Таванът на кабрио.. помощ
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
- rave4o
- Потребител
-
- Кара: E36 320i convertibe / E46 328i
- BMW lover
- Любовника
-
- Кара: Е30 90' 320i convertible, E61 530d
Гледам си на автомивка ... та най вероятно е доста понамокрен, няма от какво друго да е. С нормален таван, изпран се получава същото 

- rave4o
- Потребител
-
Не не на сухо стана това просто плата излезе от там от където трябва да бъде. След това я мих нямаше и капчица вътре. Някакви идеи как да го оправя ? 

- ares2
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е30Е36Е39E34<---E63E65
като гледам как е увиснало маи ще трява да се лепи. по добре обаче се консултираи с някои тапицер да не оплескаме нещо . едно хубаво лепило ще си намериш и ще стане. не се панираи. кофти е но се случва редовно
- rave4o
- Потребител
-
Ок някой да има координати на някой тапицер във Варна ?
И Другото което е има едни лаистни дето трябва да влязат в едни тръби за да е опънат същия този плат и те не стоят на мястото си
ПП. Докато се оправя ще гледам да снимам
)))

ПП. Докато се оправя ще гледам да снимам

- ares2
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е30Е36Е39E34<---E63E65
колега редки са кабриолетите и малко хора имат представа. все пак някои ще се намери които да ти помогне.
ще чакаме снимки
ще чакаме снимки
- Kristopher
-
-
- Кара: e34, e36
Не знам точно за този проблем на е36 кабрио, но ако имаш някакви други проблеми мога да ти помогна, вече съм тесен специалист. Пусни снимки да го видим

Компютърна диагностика на BMW след 1993 година - безплатна

- radio_manbg
- младши ентусиаст
-
гледам че си от варна та ще ми е малко трудно да ударя едно рамо ... все пак ще гледам да съм в помощ
1. Лаисните за които говориш са водачи и минават през целият таван. За да ги напаснеш отвори челната част (тази към челният джам), та отвори я така че при свивката да остане мегдан за да можеш да си пъхнеш ръката.(прдполагам че и задната част ще трябва да се повдигне за да освободи плат. след като си осигуриш достъп ще видиш лаисната и и ще трябва да я прекараш през едни ушичка които вървят по шева на тапицериятя. след като ги преараш трябва да измислиш по някакъв начин да направиш тапа на водача за да не излезе пак през ухото.
2. за увисванети което си посочил проблема е по скоро от откачане от някъде... след като оправяш водача ще имаш достъп и до там така че хвърли едно око.
1. Лаисните за които говориш са водачи и минават през целият таван. За да ги напаснеш отвори челната част (тази към челният джам), та отвори я така че при свивката да остане мегдан за да можеш да си пъхнеш ръката.(прдполагам че и задната част ще трябва да се повдигне за да освободи плат. след като си осигуриш достъп ще видиш лаисната и и ще трябва да я прекараш през едни ушичка които вървят по шева на тапицериятя. след като ги преараш трябва да измислиш по някакъв начин да направиш тапа на водача за да не излезе пак през ухото.
2. за увисванети което си посочил проблема е по скоро от откачане от някъде... след като оправяш водача ще имаш достъп и до там така че хвърли едно око.

БЪЛГАРИЯ Е ВЕЛИКА ДЪРЖАВА
БЪЛГАРИТЕ - ВЕЛИК НАРОД
- rave4o
- Потребител
-
radio_manbg благодаря за подробното описание, но вкарвам ги тези работи където трябва и пак падат и не виждам ушички никъде утре ще снимам да покажа как е полжението. Другото което е като закачиш едните лаистнички другите се откачат, защото плата се опъва прекалено много. Ако имаш някакви снимки определено ще са ми от помощ
).

- radio_manbg
- младши ентусиаст
-
ще видя как да снимам...
Иначе ушичките за които говоря вървят точно напречно на гюрука там където има шевове... А водача трябва да измислиш как да го закрепиш при последното "ухо" така че да не се вади от него... имам няколко идей само че ще проверя първо и после ще пиша.
Иначе ушичките за които говоря вървят точно напречно на гюрука там където има шевове... А водача трябва да измислиш как да го закрепиш при последното "ухо" така че да не се вади от него... имам няколко идей само че ще проверя първо и после ще пиша.

БЪЛГАРИЯ Е ВЕЛИКА ДЪРЖАВА
БЪЛГАРИТЕ - ВЕЛИК НАРОД
10 мнения
• Страница 1 от 1