Боя за кожа

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от dedektiv_p » 21 Май 2009, 8:48

От Бриколаж към Божурище. Вчера ходих и си взех още 1 и има. Спрея е бял на цвят със сиви надписи, намира се на щанда за авто аксесоари. Вчера ходих и до един кожар, който ми прави задната кора и тавана и го попитах за бои за кожа. Предложи ми Саламандър към 5 лв е тубичката. Нанася се върху кожата и после се почиства с памучен парцал. Показа ми и една с една жаба на тубата, Ердал мисля че се казваше.
Аз не карам бързо, просто летя ниско...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е30Е36Е39E34<---E63E65

Мнение от ares2 » 21 Май 2009, 10:44

И аз търся за салона боя . Кажете къде има повечко разновидноси на този саламандер. Преди време си правих едно яке с черен саламандер и стана супер, но нямаше други цветове тогава

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Mileitiii » 21 Май 2009, 17:51

На мен са ми дали боя за обувки :mhihi: . Ми така е като не гледам. Тая саламандер къде да я търся, че този бриколаж е на др. край и ме мързи да ходя до там

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ares2 » 21 Май 2009, 18:45

аз моята черната я купих от кауфланд . саламандер с восък. пишеше че е за всякакви изделия от естествена кожа.
да ти кажа дали е за обувки или за друго значение няма . важното е да е качествена и да не цапа, че като седнеш на тия седалки и ще стане мазало. аз лично съм доволен от черния саламандер . якето стан акато ново и след като го бърсах два пъти с една кърпа спря да цапа и си доби и лек блясък. Важното е да е маркова боя че има всякакви китаиски и турски боклуци
моите седалки обаче са много светли и не мога да намеря този цвят, а предните плачат за боя вече

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Mileitiii » 21 Май 2009, 23:01

:bcry: аз съм егати къръка. Ходих в кауфланд и ми казаха, че нещо нямали сега, най-вероятно на есен

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от dedektiv_p » 21 Май 2009, 23:08

Не знам от къде другаде може да си вземеш боя. Може би в магазините за обувки, а тези туби дето ми показа тапицера си бяха с картинки, че са за обувки и чанти. Другото което ми каза, че ако искаш да запазиш една кожа е задължително да я подхранваш с подходящи кремообразни масла. Такова има в Кауфланд в червено шише.
Относно пребоядисването на кожен салон ми каза цена от порядъка на 120 лв. за седалка.
Аз не карам бързо, просто летя ниско...

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ares2 » 21 Май 2009, 23:34

варянт 2
посети магазините за обувки или поне това което е останало от саламандер. на мария луиза имаше и на витоша , даже и на графа срещу славеиков. ако пък не в накои магазин на шол. ще намериш 100%
има и други марки. аз ползвах и едн аиспанска за едни кафяви кожи и е перфектна

Предишна

Назад към E36