НЕКОРЕКТНИ АВТОМИВКИ !!!
Модератор: Технически модератори
68 мнения
• Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- quickshare
-
-
- Кара: Хулиган по пътищата
- Детайли за колата: Екстри много :)
Истината е че в почти всички автомивки използват български боклуци(от личен опит го казвам).В останалата част от автомивките използват белгийски продукт който използвам и аз(не казвам марката защото ще е реклама,но който е по запознат знае коя е)и мога да ви кажа че моята кола съм е мил вече над 200 пъти с този безконтактен препарат и въобще нищо не е станало на лака.От 1 седмица си мия колата ръчно и резултата е драскотини,а с безконтактното за толкова мивки и 1 драскотина не ми се е образувала!!!
- стан
- старши ентусиаст
-
- Кара: '94 Opel Corsa B
още некоректни автомивки
Аз искам да се оплача от автомивката GPAuto, намира се надолу из уличките зад хотел Родина.
Поръчах VIP комплексно почистване и им казах изрично къде да наблегнат. Там изобщо не го бяха пипнали! Вътре я бяха поопрахосмучили, но не бяха бърсали нищо! От гумичките уплътнители по вратите избърсах по 1 пръст прах след тяхното почистване, а всичко останало пускаше черно като го бърсах сама.
И това за 24 лв! Имат и сайт въпросната автомивка, но нямат контакти, където да информирам шефа им как момчетата си вършат работата.
Възмутена съм ужасно
Поръчах VIP комплексно почистване и им казах изрично къде да наблегнат. Там изобщо не го бяха пипнали! Вътре я бяха поопрахосмучили, но не бяха бърсали нищо! От гумичките уплътнители по вратите избърсах по 1 пръст прах след тяхното почистване, а всичко останало пускаше черно като го бърсах сама.
И това за 24 лв! Имат и сайт въпросната автомивка, но нямат контакти, където да информирам шефа им как момчетата си вършат работата.
Възмутена съм ужасно
- kubica
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E90 318i 143PS
- Мечтае да кара: 516xd ако го изобретят
Re: НЕКОРЕКТНИ АВТОМИВКИ !!!
Не ходете в автомивката в мол City Сenter (паркинг ниво -2). Колата след измиването я взех със замазано задно стъкло, кални петна по предното стъкло и неизмити джанти, но понеже в паркинга светлината е слаба не забелязах веднага. Цената за лек автомобил е 19 лв. На мен ми излезе поне 25 лв., защото се оказа, че са ми обрали монетите от пепелника.
- car_manqk
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW e39
Аз поне съм маняк на тема чистота знам че никога повече няма да стъпя на Газком в Младост на Релакса в Надежда (само цигани има там и то не че съм некъв расист ама ухаят повече от колкото мога да понеса вътре колата ми миришеше на обществен кенеф) а за чистенето немам думи просто стъкла омазани тва дет най го мразя под седалките си седи мизерията и кви ли не пропуски за това си я мия сам
Само ако мога да ви разясня нещо понеже четох че доста сте патили от безконтактно!
Много е важно кадето и да ходите да знете с какъв препарат точно мият а не с какъв ви казват че мият защото 80% от безконтактното което се продава е на базата на обезмаслител който всъщност е виновника за вашите матирали лайсни, и вече почвате да си мислите че всички препарати прецакват боята а то не е така а точно обратното! Аз мога да гарантирам на всеки един че след поне 2-3 външни измивания с качествено безконтактно колата ви няма да има и една драскотинка (което като си миете колите с гъба е нейзбежно) и ще се цапа по малко!!! Който иска да пробва да пише едно ЛС да не правим реклама излишна
Само ако мога да ви разясня нещо понеже четох че доста сте патили от безконтактно!
Много е важно кадето и да ходите да знете с какъв препарат точно мият а не с какъв ви казват че мият защото 80% от безконтактното което се продава е на базата на обезмаслител който всъщност е виновника за вашите матирали лайсни, и вече почвате да си мислите че всички препарати прецакват боята а то не е така а точно обратното! Аз мога да гарантирам на всеки един че след поне 2-3 външни измивания с качествено безконтактно колата ви няма да има и една драскотинка (което като си миете колите с гъба е нейзбежно) и ще се цапа по малко!!! Който иска да пробва да пише едно ЛС да не правим реклама излишна

- Mind_Control
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Lexus IS200
Е вие какво искате- за 20 лв да ви направят нова колата? Има си автомивки- даваш 100-ка и ти правят колата нова, ама 3 часа само с нея се занимават. За 20 лв няма как да бръкнат навсякъде да изчистят.
А какви са легендите за автомивката на пазара Иван Вазов?
А какви са легендите за автомивката на пазара Иван Вазов?
- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
това което ти предлагат за 20 лв можеш да го постигнеш и сам с 3 лв на жетоните 

Mind_Control написа:Е вие какво искате- за 20 лв да ви направят нова колата? Има си автомивки- даваш 100-ка и ти правят колата нова, ама 3 часа само с нея се занимават. За 20 лв няма как да бръкнат навсякъде да изчистят.
За 18-20 лева мият "комплексно" външно миене, прахосмукачка на купе и багажник, стъкла и табло ...
За 100 лева е всичко това + пране на седалки, мокет, тапицерия, таван и багажник
Не знам къде ви мият колите за 100 лева и къде "бъркат" за толкова

Колеги а не е ли странно, че се регистрират юзъри, пишат по един пост и то точнов в тая тема ? (усещам няква скрита реклама на нийескафе
) 

- Mind_Control
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Lexus IS200
Автомивката на Иван Вазов я няма вече.. 

- bigmurzi
- драфтаджия
-
- Кара: '93 316ix Touring
- Мечтае да кара: далеч
- Детайли за колата: Хубавица =)
Re:
стан написа:Колко е цената в Газком за вътрешно и външно ? Както и за изпиране на седалки ?
20 кинта или 19.80, нещо такова.. ама има двама луди там, уникално добре мият! колкото пъти си оставя колата там и след това е нова!
Най-скоро, след събора я оставих вечерта към 9-9:30, вътре имаше пясък, треви сякви боклуци, когато си я прибрах към 11:30 вътре беше като нова!Стъклата изчистени, стелките изпрани, даже гумените стелки, които ми бяха в багажника след зимния сезон и тях бяха извадили и измили!

Порпинцип си мия колата сам, че да знам поне с какви препарати си я мия, но не винаги имам време и когато нямам там е мястото! А и ако има забележки, казваш им на момчетата, няма да ти мрънкат и да ти правят физиономии, оправят си всичко!
За прането не помня ... но пак някакви такива цифри ми се въртят за седалките.

Е30 на десен завой бензин НЯМА!
а вътре таблото с какво ти го мацат ?
стои ли много мазно , или е нормл ?
стои ли много мазно , или е нормл ?
- bigmurzi
- драфтаджия
-
- Кара: '93 316ix Touring
- Мечтае да кара: далеч
- Детайли за колата: Хубавица =)
Стои малко мазно в началото ама после е ок, до час-два и като че ли не събира толкова бързо прах .. ама това е относително защото аз паркирам все на кофти места и за 3-4 дена покрива пак .. но чистят и въздуховодите с четчица, старателно .. абе то не е толкова до автомивката, ми да са читави тия дето мият, че ако са мързеливци 

Е30 на десен завой бензин НЯМА!
68 мнения
• Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Назад към Сервизно обслужване на БМВ