да се вземе читав двигател 2800 и хубави 17 - ки борбет А барабар с гумите - и повярвате приятели мои - това ще хваща повече погледи от една тапицерия - независимо колко добра е тя!!!
ТОВА МИСЛЯ АЗ 
само не разбрах какво искахте да кажете с толкова приказки - че повечето хора оттук немогат да си го позволят - а вижте колко сме велики ще си праим седалки за три бона!!!вижте ни тузарите!!!
ама никога
Виждал съм готови изделия на това момиче - добре направени са- не съм ги мерил с линийка пък и не ми трябваше -няма и кой да се вгледва толкова в подробностите- поне хората които познавам.Знам само едно
за 3500 може да се вземе читав двигател 2800 и хубави 17 - ки борбет А барабар с гумите - и повярвате приятели мои - това ще хваща повече погледи от една тапицерия - независимо колко добра е тя!!!

- Prokudeniq
- младши ентусиаст
-
likesake написа:да ....
само не разбрах какво искахте да кажете с толкова приказки.....
Ами прочети всички мнения и ще видиш какво се пита в задачата. На няколко менста е зададен въпроса.
П.С. Тази юношеска възраст с по-големи мотори и гъзарски джанти на скраперийска Е30 сме я минали отдавна. В момента сме на вълна създаване на уникати. Един ден като пораснеш ще разбереш некои неща

Няма нищо по-страшно от активната глупост.
- devastator
- младши ентусиаст
-
то орица като тебе и съвсем случайно си купиха и 30-ски и зеха да ги фалят много понеже са си техни и няма как да не ги фалят!
Ти нема да разбереш и как се дават 8 бона за чисто нов мотор на палет от ДаруКар,понеже ти никога не би ги дал и пак би определил хората ,който си го купуват за малоумници!
Но медала има и обратна страна:никога нема да рзбереш как върви читава 325чка,как с 4 човека стрелката подминава 240!Как му скъсваш шортите от тормоз и от смена до смена не пипа маслотото с вискозитет 0на40!Гарантирам ти братленце че този мотор си заслужава парите до последната стотинка и се отлаща откъм адреналинец яката!
Пък ти си купи с 2500лв. едно маняшко 2,8 и си го перкай!Обаче разбери че не всички орица живеят по твоята формулка:
"Най-щастлив е този,чийто удоволствия са най-евтини!"
Ти нема да разбереш и как се дават 8 бона за чисто нов мотор на палет от ДаруКар,понеже ти никога не би ги дал и пак би определил хората ,който си го купуват за малоумници!
Но медала има и обратна страна:никога нема да рзбереш как върви читава 325чка,как с 4 човека стрелката подминава 240!Как му скъсваш шортите от тормоз и от смена до смена не пипа маслотото с вискозитет 0на40!Гарантирам ти братленце че този мотор си заслужава парите до последната стотинка и се отлаща откъм адреналинец яката!
Пък ти си купи с 2500лв. едно маняшко 2,8 и си го перкай!Обаче разбери че не всички орица живеят по твоята формулка:
Чекай да скиваш как скоро бацко ироничен флудър ,че стане старши ентусиаст,а в бъдеще може би и....!
- tormentor1980
- кандидат ентусиаст
-
likesake написа:да ....
ама никога
ТОВА МИСЛЯ АЗ
Не ве, човек, майна, никой не иска да се изтъква или да налага стандарти за качество. Според мен тезата на темата е само образователно/информативна.
Е30 много отдавна се е превърнало в еквивалент на кочина, върху която могат да се извършват всякакви скраперии. Въпреки това, МАНЯЩИНАТА не спира във виртуалното пространство, всички си 'обичат' Е30-ките и въпреки това ги поддържат по-зле от ладички и москвичета. Не че аз ще дам тон за нещо различно, но все пак исках да видя, аджеба колко струва Е30-ката в очите на МАНЯКА? 3500, 5500, 10500, 20500, 30500 лв.? Колко струва 'любовта' към Е30-ката и отдадеността към нея? Да не повтарям цифрите... И колко струва да напишеш едно МАНЯШКО мнение във форума? Безплатно.
Колега Кретен, къде си, да ти покажа салона на 15 юли 2009г.?
Ще ти го покажа със смирение, а ти после ако искаш, можеш да напишеш нови гневни и маняшки постове в темата.
Последна промяна tormentor1980 на 27 Май 2009, 23:36, променена общо 1 път
- Myxa-TePoPuCT
- младши ентусиаст
-
за 3500 лева найш ква музика ще сложа в маняшката ми е30ка. като пусна да свири и на 600 метра около мен ще ги тресе баса.
- пенсионирана нинджа
- кандидат ентусиаст
-
свирките,свирките,свирките ей!
Знаиш колко смуличка може да се отлее,чеай да изчисла........ми към 2-2,5 тона без втвърдитела!
Ше имаш да чупиш шпойлери два живота!!!
Знаиш колко смуличка може да се отлее,чеай да изчисла........ми към 2-2,5 тона без втвърдитела!
Ше имаш да чупиш шпойлери два живота!!!
А ето и проекта ми:
http://moskvich-bg.org/phorum-5.2.6a/read.php?3,26050
http://www.snimka.bg/album.php?album_id ... id=8525683
Карам също Лоренцо Змиеядеца да ме нахрани със снимка отзад,да видим красивото дупе как седи като нааканко
Карам също Лоренцо Змиеядеца да ме нахрани със снимка отзад,да видим красивото дупе как седи като нааканко

- Myxa-TePoPuCT
- младши ентусиаст
-
ти мошенник, появи се най после, къв е тоя мотор дет ми продаде? нито м50 нито м52 да не е м53 ? вярно ли е че си бил затворник ?
относно смоличката, остави е настрана за тез пари ще си купя 4 москвича и ще ги тапицирам и отвънка и отвътре
относно смоличката, остави е настрана за тез пари ще си купя 4 москвича и ще ги тапицирам и отвънка и отвътре
- tormentor1980
- кандидат ентусиаст
-
Човек майна, ти си кофти пич пенсионирана нинжа и ще те помоля да не пишиш в моите теми.
Гледам, че и терористичното насекомо го подстрекаваш.
Моля, без спам и странични мнения (не важи за Подкупения, че него няма сила, която да го спре).
Да си имаме уважението!
Гледам, че и терористичното насекомо го подстрекаваш.
Моля, без спам и странични мнения (не важи за Подкупения, че него няма сила, която да го спре).
Да си имаме уважението!
devastator написа:то орица като тебе и съвсем случайно си купиха и 30-ски и зеха да ги фалят много понеже са си техни и няма как да не ги фалят!
поогледай се в какво време живеем и какъв е достатъка на средностатистическия човек който кара бмв в българия
не всички орица живеят по тази формула верно е,
но по твоята формула живеят единици
има влакове има и пътници завсеки от тях
нека да е скраперия както я наричате
аз знам какво искамна този етап и го постигам по малко - когато е готово ще го видите всички- това е на този етап
а на следващия живот и здрави просто ще си купа нова кола - така май е най-разумно
та за пича из Ростова на Дону - огледай колите които са в този форум- говорим за техниката която е спретната и читава - къде си видял тапицерия за 3500? аз виждам -хубав мотор стегнати ходови хубави джанти прясна боя и много мерак и безсънни нощи от вълнение и труд в тях- това са за мен изтинските коли
- пенсионирана нинджа
- кандидат ентусиаст
-
мошеник ама професионален!
корупцията е моята страст,а рибки като тебе ги хапвам на закуска!
глеал ли си филма УЖИЛВАНЕТО,там на една Мухоморка му продадоха двигател без бутала,пълен с употребявани дамски превръзки!
Даааа,погледни ме във очите ти си следващия!Ще те татуирам като в централния с РЪЖДИВ ПИРОН!
корупцията е моята страст,а рибки като тебе ги хапвам на закуска!
глеал ли си филма УЖИЛВАНЕТО,там на една Мухоморка му продадоха двигател без бутала,пълен с употребявани дамски превръзки!
Даааа,погледни ме във очите ти си следващия!Ще те татуирам като в централния с РЪЖДИВ ПИРОН!
А ето и проекта ми:

- devastator
- младши ентусиаст
-
отказвам се да споря с тебе,ние сме хора с различни виждания и гледни точки,така че всеки е прав за себе си.
Бъди рахат!
Бъди рахат!
- tormentor1980
- кандидат ентусиаст
-
Аве пенсионираната самбистка, зарад теб ще ми заключат темата и няма да разбера къде е истината в пре-тапицирането, ве човек, майна!
Оттук нататък само по темата, че иначе ще вдигна телефона и ще се обадя на Явката, да ви баннат всичките спамери, че и от други теми!!!
Оттук нататък само по темата, че иначе ще вдигна телефона и ще се обадя на Явката, да ви баннат всичките спамери, че и от други теми!!!

- devastator
- младши ентусиаст
-
Аз пък ще кажа на всички че си БОКЛУК!
И ще кажа на един приятел пък да се обади на админа на е30бг за да го информира колко си корумпиран и как тероризираш потребителите,които са прочели по-малко книжки от тебе!И накрая ще отнесеш бана като ХЕИ-то инфекциозен бацил!
А също така искам да ти кажа че си купих по-маняшки часовник от твоя.С 23 камъка,сделан в ссср ърли еитис,носен от КГБейска барета охранявала Брежнев,Командирские-яката работа,некааааа ти,турско прасе!
И ще кажа на един приятел пък да се обади на админа на е30бг за да го информира колко си корумпиран и как тероризираш потребителите,които са прочели по-малко книжки от тебе!И накрая ще отнесеш бана като ХЕИ-то инфекциозен бацил!
А също така искам да ти кажа че си купих по-маняшки часовник от твоя.С 23 камъка,сделан в ссср ърли еитис,носен от КГБейска барета охранявала Брежнев,Командирские-яката работа,некааааа ти,турско прасе!
- Prokudeniq
- младши ентусиаст
-
Ако някой от модераторите има желание може да елиминира мненията които нямат нищо общо с темата
Писна ми от спамери и скрапери
Ша ги 

Няма нищо по-страшно от активната глупост.