Монтаж парктроник - неоригиален
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- BlackManz
- младши ентусиаст
-
- Кара: М57
- Мечтае да кара: E31
ако те дразнят разни мониторчета и диоди, а и да не се чудиш къде да ги забодеш, на пазара се предлага огледало, което се монтира върху оригиналното и показва разстояние и звукова сигнализация... аз лично съм доволен от този който ползвам 

- alexsch
- ентусиаст
-
- Кара: на бира и кебапчета
- Мечтае да кара: М6-ца кабрио
...а как седи въпроса с предния парктроник- някой слагал ли е на предната броня? аз преди време бях проучвал и такъв кит за предната броня беше към 600 лева...което ми се видя скъпо!
Включ в темата.
Мега тъп въпрос можеби за някой. Сега сложих лайсна кабели мабели са в купето обаче идва ред на свързване към 12 волта ще ги взема от крушката за задна обаче къде да търся от коя страна и кой сноп. В крушката идват кафяв ( маса) и кафявосин е от къде да ги намеря незнам, не ми се ходи до бушоните.
Айде малко помощ, че се удавих като влах на края на Дунава
Мега тъп въпрос можеби за някой. Сега сложих лайсна кабели мабели са в купето обаче идва ред на свързване към 12 волта ще ги взема от крушката за задна обаче къде да търся от коя страна и кой сноп. В крушката идват кафяв ( маса) и кафявосин е от къде да ги намеря незнам, не ми се ходи до бушоните.

LSFC написа:Включ в темата.
Синьозелен кабел в снопа от дясно. Е тва е.

19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2