Мека връзка

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Мека връзка

Мнение от dreamland_1 » 25 Май 2009, 15:45

Колеги има ли някой снимки на меката връзка на генерацията и има ли някакви особености при подмяната.Как да разбера дали от нея ми мирише в купето или идва от друго място но когато работи на място в купето става страшно.

Аватар
Кара: Другите да му завиждат.....
Мечтае да кара: Самолет и Петролен танкер
Детайли за колата: MNOGO BARZA

Re: Мека връзка

Мнение от milennyc » 25 Май 2009, 18:52

dreamland_1 написа:Колеги има ли някой снимки на меката връзка на генерацията и има ли някакви особености при подмяната.Как да разбера дали от нея ми мирише в купето или идва от друго място но когато работи на място в купето става страшно.

Отиваш в една " Гърнеджийница" и те ще ти кажат. А също може и да прочетеш малко във форума писано е много за мека връска. Ползвай търсачка :idea:

ентусиаст
Аватар

Мнение от plamen_hh » 25 Май 2009, 19:02

Аз мисля да си сложа две меки връзки и да си реша проблема една на оригиналното място и една малко по назад където е права трабата :D
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 26 Май 2009, 9:00

plamen_hh написа:Аз мисля да си сложа две меки връзки и да си реша проблема една на оригиналното място и една малко по назад където е права трабата :D

Ауспуха ше ти стане като питон :D

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от valery » 26 Май 2009, 15:46

plamen_hh написа:Аз мисля да си сложа две меки връзки и да си реша проблема една на оригиналното място и една малко по назад където е права трабата Very Happy

И за какво ти е това?........Мойта кола е така, предишния собственик го беше направил, абсолютно ненужно и леко провиснало, според мен недей!

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: Мека връзка

Мнение от rdk » 26 Май 2009, 16:29

dreamland_1 написа:Колеги има ли някой снимки на меката връзка на генерацията и има ли някакви особености при подмяната.Как да разбера дали от нея ми мирише в купето или идва от друго място но когато работи на място в купето става страшно.

обикновенно ще има и опушено ако изпуска
гледам че си 320Д

ентусиаст
Аватар

Мнение от plamen_hh » 26 Май 2009, 18:48

Защо да не го направя сразни ме като гледам ауспуха как вибрира отзаде :evil:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от tOnkO_lOnkO » 27 Май 2009, 0:04

plamen_hh написа:Защо да не го направя сразни ме като гледам ауспуха как вибрира отзаде :evil:

И при мен много трепереше, но тампонат на генерацията беше побългарен с ламаринка :shock: след като го смених рязко намаля вибрацията на края и е доста по добре сега....

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e90 320d 163hp 2006

Мнение от baga » 28 Май 2009, 22:16

Е.Димитров написа:
plamen_hh написа:Аз мисля да си сложа две меки връзки и да си реша проблема една на оригиналното място и една малко по назад където е права трабата :D

Ауспуха ше ти стане като питон :D

:mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 320Д(M47TUD20)

Мнение от Face » 29 Юни 2009, 0:44

Аз вече го направих,не по мое решение,а на майстора и съм доволен.
И няма поведение на питон,както пише по горе колегата.Жалко,че нямам снимки да покажа,но като направя ще постна,ако има заинтересувани разбирасе...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e90 320d 163hp 2006

Мнение от baga » 29 Юни 2009, 9:32

Face написа:

Аз вече го направих,не по мое решение,а на майстора и съм доволен.
И няма поведение на питон,както пише по горе колегата.Жалко,че нямам снимки да покажа,но като направя ще постна,ако има заинтересувани разбирасе...
:yes:

Назад към E46