Супер Концепция от Иран ??
Модератор: Общи модератори
23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
Харесва ми с изключение на фаровете, които с тези жълти гирлянди ми приличат на АЛДИ
Предпочитам Nazca C2

Предпочитам Nazca C2

- pantzer3
- ентусиаст
-
- Кара: Е39 М57Д30
- Мечтае да кара: Е65
- №0123456789
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 525tds
- Мечтае да кара: Винаги BMW
Напишете в търсачката на Google Emil Baddal за да добиете обективна представа за това момче. Коментарите и мненията на световни капацитети признават тези негови проекти като свръхмодерни изпреварващи нашето време и с поглед към бъдещето. След това, ако искате си отговорете на въпроса: Автомобил с концепция на двадесети или на двадесет и първи век искам да виждам по пътищата и дай боже да карам?
" Дизайнерчета много, а Дизайнери малцина!"

- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
nikolai_v написа:Като пропорции ми харесва, но предницата нещо не мога да я възприема. Също така и задницата изглежда странно, но ако се пипнат по-детайлно нещата ще стане страшна машина (естесвено не вярам да я видим серийно).
Точно - трябва му малко доработване - изправяне на някои гънки , намаляване на джантите , сменяне на предната маска и ще се получи изключително красив автомобил .
Тея дето не им харесва - да не би да ви се карат коли , а ла 50те

- Kokorba6iqta
- младши ентусиаст
-
№0123456789 написа:Напишете в търсачката на Google Emil Baddal за да добиете обективна представа за това момче. Коментарите и мненията на световни капацитети признават тези негови проекти като свръхмодерни изпреварващи нашето време и с поглед към бъдещето. След това, ако искате си отговорете на въпроса: Автомобил с концепция на двадесети или на двадесет и първи век искам да виждам по пътищата и дай боже да карам?" Дизайнерчета много, а Дизайнери малцина!"
От трите му проекта определено много ми допада Ферарито, защото има ясни линии и логика, а и пропорциите са приятни. На другият полюс ми е мнението за ламборгинито, което е доста несполучливо във всяко едно отношение. Иначе явно има заложби, щом преди няколко седмици попадна в една изложба на ирански дизайнери, показваща най-талантливите им хора в тази област.
Аз никак не отричам тези, които гледат към бъдещето и аз също се стремя да съм такъв, просто има доста по-добри примери.
От Еверест по-високо нема, от Тихия океан по-дълбоко нема и от BMW по-добра кола нема!!!

- №0123456789
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 525tds
- Мечтае да кара: Винаги BMW
[/quote] Kokorba6iqta сподели: " Напълно съм съгласен, добрият дизайн не е този, който ще те впечатли в началото да речем с ефектни показни елементи или черти, които лесно и бързо се възприемат и консумират, но после със същата скорост ще ти писне. Добрият дизайн е този, който ще те накара всеки ден да намираш нещо ново в него, бавно, но сигурно ще те убеди в логиката си и ще те заинтригува да се постараеш да вникнеш в смисъла в идеите му и веднъж потопиш ли се в този свят разбереш ли философията и логиката да осъзнаеш, че няма нищо излишно и нищо, което може да се добави. За мен това е философията на БМВ, ако обърнете внимание при повечето нови модели на любимата марка първата реакция е доста резервирана. Но с времето става ясно, че това е бил най-правилният път за развитие!!! "[/quote]
Браво!
Браво колега! Този твой цитат публикуван в Основен форум с тема- "Новото BMW 5 - 2011" наистина заслужава да се види още веднъж. Споделям този твой възглед!

Браво!

- ronin_tr
- Wolverine
-
- Кара: BMW Е46 330ci
- Мечтае да кара: M
23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2