Въпрос за реле
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
Въпрос за реле
С какви параметри трябва да е релето за подгрева на огледалата и колко ампера да е бушона?
Изчетох доста теми - дано и тази да не се превърне в спор да работи ли подгрева постоянно или не.
Интересуват ме само параметрите на релето и бушона!
Изчетох доста теми - дано и тази да не се превърне в спор да работи ли подгрева постоянно или не.
Интересуват ме само параметрите на релето и бушона!
По памет е много слаб бушона. 5А ако не се лъжа (предвид дебелината на кабелите натам)
Реле мисля че има фабрично монтирано под жабката, което е за задния подгрев.
Не ми остана време да ги вържа както трябва при мен.
Ако ще го правиш всичко сега, би ли направил една хубава тема как се монтира подгрева. Предполагам ще го пускаш през веригата на реотана на задното стъкло.

Реле мисля че има фабрично монтирано под жабката, което е за задния подгрев.
Не ми остана време да ги вържа както трябва при мен.
Ако ще го правиш всичко сега, би ли направил една хубава тема как се монтира подгрева. Предполагам ще го пускаш през веригата на реотана на задното стъкло.
подгрев
Oтделна верига ще си направя.
Някъде срещнах тема със снимки, но липсваше информация за релето и бушона (вероятно са ги вързали към съществуваща такава).
Мислех си за бушон 7,5А - някой който има фабричен подгрев - да се обади. И все пак колко ще е консумацията на подгрева? На огледалото не пише нищо.
Мерси.
Някъде срещнах тема със снимки, но липсваше информация за релето и бушона (вероятно са ги вързали към съществуваща такава).
Мислех си за бушон 7,5А - някой който има фабричен подгрев - да се обади. И все пак колко ще е консумацията на подгрева? На огледалото не пише нищо.
Мерси.
- St.Dilov
- младши ентусиаст
-
- Кара: 318 TDS touring
Re: подгрев
Аз съм с фабричен и работи постоянно!! 7,5А е добре според мен..letq6tiqt написа:Мислех си за бушон 7,5А - някой който има фабричен подгрев - да се обади. И все пак колко ще е консумацията на подгрева?
St.Dilov написа:Аз съм с фабричен и работи постоянно!! 7,5А е добре според мен..letq6tiqt написа:Мислех си за бушон 7,5А - някой който има фабричен подгрев - да се обади. И все пак колко ще е консумацията на подгрева?
А случайно да знаеш характеристиките на релето??
- St.Dilov
- младши ентусиаст
-
- Кара: 318 TDS touring
Не, но колегата PeReZ трябва да знае..letq6tiqt написа:А случайно да знаеш характеристиките на релето??
8 мнения
• Страница 1 от 1