Преди Женева: Разкриха BMW 5 Series Gran Turismo
Модератор: Общи модератори
- vesko06
- старши ентусиаст
-
- Кара: F90 M5
MCar написа:Колкото и да я плюете, на мен продължава да ми харесва.
И аз ъм така..! Колкото повече я гледам, толкова повече се влюбвам..!
Според мен пък или те грабва от самото виждане или не те грабва. На мене още ми се гади като я гледам 

Последна промяна biberon4o на 23 Фев 2009, 20:56, променена общо 1 път
Има истина една,
BMW се казва тя,
шофирам ли я спира винаги дъха ми,
подавам ли и газ от радост пили гуми,
тази марка е Велика сила, сбъдва тя мечтите,
на всеки верен фен със синьо-бял пламък във очите!
BMW се казва тя,
шофирам ли я спира винаги дъха ми,
подавам ли и газ от радост пили гуми,
тази марка е Велика сила, сбъдва тя мечтите,
на всеки верен фен със синьо-бял пламък във очите!

- ((:BuKcu:))
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: F32 M4
Доста интересна концепция. Харесва ми, именно защото е нещо иновативно и различно от другите. Явно хлябът ще е в тия ПАС-ове 

- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
днес попрочетох за тая концепция и в капитал и ако тва ,дето пишат е верно-начи тва е мойта кола мечта!!! изобщо не ми пука за традициите. аз отдавна-още от преди е39ката казвах ,че ако направят 7ца -комби ше си зема ,а тва е нещо подобно! 5ца ,но като комби ,но дълга и удобна и луксозна като 7ца ,но висока като Х6ца и проходима!! идеално за мен!! все едно мен са слушали като са я правили-господ ще изпълни молбите ми за автомобил ако тва нещо излезе....!!! искам един Х-драйв и мощен бензин и я грабвам!! изобщо не ми пречи ,че е некъв хибрид или хечбек!!! важното е ,че отговаря на изискванията ми за кола!!
ето и цвета съм си харесал:

- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
на различен акъл сме явно... то и аз не я преценям по външния вид, ами функционално, проектирам върху това, с което свързвам бмв и нещата се разминават... ама яко се разминават 

- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Tod
- ентусиаст
-
- Кара: M3 и Volvo XC70
SKISA написа:днес попрочетох за тая концепция и в капитал и ако тва ,дето пишат е верно-начи тва е мойта кола мечта!!! изобщо не ми пука за традициите. аз отдавна-още от преди е39ката казвах ,че ако направят 7ца -комби ше си зема ,а тва е нещо подобно! 5ца ,но като комби ,но дълга и удобна и луксозна като 7ца ,но висока като Х6ца и проходима!! идеално за мен!! все едно мен са слушали като са я правили-господ ще изпълни молбите ми за автомобил ако тва нещо излезе....!!! искам един Х-драйв и мощен бензин и я грабвам!! изобщо не ми пречи ,че е некъв хибрид или хечбек!!! важното е ,че отговаря на изискванията ми за кола!!
Напълно съм съгласен със SKISA, от много време си мечтая да извади подобен автомобил БМВ, бях си харесал Волво ХС70 като алтернатива на голям(не огромен SUV) проходим и комфотен автомобил, но разочарованието ми беше пълно след пробното шофиране, единствено концепцията на повдигнато голямо комби ми пасва, но от там на татък- супер меко окачване, напречен двигател, супер тегав автоматик имах чувството че съм в автобус!
Чакам го с нетърпение е силно казано, защото дабре окомплектован автомобил с мощен двигател, вероятно ще към 70-80к EUR. но ако е благосклонна съдбата

ПС И Цветлето ми е тамън!

но малко съм скептичен към багажния обем да ли ще може да конкорира комби варианта, по скоро го виждам някаква конкоренция на MB CLS , Porshe Panamera и т.н.
Good Luck
Не е ли странно? Същите хора, които се смеят на научната фантастика, четат прогнозата за времето и вярват на икономисти? ~Kelvin Throop III
Не е ли странно? Същите хора, които се смеят на научната фантастика, четат прогнозата за времето и вярват на икономисти? ~Kelvin Throop III
- bobi 318 is
- младши ентусиаст
-
- Кара: 8,5&10X17 Keskin KT1
- Мечтае да кара: Само Мки.
Моето мнение 4е е мнооого грозна кола(никога не сам мислил 4е ще кажа такива думи заБМВ)баси кви коли по4наха да правят тея хора
нищо общо с Е60ката,тя е уникално красива кола
Дано на живо да е по хубава.пп.ше си караме по стари4ките модели 4е са по красиви 

- BMWPerformance
- кандидат ентусиаст
-
Концепцията и на мен не ми харесва, да се надяваме новото поколение на 5-а серия да е по-красиво... да си караме Е39-ките ич да не ни пука 

- KON4ETO
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34 М5
- Мечтае да кара: ВЕЧЕ МЕЧТАТА СИ Я КАРА
- Детайли за колата: БМВ М5 3.6 315 КОНЯ ЗЕЛЕН МЕТАЛИК
- ИлХиТо
- ентусиаст
-
- Кара: Е34 Individual
- Мечтае да кара: BMW М5 Е34 Individual
- Детайли за колата: една сбъдната мечта