Преди Женева: Разкриха BMW 5 Series Gran Turismo

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от krystal » 18 Фев 2009, 23:53

Отвратителна изглежда :no:
Предницата ми хареса,но като видях другите снимки си промених мнението.В профил ми мяза на единичка ,а отзад много ми грознее :confused:
Единственото хубаво нещо в тази кола,което видях са джантите.Жалко :confused:

BMW Performance
Аватар

Мнение от MCar » 19 Фев 2009, 1:25

Колкото и да я плюете, на мен продължава да ми харесва. :)
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F90 M5

Мнение от vesko06 » 19 Фев 2009, 2:30

MCar написа:Колкото и да я плюете, на мен продължава да ми харесва. :)

И аз ъм така..! Колкото повече я гледам, толкова повече се влюбвам..!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от biberon4o » 19 Фев 2009, 3:17

Според мен пък или те грабва от самото виждане или не те грабва. На мене още ми се гади като я гледам :confused:
Последна промяна biberon4o на 23 Фев 2009, 20:56, променена общо 1 път
Има истина една,
BMW се казва тя,
шофирам ли я спира винаги дъха ми,
подавам ли и газ от радост пили гуми,
тази марка е Велика сила, сбъдва тя мечтите,
на всеки верен фен със синьо-бял пламък във очите! ;)

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от eraziel » 19 Фев 2009, 9:40

Според мене, дори и в тая криза ще се радва на много добри продажби ... Наистина грабва с идеи и това, което предлага няма аналог ... Аз лично не бих се подвуомил да я избера пред 5та серия, ако цената нямаше значение...
In Ban We Trust!

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: F32 M4

Мнение от ((:BuKcu:)) » 20 Фев 2009, 15:01

Доста интересна концепция. Харесва ми, именно защото е нещо иновативно и различно от другите. Явно хлябът ще е в тия ПАС-ове 8)

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 21 Фев 2009, 21:13

днес попрочетох за тая концепция и в капитал и ако тва ,дето пишат е верно-начи тва е мойта кола мечта!!! изобщо не ми пука за традициите. аз отдавна-още от преди е39ката казвах ,че ако направят 7ца -комби ше си зема ,а тва е нещо подобно! 5ца ,но като комби ,но дълга и удобна и луксозна като 7ца ,но висока като Х6ца и проходима!! идеално за мен!! все едно мен са слушали като са я правили-господ ще изпълни молбите ми за автомобил ако тва нещо излезе....!!! искам един Х-драйв и мощен бензин и я грабвам!! изобщо не ми пречи ,че е некъв хибрид или хечбек!!! важното е ,че отговаря на изискванията ми за кола!!
ето и цвета съм си харесал:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 22 Фев 2009, 0:02

на различен акъл сме явно... то и аз не я преценям по външния вид, ами функционално, проектирам върху това, с което свързвам бмв и нещата се разминават... ама яко се разминават ;)
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ngc7052 » 22 Фев 2009, 9:33

[steeN] написа:на различен акъл сме явно... то и аз не я преценям по външния вид, ами функционално, проектирам върху това, с което свързвам бмв и нещата се разминават... ама яко се разминават ;)

:yes: :yes: :yes:
But does a human form display to those who dwell in realms of day

ентусиаст
Аватар
Кара: M3 и Volvo XC70

Мнение от Tod » 22 Фев 2009, 9:55

SKISA написа:днес попрочетох за тая концепция и в капитал и ако тва ,дето пишат е верно-начи тва е мойта кола мечта!!! изобщо не ми пука за традициите. аз отдавна-още от преди е39ката казвах ,че ако направят 7ца -комби ше си зема ,а тва е нещо подобно! 5ца ,но като комби ,но дълга и удобна и луксозна като 7ца ,но висока като Х6ца и проходима!! идеално за мен!! все едно мен са слушали като са я правили-господ ще изпълни молбите ми за автомобил ако тва нещо излезе....!!! искам един Х-драйв и мощен бензин и я грабвам!! изобщо не ми пречи ,че е некъв хибрид или хечбек!!! важното е ,че отговаря на изискванията ми за кола!!
ето и цвета съм си харесал:

Напълно съм съгласен със SKISA, от много време си мечтая да извади подобен автомобил БМВ, бях си харесал Волво ХС70 като алтернатива на голям(не огромен SUV) проходим и комфотен автомобил, но разочарованието ми беше пълно след пробното шофиране, единствено концепцията на повдигнато голямо комби ми пасва, но от там на татък- супер меко окачване, напречен двигател, супер тегав автоматик имах чувството че съм в автобус!
Чакам го с нетърпение е силно казано, защото дабре окомплектован автомобил с мощен двигател, вероятно ще към 70-80к EUR. но ако е благосклонна съдбата ;) знае ли човек!

ПС И Цветлето ми е тамън! :twisted:
но малко съм скептичен към багажния обем да ли ще може да конкорира комби варианта, по скоро го виждам някаква конкоренция на MB CLS , Porshe Panamera и т.н.
Good Luck

Не е ли странно? Същите хора, които се смеят на научната фантастика, четат прогнозата за времето и вярват на икономисти? ~Kelvin Throop III

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 8,5&10X17 Keskin KT1
Мечтае да кара: Само Мки.

Мнение от bobi 318 is » 23 Фев 2009, 21:36

Моето мнение 4е е мнооого грозна кола(никога не сам мислил 4е ще кажа такива думи заБМВ)баси кви коли по4наха да правят тея хора :help: нищо общо с Е60ката,тя е уникално красива кола ;) Дано на живо да е по хубава.пп.ше си караме по стари4ките модели 4е са по красиви :D
ИзображениеИзображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от BMWPerformance » 23 Фев 2009, 21:39

Концепцията и на мен не ми харесва, да се надяваме новото поколение на 5-а серия да е по-красиво... да си караме Е39-ките ич да не ни пука :D

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 М5
Мечтае да кара: ВЕЧЕ МЕЧТАТА СИ Я КАРА
Детайли за колата: БМВ М5 3.6 315 КОНЯ ЗЕЛЕН МЕТАЛИК

Мнение от KON4ETO » 24 Фев 2009, 10:03

На нищо не прилича :no: :no: :no: :no: :no:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 Individual
Мечтае да кара: BMW М5 Е34 Individual
Детайли за колата: една сбъдната мечта

Мнение от ИлХиТо » 21 Май 2009, 21:19

Ето малко "официални" снимки на 5 серия ГТ :

http://f10.5post.com/forums/showthread.php?t=264899
КОГАТО ФАКТИТЕ ГОВОРЯТ И БОГОВЕТЕ МЪЛЧАТ!

Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: М4

Мнение от DanielzZz » 21 Май 2009, 21:22

К'ва е тази смъкната Х6ца?

ПредишнаСледваща

Назад към Основен Форум