Проблем с дюзи

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Проблем с дюзи

Мнение от bobssy » 26 Май 2009, 16:54

Здравейте колеги,
Имам следния въпрос .. бях на ремонт скоро след който забелязах че колата ми като е студена прави локва от гориво и като по загрее не тече..
Два пъти ходих по разни сервизи след което си я разглобих.Оказа се че течеше при първата дюза под гайката.Ходих в един сервиз в самя западен парк влиза се от към безиностанцията , Където ми смениха няква пластина или нещо подобно и намазаха дюзата с нещо за уплатняване.
На другия ден като запалих пак локва и едвам запали.
След това вече си пали от раз но мисля че са ми тафили оригиналните маркучета за дюзите още като ходих за пръв път на сервиз в българия за други проблеми . Бяха едни червени силиконови сега са черни платнени и май от тях като е студена колата тече ... Бесен съм :):)
Никъде по центъра където работя не намерих оригинални... Намерих някакви немски които са най близо до оригинала..
Някой има ли такива близо до центъра ?

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW Е36 330d

Мнение от vanko_5 » 26 Май 2009, 23:53

те ги сменят защото сарите са втвардени от маркучети ли тече или от самите гайки виж я обезваздуши трудното палене може да е от там ако има ваздух

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от bobssy » 27 Май 2009, 9:30

Поиграх си вчера и се оказа че всичките маркучета са напукани :):):)
като цетка ца били :):):)
Смених ги всичките и си спестих пари защото в сервизите без даже да гледат казват за дюзи си бате :):):)
Ако някой има същия проблем съвета ми е пъро да си погледне :)

Назад към E36