Е46 лампа масло
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
- nombre
- Потребител
-
- Кара: E46 320D touring
Е46 лампа масло
днес след като дадох на контакт ми направи впечатление че нещо не е наред по таблото (Е46 320D 2000 год)
забелязах че не ми свети лампата за маслото. вероятно е изгоряла но си мисля може ли да е друг проблема? може и на друг да се е случвало и да иска да сподели нещо
благодаря предварително

http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=146383
има още много теми по въпроса, може да пробваш с "жълта лампа за масло" и други подобни в търсачката
има още много теми по въпроса, може да пробваш с "жълта лампа за масло" и други подобни в търсачката
- tOnkO_lOnkO
- кандидат ентусиаст
-
Лампите горят много много рядко защото са диоди.
Направи си тест на таблото и виж дали ще светне тогава.Става от скритото менщ 4рез бутона за нулиране на километржа.Менюто е номер 2.Прочети в форума има доста инфо как става теста...
Много вероятно да е и от бушон,-провери ги вси4ки като и провери за липсващи/изцяло извадени бушони/Познават се 4е отзад в пласмасата се виждат клемите ако там трябва да имаш бушон.Ина4е може да имаш много цокали без клеми отзад защото нямаш дадена екстра например.....Ако колата ти е нов внос много от търговците вече не слагат лепенки над лампичките ако има проблем и светят а махат бушон./Имаш няколко бушони за бордови уреди.Като махнеш някои от тях или изгори, определени индикации спират да светят/
Направи си тест на таблото и виж дали ще светне тогава.Става от скритото менщ 4рез бутона за нулиране на километржа.Менюто е номер 2.Прочети в форума има доста инфо как става теста...
Много вероятно да е и от бушон,-провери ги вси4ки като и провери за липсващи/изцяло извадени бушони/Познават се 4е отзад в пласмасата се виждат клемите ако там трябва да имаш бушон.Ина4е може да имаш много цокали без клеми отзад защото нямаш дадена екстра например.....Ако колата ти е нов внос много от търговците вече не слагат лепенки над лампичките ако има проблем и светят а махат бушон./Имаш няколко бушони за бордови уреди.Като махнеш някои от тях или изгори, определени индикации спират да светят/
- kriso85
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
- Мечтае да кара: BMW M
Според мен ти свети жълтата лампа на маслото.
И за да оправят проблема, автотъргашите слагат изолир бан и всякакви други боклуци.
От опит го знам това, сега вече гледам много внимателно всички лампи.

И за да оправят проблема, автотъргашите слагат изолир бан и всякакви други боклуци.
От опит го знам това, сега вече гледам много внимателно всички лампи.

"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
директно ти казвам,датчика дето е под филтъра е умрял(починал
)струва 12 лева,развива се с къса лула ,мисля че беше 32 и си готов

- Wolfen
- старши ентусиаст
-
- Кара: само по празници
Е.Димитров написа:директно ти казвам,датчика дето е под филтъра е умрял(починал)струва 12 лева,развива се с къса лула ,мисля че беше 32 и си готов
каталожен номер можеш ли да дадеш? Хайде някой да обясни малко по-добре каква е разликата между сензора за 12лв и този сензор:
Номенклатурен номер : 12617501786
Описание : SENSOR
Ед. цена (с ДДС) : 222.66 BGN
И къде се намира всеки от тях

- kriso85
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
- Мечтае да кара: BMW M
Е.Димитров написа:директно ти казвам,датчика дето е под филтъра е умрял(починал)струва 12 лева,развива се с къса лула ,мисля че беше 32 и си готов
По скоро този
Wolfen написа:Е.Димитров написа:директно ти казвам,датчика дето е под филтъра е умрял(починал)струва 12 лева,развива се с къса лула ,мисля че беше 32 и си готов
каталожен номер можеш ли да дадеш? Хайде някой да обясни малко по-добре каква е разликата между сензора за 12лв и този сензор:
Номенклатурен номер : 12617501786
Описание : SENSOR
Ед. цена (с ДДС) : 222.66 BGN
И къде се намира всеки от тяхИ кой от двата е виновника за жълтата лампа?

"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda

11 мнения
• Страница 1 от 1