Check лампичка ?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
Check лампичка ?
извинете за тъпия въпрос но за какво е лампичката на таблото на която пише Check ???
- Ivan_BMW
- младши ентусиаст
-
- Кара: '99 BMW 523I M52TU Sedan
- Мечтае да кара: само BMW
Лампата CHECK е свързана със системата CHECK CONTROL на борд компютъра.
CHECK CONTROL системата съобщава когато изгори някоя крушка (фарове/стопове и др.) или намалее нивото на някоя течност (спирачна/антифриз). Т.е. когато ти изгори крушка - на борд компютъра (OBC с чек или средния борд) се изписва точно какъв е проблема, а на таблото светва CHECK за да привлече вниманието ти и да погледнеш борда.
чек контрол check Check Чек Control control ЧЕК (храна за търсачката малко, че и аз не намирам предишната тема)
CHECK CONTROL системата съобщава когато изгори някоя крушка (фарове/стопове и др.) или намалее нивото на някоя течност (спирачна/антифриз). Т.е. когато ти изгори крушка - на борд компютъра (OBC с чек или средния борд) се изписва точно какъв е проблема, а на таблото светва CHECK за да привлече вниманието ти и да погледнеш борда.
чек контрол check Check Чек Control control ЧЕК (храна за търсачката малко, че и аз не намирам предишната тема)
- Le Transporteur
- старши ентусиаст
-
toni3d1 написа:аз нямам малък борд . но забелязах , че когато паля колата свети 1-2 сек след като съм запалил двигателя . това нормално ли е или има нещо нередно ?
Палиш, без да изчакваш лампите на таблото да изгаснат. Познах ли?!

"Башак": ...еее БМВ караш, а ти е скъпо!
- nakoone
- ентусиаст
-
- Кара: Touring
- nakoone
- ентусиаст
-
- Кара: Touring
toni3d1 написа:ами негасне веднага , след като дам контакт и изчакам 1 сек изгасва абса , но другите си светят . паля и изгасват всички без тези зелените за маслото , те гаснат след 10тина секунди .
Така както си го описал значи всичко е на ред.Точно така трябва да е.

9 мнения
• Страница 1 от 1