проблем със CD changer-a
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
- B.Tunchev
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 ///M5
- Детайли за колата: Eisenmann Exhaust
проблем със CD changer-a
Здравейте, от днес и аз съм горд собственик на Е46-ца.
Имам странен проблем със CD changer-a. Колата е с "малката" навигация, демек с аудио касетка отпред и чейнджър за 6 диска отзад в багажника. Та проблемът е следния, слагам разни дискове, цъкам "mode" да премина от радио към CD-та, разпознава си дисковете и на кои места в чейнджъра са, дори разчита колко песни са на диск, но не свири
На какво може да се дължи този проблем, аз ли не правя нещо както трябва или?

Имам странен проблем със CD changer-a. Колата е с "малката" навигация, демек с аудио касетка отпред и чейнджър за 6 диска отзад в багажника. Та проблемът е следния, слагам разни дискове, цъкам "mode" да премина от радио към CD-та, разпознава си дисковете и на кои места в чейнджъра са, дори разчита колко песни са на диск, но не свири

- unikalen88
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW 330cd
как разбираш колко песни има в диска и на какъв формат ги записваш.Наи-вероятно чете само аудио формат и на ниска скорост записан 2x-4x
- B.Tunchev
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 ///M5
- Детайли за колата: Eisenmann Exhaust
Ами, да само аудио формат чете, така съм ги и записал. Пробвах и с оригинален диск и пак така. Иначе разчита по колко песни са на диск, дали 12 или 20 или 18.. различно... просто не иска да свири
Смятам да отида утре до Варна Карс (на BMW showroom/сервиза за Варна) да го видят.. 

3 мнения
• Страница 1 от 1