Мека връзка
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
- dreamland_1
- кандидат ентусиаст
-
Мека връзка
Колеги има ли някой снимки на меката връзка на генерацията и има ли някакви особености при подмяната.Как да разбера дали от нея ми мирише в купето или идва от друго място но когато работи на място в купето става страшно.
- milennyc
-
-
- Кара: Другите да му завиждат.....
- Мечтае да кара: Самолет и Петролен танкер
- Детайли за колата: MNOGO BARZA
Re: Мека връзка
dreamland_1 написа:Колеги има ли някой снимки на меката връзка на генерацията и има ли някакви особености при подмяната.Как да разбера дали от нея ми мирише в купето или идва от друго място но когато работи на място в купето става страшно.
Отиваш в една " Гърнеджийница" и те ще ти кажат. А също може и да прочетеш малко във форума писано е много за мека връска. Ползвай търсачка

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
plamen_hh написа:Аз мисля да си сложа две меки връзки и да си реша проблема една на оригиналното място и една малко по назад където е права трабата
Ауспуха ше ти стане като питон

- valery
- кандидат ентусиаст
-
plamen_hh написа:Аз мисля да си сложа две меки връзки и да си реша проблема една на оригиналното място и една малко по назад където е права трабата Very Happy
И за какво ти е това?........Мойта кола е така, предишния собственик го беше направил, абсолютно ненужно и леко провиснало, според мен недей!
Re: Мека връзка
dreamland_1 написа:Колеги има ли някой снимки на меката връзка на генерацията и има ли някакви особености при подмяната.Как да разбера дали от нея ми мирише в купето или идва от друго място но когато работи на място в купето става страшно.
обикновенно ще има и опушено ако изпуска
гледам че си 320Д
- tOnkO_lOnkO
- кандидат ентусиаст
-
plamen_hh написа:Защо да не го направя сразни ме като гледам ауспуха как вибрира отзаде
И при мен много трепереше, но тампонат на генерацията беше побългарен с ламаринка

- baga
- младши ентусиаст
-
- Кара: e90 320d 163hp 2006
Е.Димитров написа:plamen_hh написа:Аз мисля да си сложа две меки връзки и да си реша проблема една на оригиналното място и една малко по назад където е права трабата
Ауспуха ше ти стане като питон

- Face
- младши ентусиаст
-
- Кара: 320Д(M47TUD20)
plamen_hh написа:Аз мисля да си сложа две меки връзки и да си реша проблема една на оригиналното място и една малко по назад където е права трабата
Аз вече го направих,не по мое решение,а на майстора и съм доволен.
И няма поведение на питон,както пише по горе колегата.Жалко,че нямам снимки да покажа,но като направя ще постна,ако има заинтересувани разбирасе...
- baga
- младши ентусиаст
-
- Кара: e90 320d 163hp 2006
Face написа:plamen_hh написа:Аз мисля да си сложа две меки връзки и да си реша проблема една на оригиналното място и една малко по назад където е права трабата
Аз вече го направих,не по мое решение,а на майстора и съм доволен.
И няма поведение на питон,както пише по горе колегата.Жалко,че нямам снимки да покажа,но като направя ще постна,ако има заинтересувани разбирасе...

11 мнения
• Страница 1 от 1