Регистрационен номер ?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
28 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Регистрационен номер ?
Здравейте колеги . Можеби мнозина от вас ще ме опрекнат , че пускам такава тема но според мен има нужда и от такава . Вчера видях доста БМВта в Пловдив заради абитуриентските балове . Направи ми впечетление , че м/у тях има такива които са блъскани отзад и изправяни и боядисвани , но регистрационните табели бяха като новички . Всеки знае , че при удар отзад пострада 1во рег . номер . Въпроса ми е следния . Някой знае ли в пловдив къде има човек който да прави дубликат на регистрационни номера . Виждал съм в камиони много често номера с името на шофиора напр , което значи , че може и с цифрички да се направи . Моля помогнете на 1 колега в нужда . Ако някой знае нещо нека ми пише Л.С , че задния ми номер е мармалад ....
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
то обикновено са смелени отпред,,и се прехвърля номера отзад 

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
- MOGY
- Obergruppenführer
-
- Кара: Е 36
И да ти направи някой дубликат нали се сещаш ако те хванат с тоя правен номер

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
100% етнически НЕ толерантен!
е че аз не си измислям номер , аз си подновявам моя , който е сасипан . По-добре да си направя копие на моя и стария да го онищожа отколкото да карам без номер . + това как ще разберат , че не е правен в кат . аз мисля , че в това да си направиш нов номер няма нищо нередно . Ако знаете къде може ми пишете . Аз питах в кат , те викат ами неправим нови , оправи си стария ако можеш .MOGY написа:И да ти направи някой дубликат нали се сещаш ако те хванат с тоя правен номер
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
- ares2
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е30Е36Е39E34<---E63E65
филам ще е голям с този дубликат хванат ли те.
в кат се ходи и готово. паричките ти вземат и имаш новички номера.
на един познат му откраднаха бронята и заедно с нея и номера. момчето вися 3 дни в кат но се оправи
п.с.
и да добавя че имаме наи тъпите номера на света, освен че имената на градовете са с някакви малоумни сигнатури.. тия табели грозят много.
Само за пример ще дам че в някои щати може д анямаш и преден номер даже. BMW USA предлагаха много яка емблема за мястото където трябва да е предния номер. супер готино стоеше
в кат се ходи и готово. паричките ти вземат и имаш новички номера.
на един познат му откраднаха бронята и заедно с нея и номера. момчето вися 3 дни в кат но се оправи
п.с.
и да добавя че имаме наи тъпите номера на света, освен че имената на градовете са с някакви малоумни сигнатури.. тия табели грозят много.
Само за пример ще дам че в някои щати може д анямаш и преден номер даже. BMW USA предлагаха много яка емблема за мястото където трябва да е предния номер. супер готино стоеше
Последна промяна ares2 на 22 Май 2009, 21:09, променена общо 2 пъти
- MOGY
- Obergruppenführer
-
- Кара: Е 36
По тая логика ако си загубиш личната карта що да не ти напечата някой една,нали си си ти и данните са същите.Не става така.
Дали ще си платиш на някой да ти направи някоя магария или ще си платиш в КАТ за номера....
Дали ще си платиш на някой да ти направи някоя магария или ще си платиш в КАТ за номера....

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
100% етнически НЕ толерантен!
toni3d1 написа: е че аз не си измислям номер , аз си подновявам моя , който е сасипан . По-добре да си направя копие на моя и стария да го онищожа отколкото да карам без номер . + това как ще разберат , че не е правен в кат . аз мисля , че в това да си направиш нов номер няма нищо нередно

toni3d1 написа:+ това как ще разберат , че не е правен в кат .

toni3d1 написа:аз мисля , че в това да си направиш нов номер няма нищо нередно

При повреден/унищожен/загубен ДКН (державен контролен номер) се подаева молба в КАТ и се сменят и двете табели с НОВИ т.е. нови номера (не знам как стоят нещата с "платените" - 4 еднакви цифри, 2х2 еднакви двойки цифри и т.н). Това означава и смяна на талона ...
Не си разваляй рахатлъка с "дубликати" защото ще ти излезе солено ....
Не си разваляй рахатлъка с "дубликати" защото ще ти излезе солено ....
- belial
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е36 320
не забравяйте и че на задния номер имам пломба, която я слагат в КАТ и ако я видят че я няма иди обяснявай че е твоя колата.
абе колеги , не ми обяснявайте какво може и какво неможе . Питам ви ако знаете къде могат да ми напражят номер да кажете . Знам , че някъде правят , виждал съм . Пък и тези шофиорите на камиони където си правят номера с имената им да не би от въздуха да ги взимат . Нз дали се сещата обаче много често на тъблото на някой тир седи рег . номер с името на водача напр Иван . Виждъл съм такъв номер отблизо , съвсем истински си седи . Не ми се дават луди пари и да чакам на опашки за да си пререгистрирам колата и да пълня джоба на държавата . по-добре да карам без номер . В тази държава всечко е в г....а . В Европа си карат с някакви стари номера , без пломби , защити и 1000 др простотии . Не са длъжни да си сменят номерата защото излезнали нови или поради някакви др причина . Всичко ни е такова в бг . Аз искам в кат да ми направят 1 номер и да си платя табелката само , неможело .
- vladi_a_i
- костинбродчанин
-
- Кара: е60 530д
- Мечтае да кара: М3 Компакт
- Детайли за колата: Няма много...
Тази пломба се купува срещу 50 лв на черно,поне аз съм си купувал.Казваш им кои ти е номера по талон и ти го доставят 

БМВ и пак БМВ и пак БМВ...БМВ
28 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2