За кандидат-студентите... Част 1
Модератор: Общи модератори
50 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4
За кандидат-студентите... Част 1
Сега след матурите, да видим кой , къде ще кандидатства и с какво. Мисля, че темата ще е интересна и могат да се получат засичания на съфорумници при изпитите, а защо не и да станат бъдещи колеги в някой елитен университет
Част 1 е , защото след всички изпити, ще пусна Част 2ра (ако има развитие по тази тема) да видим какви ще са резултатите и кой къде е влязал
Нека почна аз като кандидат-студент
1.ТУ Варна - математика
2.СА Свищов - математика
3. ВИНС Варна - математика
4. РУ Русе - математика
Предварително пожелавам успех на всички
Дано всеки от вас, кандидат-студенти , влезе там , където иска
Успех, колеги 

Нека почна аз като кандидат-студент

1.ТУ Варна - математика
2.СА Свищов - математика
3. ВИНС Варна - математика
4. РУ Русе - математика

Предварително пожелавам успех на всички

Real.Eyes.Realize.Real.Lies
- MOGY
- Obergruppenführer
-
- Кара: Е 36
Що ВИМЕС-а ти е на 4то място при положение че си от Русе,не е лош университет а и ти е в родния град.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
100% етнически НЕ толерантен!
Не чувам хубави думи за него, а и цял живот в Русе...
Вярно, няма да има толкова разходи, но все пак...
П.С. Току-що проверявах датите за изпитите и....
В Свищов и Техническия във Варна , се засичат датите на изпитите по математика
Някой знае ли какво се прави в такъв случай, когато се засичат датите, а искаш и в двата да кандидатстваш
Чувал съм за разни прехвърляния на оценки ли , какво беше
Ако има някой запознат, нека пише, че са ми на първите две места и голяма главоблъсканица ще падне , в кой от двата да отида
П.С.2 Хайде кандидат-студенти, пишете да Ви видим кой-къде-как-защо... упс...
То сигурно половината от Вас в момента лежат някаде пияни на баловете си
Няма лошо, утре е моя (т.е. след няколко часа) , та и на мен няма да ми е леко

П.С. Току-що проверявах датите за изпитите и....

П.С.2 Хайде кандидат-студенти, пишете да Ви видим кой-къде-как-защо... упс...

- ивчо
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е34 с ... ръжда
Влизаш,Излизаш,Нищо не Ставаш
Сам си прави изводите ..... Преподавателите са няма такива олигофрени,даже и на задочното имат текущ контрол! И пак нищо не научаваш .... По-добре Свищов!
Лично мнение!
Сам си прави изводите ..... Преподавателите са няма такива олигофрени,даже и на задочното имат текущ контрол! И пак нищо не научаваш .... По-добре Свищов!
Лично мнение!
ивчо написа:Влизаш,Излизаш,Нищо не Ставаш
Лично мнение!
За това ми е на предпоследно място

© , и ако не стане нищо там... какво прайваме... чупим пръсти да се чудим какво да правим и търсим работа

uCnaHeTcA написа:ивчо написа:Влизаш,Излизаш,Нищо не Ставаш
Лично мнение!
За това ми е на предпоследно място![]()
© , и ако не стане нищо там... какво прайваме... чупим пръсти да се чудим какво да правим и търсим работа
хаха
това е доста важен избор, който трябва да направиш сега
Не мисля, че може да правиш компромиси точно с него, т.е. да влезеш някъде. Аз не бих правил... но пък преди време, когато бях в твоята ситуация кандидатствах само в един ВУЗ и то грешния

- .:BENZINO:.
- ентусиаст
-
- Кара: вана Чайка
ивчо написа:Влизаш,Излизаш,Нищо не Ставаш
Лично мнение!

- [FF]GODFLESH
- ентусиаст
-
BENZINO VN написа:ивчо написа:Влизаш,Излизаш,Нищо не Ставаш
Лично мнение!
Успех -цивилизацията е в Свищов
правилно поне ще си отебе

п.с: нищо лично към Варна

"Mopar is the only way to go if you want to beat the other guy and look better doing it."
- ///M3
- младши ентусиаст
-
- Кара: '02 BMW E46 330i
Така като гледам май не си решил точно какво искаш да учиш. Последно инженер или икономист ще ставаш?
Първо си отговори на този въпрос и тогава си нареди желанията.

- Azidaha
- младши ентусиаст
-
- Кара: зеленият крокодил Лакоста
Аз пък да се похваля -
Записах задочно във ВУЗФ (Висше училище по застраховане и финанси, гр. София), специалност - Финанси
и редовно Политехническият университет в Торино (Италия)
Приет съм и на двете места, във ВУЗФ - Мн.Добър 5 а в Торино с диплома до единадесети (11) клас.
Записах задочно във ВУЗФ (Висше училище по застраховане и финанси, гр. София), специалност - Финанси
и редовно Политехническият университет в Торино (Италия)
Приет съм и на двете места, във ВУЗФ - Мн.Добър 5 а в Торино с диплома до единадесети (11) клас.

- RSxRacer
- вълкодав
-
- Кара: go na 3ki :)
uCnaHeTcA написа:Не чувам хубави думи за него, а и цял живот в Русе...Вярно, няма да има толкова разходи, но все пак...
Батка незнам какво са ти обяснявали за ВТУ-то тука,но аз си изкарах най-хубавите години точно в него.В Русе си си,разходите са ти по-малко,познаваш хората и т.н. Най-важното е,че получих като образование това което исках и ме влечеше.Нито за миг не съжелявам,че не отидох в Свищов.Може би единственото е,че в Свищов вълците са малко по дажни,но пък мен това не ме влечеше толкова тогава поради сериозни връзки

п.п Това което си чул за Русенския може и да е старо инфо,защото в момента нивото е доста нагоре откакто Белоев стана ректор.Премисли си всичко и ако искаш инфо звънни да пием сокчета някаде и да си поговорим

20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info

www.bizzart.info

- CheFs
- младши ентусиаст
-
- Кара: E60 530d
- Мечтае да кара: E30 M3
Свищов - с Георафия
Библиотекарския - матура евентуално !
Приятно изкарване по баловете и успех с кандидатсването
Библиотекарския - матура евентуално !
Приятно изкарване по баловете и успех с кандидатсването

- TouringInternational
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: M44 на газ
- Мечтае да кара: V10 Touring, e36 compact rally spec
- Детайли за колата: е36 compact "войнишко канче'' edition
ВТУ ''Св. Св. Кирил и Методий'' - с английски и тест български (+ евентуално някоя и друга матура)
От няма и една година съм си навил на пръста, че там искам да ходя и тва е, няма пускане
Който квото ще да ми казва майки, лели, пралели избора си е мой и там си ме кефи
(само сега да не се появи някой, който да извади 15 хиляди довода зашо да не ходя там
, не че ще го послушам де )
От няма и една година съм си навил на пръста, че там искам да ходя и тва е, няма пускане

Който квото ще да ми казва майки, лели, пралели избора си е мой и там си ме кефи

(само сега да не се появи някой, който да извади 15 хиляди довода зашо да не ходя там

50 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4