катализатор и ламбд сонда
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
- a papazi?
- Потребител
-
- Кара: е36 320i coupe e60 545i
- Мечтае да кара: M6
катализатор и ламбд сонда
има ли проблем да си сваля катализатора усещам я как се е задрастила вече но не разбирам и питам ... ако го махна дали ще се отрази на ламбд сондата ( сондите ) ако някой разбира да сподели 

- Nikkie
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: като тъпанар ... Е61 530D
- Детайли за колата: Параход
- PNR
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW e36 318is COUPE M42
- emobmw
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E46 325xi-2001г.
ламбда сонда
Няма разлика аз махнах моят катализатор преди около четири месеца тъй като беше задръстен.По принцип по каталог без катализатор колата гори по малко и вдига мощтноста с два коня друга разлика няма.Не пречи и на ламбд сондата.
- Nikkie
- кандидат ентусиаст
-
PNR написа:Nikkie написа:Аз смених вчера сонда ако ви интересува 195лв. със труда..
а разлика ???
Разлика огромна щото мойта се беше заварила за купето , и при дъжд се мокреше и колата ми гаснеше и прекъсваше сега като смачкам педала и да ти кажа вече го няма тва претрисане и забигането на нос от 3 до 4хил. оборота сега и разхода ще видим ... как ще е шотоооооо със 10лв. минавах 30км градско сметни ..

- Nikkie
- кандидат ентусиаст
-
Nikkie написа:PNR написа:Nikkie написа:Аз смених вчера сонда ако ви интересува 195лв. със труда..
а разлика ???
Разлика огромна щото мойта се беше заварила за купето , и при дъжд се мокреше и колата ми гаснеше и прекъсваше сега като смачкам педала и да ти кажа вече го няма тва претрисане и забигането на нос от 3 до 4хил. оборота сега и разхода ще видим ... как ще е шотоооооо със 10лв. минавах 30км градско сметни ..![]()
![]()
П.С : А за разлика нормално да има защото ламбдата нали дава информация на компа за въздух и бензин .. и като ти прави богата смес и ще върви курец.. ше киха като стар дядо .. мойта даже и гаснеше .. дава грешна информация че има повече въздух по малко бензин .. и спира бенза.. и айде.. дуф на пътя ме остави .. тва само като се намокреше де .. значи има файда от тая ламбда .. иначе компа ти ще работи във авариен режим .. ДЕМЕК ШЕ ЯДЕ БЕНЗИН КАТО ЛАМЯ
9 мнения
• Страница 1 от 1