проблем в предницата
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
проблем в предницата
колеги имам следния проблем смених цялата предница 2-та шарнира , накраиника и биалетките от двете страни , имах един шум , като пращене все едно се чипят клечки така се чува по неравностите, мислех че ще е нещо от тия неща които смених , но тоя шум пак се чува някаде от към колелото... някои има ли на представа какво може да е защото не можем да го открием
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Колега ако се чува едно такова като тракане на ламарина, отвътрешната страна на дисковете има едни метални (аз им викам прашници) които предпазват диска от незнам какво
Както и да е, тези металните са захванати само със 3 заварки като се скъсът тези заварки почват да тракат, гадното е че на прав път е тракат, тракат само по дупки и неравности, и като спреш да видиш какво става нищо не виждаш буташ тук - там риташ гумата и няма нищо иииии като тръгнеш пак същата работа.
Аз докато разбера какво ми трака похабих доста време и нерви
И ако се пак ти е такъв проблема можеш да го отстраниш като ги вържиш със свински опашки за амортисьорите, опашките са отвътрешната страна и не се виждат. Аз исках да си ги заваря и да са както са си били, но метала (ламарината) е много тънка и майстора ми каза че нямало да стане защото щяла да се толи и нямала да хване здраво заварката.
Надявам се да съм помогнал с нещо.

Аз докато разбера какво ми трака похабих доста време и нерви

И ако се пак ти е такъв проблема можеш да го отстраниш като ги вържиш със свински опашки за амортисьорите, опашките са отвътрешната страна и не се виждат. Аз исках да си ги заваря и да са както са си били, но метала (ламарината) е много тънка и майстора ми каза че нямало да стане защото щяла да се толи и нямала да хване здраво заварката.
Надявам се да съм помогнал с нещо.

"The Beast" (звяра).
re
еба ли му мамата чува се като на метал , пращи и том н силно ама само на моменти приметно като потеглям първа втора и спира и по неравности на равното нищо не се чува , ама по неравностите ако карам п очерно имам чувството че нещо се къса някаде 

7 мнения
• Страница 1 от 1