"Black hella" за Е36
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
- Joro_Paveto
- ентусиаст
-
- Кара: '99 E46 318i; '01 E53 3.0i
Не се ли намалява значително светлината с така затъмнени фарове?
Иначе визията няма какво да се коментира
С пластините много зависи от какъв ъгъл се гледа колата фара може да изглежда напълно черен. При мен с новите стъкла изглежда коренно различно в сравнение с пожълтелите.
Относно закрепването на пластините - на вертиланите се правят по дно зъбче, с което е захващат за рефлектора, но не трябва да е много голямо за да не пречи на ел. настройката на рефлектора.

С пластините много зависи от какъв ъгъл се гледа колата фара може да изглежда напълно черен. При мен с новите стъкла изглежда коренно различно в сравнение с пожълтелите.
Относно закрепването на пластините - на вертиланите се правят по дно зъбче, с което е захващат за рефлектора, но не трябва да е много голямо за да не пречи на ел. настройката на рефлектора.
Лека нощ, добър ден, пак съм с моя...
Дидо, свали си снимката на шаблона дето Жоро е пуснал на първата страница, след това ще трябва да си поиграеш малко с принтера. Мойте ги уцелих от втoрия път.
Последна промяна izzzo на 20 Май 2009, 22:19, променена общо 1 път
- MOGY
- Obergruppenführer
-
- Кара: Е 36
Ето тия ги правих миналата година.Пластините ги режа от печатарска плака алуминиева,тънка е много и се реже с ножица за хартия

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
100% етнически НЕ толерантен!
- samsurnik
- младши ентусиаст
-
- Кара: V8 комби
[quote="Joro_Paveto"]Не се ли намалява значително светлината с така затъмнени фарове?
и аз мислех че няма да се вижда, но напротив, даже аз не нанирам разлика, т.е пътят ми е осветен и не ми се струва слабо (аз съм с ксенон), но предполагам че пак ще е същото и да вметна, че аз стъкла на късите нямам махнахи ги около дупката сложих анггелски комбали не за да светят просто така като погледнеш фара стои по-добре и рефлектора е затъмнен без фолио пак стои мн добре фара без сткло само боядисан отзад се вижда в тъмното само лупата и се получава мн добър ефект

и аз мислех че няма да се вижда, но напротив, даже аз не нанирам разлика, т.е пътят ми е осветен и не ми се струва слабо (аз съм с ксенон), но предполагам че пак ще е същото и да вметна, че аз стъкла на късите нямам махнахи ги около дупката сложих анггелски комбали не за да светят просто така като погледнеш фара стои по-добре и рефлектора е затъмнен без фолио пак стои мн добре фара без сткло само боядисан отзад се вижда в тъмното само лупата и се получава мн добър ефект
жена с малки гърди е като село без начално училище - няма от къде да започнеш
- DirtySouth
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 Coupe 328i , Е36 Sedan 316i
- Мечтае да кара: E36 M3 , E30 M3 , E31 850csi и все такива гадни стари кочини
MOGY написа:Ето тия ги правих миналата година.Пластините ги режа от печатарска плака алуминиева,тънка е много и се реже с ножица за хартия
От къде може да се купи такава плака ?
I'm slowly drifting

- MOGY
- Obergruppenführer
-
Аз я взимам от печатницата тук във Враца на листове е зависи от големината вървеше от един до четири лева листа мисля.Във всяка печатница трябва да има

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
- Tenata
- младши ентусиаст
-
- Кара: Лястовица с рамка
И мойте са от печатрска плака, много е лека и не нужно много здраво закрепяне утре ще сложа снимки на моите Black "In Pro".

на пътя и пред БОГ, всички сме равни!
- Tenata
- младши ентусиаст
-
MOGY написа:Ето тия ги правих миналата година.Пластините ги режа от печатарска плака алуминиева,тънка е много и се реже с ножица за хартия
Kолега мога да ти препоръчам на дългия рефлектор да боядисаш този никилеран кант на рефлектора който се вижда как лъска от снимката със акрилна черна боя за художници и с една четчица боядисваш този кант,и при мен се получи така но го свалих наново ,"мацнах го" и заспа!
Пълно затъмнение

на пътя и пред БОГ, всички сме равни!
- Dido_stz
- ботокс ефект
-
- Кара: черна сянка
- Мечтае да кара: още по-черна сянка
izzzo написа:Дидо, свали си снимката на шаблона дето Жоро е пуснал на първата страница, след това ще трябва да си поиграеш малко с принтера. Мойте ги уцелих от втoрия път.
ще го мъчим 10х
the project is ready....

- MOGY
- Obergruppenführer
-
Tenata написа:...........
Да тва е добра идея не бях се сетил

- Tenata
- младши ентусиаст
-
- MOGY
- Obergruppenführer
-
супер е 

Re: "Black hella" за Е36
Опа още една операция дали е успешна вие преценете
Ето променено мнение с по-приятни снимки
:):)

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Последна промяна torres9e на 26 Дек 2010, 9:50, променена общо 1 път
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
Re: "Black hella" за Е36
Бартеросвам черни Депа без ангели за Бош или ЗКВ, който все още не е почернен...