Климатроник-хлади по малко
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
29 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Климатроник-хлади по малко
Здравейте,
Искам да попитам дали е нормално това:
Слагам си температурата на 16 градуса и е приятно,но не чак студено ,мисля че когато го сложа на минимална температура трябва да стане "зима",обикновенните климатици като ги намааш на минимум ,става е*баси и студа,карал съм доста коли(различни от БМВ) с климатроник и там съм слагал на 24-6 градуса,чуства се студено,дали е нормално това,или ми е паднало нивото на фреона,моля да споделите при вас как е ?
Благодаря
Искам да попитам дали е нормално това:
Слагам си температурата на 16 градуса и е приятно,но не чак студено ,мисля че когато го сложа на минимална температура трябва да стане "зима",обикновенните климатици като ги намааш на минимум ,става е*баси и студа,карал съм доста коли(различни от БМВ) с климатроник и там съм слагал на 24-6 градуса,чуства се студено,дали е нормално това,или ми е паднало нивото на фреона,моля да споделите при вас как е ?
Благодаря
- ITK
- младши ентусиаст
-
- Кара: да го карат
При мене си става студ, аз дори под 19-20 градуса не го слагам, давам го на auto, защото поне на мен ми става прекалено студено като го сложа на по-ниска темп. или като го направя само горе да духа...
F**k them all!
- milennyc
-
-
- Кара: Другите да му завиждат.....
- Мечтае да кара: Самолет и Петролен танкер
- Детайли за колата: MNOGO BARZA
Първо си провери Фреона. А после може да идеш на диагностика
. Климатроника има опция да се наглася за "топли страни" и ще ти духа по студено

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
milennyc написа:Първо си провери Фреона. А после може да идеш на диагностика. Климатроника има опция да се наглася за "топли страни" и ще ти духа по студено
Днес ще отида за фреон и после другата седмица при теб за диагностика(както и да ми направиш когато заключвам да ми мигат мигачи)
След 18 ч. през седмицата работиш ли?
- obi_fix
- младши ентусиаст
-
- Кара: 525d '03
- Мечтае да кара: 760Li
90% ти е от фреона аз имах абсолютно същите признаци до преди 2 дена и срещу 80 лв за пълнене вече ги нямам 

- ThE BeAsT
- младши ентусиаст
-
- Кара: e46 320d, 330xd
- Мечтае да кара: M4
- milennyc
-
-
- Кара: Другите да му завиждат.....
- Мечтае да кара: Самолет и Петролен танкер
- Детайли за колата: MNOGO BARZA
Е.Димитров написа:milennyc написа:Първо си провери Фреона. А после може да идеш на диагностика. Климатроника има опция да се наглася за "топли страни" и ще ти духа по студено
Днес ще отида за фреон и после другата седмица при теб за диагностика(както и да ми направиш когато заключвам да ми мигат мигачи)
След 18 ч. през седмицата работиш ли?
Да разбира се. Но това ще го уговорим на ЛС
- Wolfen
- старши ентусиаст
-
- Кара: само по празници
- ludia
-
-
- Кара: Бързо
- Мечтае да кара: М3 Е92
И на мен ми е интересно кои пълни фреона за 50кинта.
А иначе при мен става хладно като го дам на 21 градуса. Ако го дам на 16 става студено но не чак да не можеш да дишаш. Но ако може само да се провери ще съм доволен.
А иначе при мен става хладно като го дам на 21 градуса. Ако го дам на 16 става студено но не чак да не можеш да дишаш. Но ако може само да се провери ще съм доволен.

БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
http://clip4e.com/play.php?id=45143
- xerial
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 330d CBR 600RR
- Мечтае да кара: F82 ,S1000RR
ludia написа:И на мен ми е интересно кои пълни фреона за 50кинта.
На колегата който се занимава с авто клима ника му е :oci
- ThE BeAsT
- младши ентусиаст
-
- Кара: e46 320d, 330xd
- Мечтае да кара: M4
- oci
- старши ентусиаст
-
- Кара: '12 BMW F10
- Мечтае да кара: самолет
Колеги няма проблем да ви проверя климатиците и при необходимост да ги заредим. Най-добре на лични да се уточним.
За колеги от форума 50 лв в удобно за вас време.
Единствено ме интелесува колата като марка, модел, година и двигател:D
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
Сега,развръзката относно климатроника
Вчера бях в Пловдив в Бош сервиза на кукленско,искам да ви кажа че това са истински професионалисти,веднага поеха колата,включиха я на машината,вакум,масло в компресора ,зареждане с фреон,слагане на оцветител,пълна инспекция на климатроника ,след това замерване на дебит,както и проверка на температурата след това колко излиза от духалките,вече излиза 7 градуса без форсаж,на обороти още по-малко,цената на цялата тая интервенция,обърнете внимание,в голям сервиз беше...38 лева с ддс,както и след 300 километра ме помолиха да дойда за БЕЗПЛАТНА проверка дали има някакво изтичане!!!
Oci,нищо лично,ама 38 лева са си 38 лева,предполагам и ти имаш машина за вакум,както и предполагам че слагаш оцветители,пълниш компресора с масло и тн...но май ще трябва да си ревизираш цените,за тея дето искат по 90 -100 лева хич няма да ги коментирам!!!
Вчера бях в Пловдив в Бош сервиза на кукленско,искам да ви кажа че това са истински професионалисти,веднага поеха колата,включиха я на машината,вакум,масло в компресора ,зареждане с фреон,слагане на оцветител,пълна инспекция на климатроника ,след това замерване на дебит,както и проверка на температурата след това колко излиза от духалките,вече излиза 7 градуса без форсаж,на обороти още по-малко,цената на цялата тая интервенция,обърнете внимание,в голям сервиз беше...38 лева с ддс,както и след 300 километра ме помолиха да дойда за БЕЗПЛАТНА проверка дали има някакво изтичане!!!
Oci,нищо лично,ама 38 лева са си 38 лева,предполагам и ти имаш машина за вакум,както и предполагам че слагаш оцветители,пълниш компресора с масло и тн...но май ще трябва да си ревизираш цените,за тея дето искат по 90 -100 лева хич няма да ги коментирам!!!
- vavilon
- старши ентусиаст
-
- Кара: E46 318i 98
- Мечтае да кара: Електромобил...
oci написа:Колеги няма проблем да ви проверя климатиците и при необходимост да ги заредим. Най-добре на лични да се уточним.
Колега още един път благодаря за интервенцията на климатика.
Много съм доволен от ефекта на допълването. Сега по-малко от 22град. не свалям, че ми измръзват крайниците

п.п. Момчето е точно и коректно. За Сф и перник идва на място.
29 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2