Супер Концепция от Иран ??

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

баварски фанатик
Аватар
Кара: нещо...
Мечтае да кара: McLaren F1 LM

Мнение от Dimo » 24 Май 2009, 12:15

Харесва ми с изключение на фаровете, които с тези жълти гирлянди ми приличат на АЛДИ :twisted:
Предпочитам Nazca C2
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: Е39 М57Д30
Мечтае да кара: Е65

Мнение от pantzer3 » 24 Май 2009, 13:12

:bowdown: :bowdown: :bowdown:
Изображение Изображение Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW 525tds
Мечтае да кара: Винаги BMW

Мнение от №0123456789 » 24 Май 2009, 15:05

Напишете в търсачката на Google Emil Baddal за да добиете обективна представа за това момче. Коментарите и мненията на световни капацитети признават тези негови проекти като свръхмодерни изпреварващи нашето време и с поглед към бъдещето. След това, ако искате си отговорете на въпроса: Автомобил с концепция на двадесети или на двадесет и първи век искам да виждам по пътищата и дай боже да карам? :driving: " Дизайнерчета много, а Дизайнери малцина!"

:bgflag:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 24 Май 2009, 15:09

nikolai_v написа:Като пропорции ми харесва, но предницата нещо не мога да я възприема. Също така и задницата изглежда странно, но ако се пипнат по-детайлно нещата ще стане страшна машина (естесвено не вярам да я видим серийно).

Точно - трябва му малко доработване - изправяне на някои гънки , намаляване на джантите , сменяне на предната маска и ще се получи изключително красив автомобил .
Тея дето не им харесва - да не би да ви се карат коли , а ла 50те :roll: Това е бъдещето и макар и да изпреварва времето си ми харесва , може би защото обичам научната фантастика . Един Ситроен ГТ обаче , много повече ми харесва - онова вече е изрудия . Жалко че няма да видим подобни коли в близките 20 години :(

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Kokorba6iqta » 25 Май 2009, 1:37

№0123456789 написа:Напишете в търсачката на Google Emil Baddal за да добиете обективна представа за това момче. Коментарите и мненията на световни капацитети признават тези негови проекти като свръхмодерни изпреварващи нашето време и с поглед към бъдещето. След това, ако искате си отговорете на въпроса: Автомобил с концепция на двадесети или на двадесет и първи век искам да виждам по пътищата и дай боже да карам? :driving: " Дизайнерчета много, а Дизайнери малцина!"

От трите му проекта определено много ми допада Ферарито, защото има ясни линии и логика, а и пропорциите са приятни. На другият полюс ми е мнението за ламборгинито, което е доста несполучливо във всяко едно отношение. Иначе явно има заложби, щом преди няколко седмици попадна в една изложба на ирански дизайнери, показваща най-талантливите им хора в тази област.
Аз никак не отричам тези, които гледат към бъдещето и аз също се стремя да съм такъв, просто има доста по-добри примери.
От Еверест по-високо нема, от Тихия океан по-дълбоко нема и от BMW по-добра кола нема!!!
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW 525tds
Мечтае да кара: Винаги BMW

Мнение от №0123456789 » 25 Май 2009, 18:41

[/quote] Kokorba6iqta сподели: " Напълно съм съгласен, добрият дизайн не е този, който ще те впечатли в началото да речем с ефектни показни елементи или черти, които лесно и бързо се възприемат и консумират, но после със същата скорост ще ти писне. Добрият дизайн е този, който ще те накара всеки ден да намираш нещо ново в него, бавно, но сигурно ще те убеди в логиката си и ще те заинтригува да се постараеш да вникнеш в смисъла в идеите му и веднъж потопиш ли се в този свят разбереш ли философията и логиката да осъзнаеш, че няма нищо излишно и нищо, което може да се добави. За мен това е философията на БМВ, ако обърнете внимание при повечето нови модели на любимата марка първата реакция е доста резервирана. Но с времето става ясно, че това е бил най-правилният път за развитие!!! "[/quote]

Браво! :clap: :clap: :clap: :clap: Браво колега! Този твой цитат публикуван в Основен форум с тема- "Новото BMW 5 - 2011" наистина заслужава да се види още веднъж. Споделям този твой възглед! :yes:

Изображение

Wolverine
Аватар
Кара: BMW Е46 330ci
Мечтае да кара: M

Мнение от ronin_tr » 26 Май 2009, 1:56

Наистина цитатат е точно на място.
AUTOCLUB-TROYAN

ентусиаст
Аватар

Мнение от zvezdo88 » 26 Май 2009, 3:10