Диагностика чрез ключа на автомобила!!
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
15 мнения
• Страница 1 от 1
- slawunder
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ше E36 318ш Evolution !!
- Мечтае да кара: ///M3
Диагностика чрез ключа на автомобила!!
Днес говорих с един приятел ( може и да си измисля) !!
Възможно ли е ако занеса ключа на една Е46 в ДАРУ КАР или КАМОР да ми кажат на колко километра е КОЛАТА!!!
МЕрси МНОГО !! имате ли представа как да разбере дали е на реални километри!!
Възможно ли е ако занеса ключа на една Е46 в ДАРУ КАР или КАМОР да ми кажат на колко километра е КОЛАТА!!!
МЕрси МНОГО !! имате ли представа как да разбере дали е на реални километри!!
- VRPerformance
- ентусиаст
-
- Кара: Дизели
възможно е,ама незнам там дали могат да го направят
ако ги е вартял някой който си разбира от работата,тоест е взел по-дебела сума от 20-30лв шанса да се разберат е никакъв
ама ако ги вартял някой който неразбира ще може да се видят реалните 

- milennyc
-
-
- Кара: Другите да му завиждат.....
- Мечтае да кара: Самолет и Петролен танкер
- Детайли за колата: MNOGO BARZA
може, както каза колегата по горе. Но дали ще са реалните километри едва ли .... все пак ги има на 4-ри места в колата
- tOnkO_lOnkO
- кандидат ентусиаст
-
по принцип до колкото знам от клуч се връщат най трудно но все пак много хора го правят.Просто повечето търговци не им се дават повечко пари като резултата е един и същ за клиента когато я купува.Иначе на някоко места се пазят,километраж,комп,ews(ключ) и лайт модул.Може и още някаде но за тези знам.Хубаво е да погледнеш дали и на 4-те места км са едни и същи.
- mittko
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 318i '00
- Мечтае да кара: BMW E65
пробвай да вкараш кюча задържаш бутончето за нулиране на километража въртиш през това време ключа 3 пъти до контакт (като не палиш колата) и на третия контакт пускаш копчето за километража и ти показва с колко километра е върнат
P.S. но пак това не е 100% сигурно но според мен само първия собственик знае на колко е колата
P.S. но пак това не е 100% сигурно но според мен само първия собственик знае на колко е колата
- VRPerformance
- ентусиаст
-
невярвам да ти показва така с колко км е върнатmittko написа:пробвай да вкараш кюча задържаш бутончето за нулиране на километража въртиш през това време ключа 3 пъти до контакт (като не палиш колата) и на третия контакт пускаш копчето за километража и ти показва с колко километра е върнат

- mittko
- кандидат ентусиаст
-
виж сега колега не съм много запознат това ми е първото БМВ имам го едва от 1 месец на мен ми показва че е върнат с 20хил км като направя този тест казаха ми че е за това може и да греша.Поздрави!
- zlati79
- младши ентусиаст
-
- Кара: кот кара
- Archangel
- старши ентусиаст
-
- Кара: N42B20 с ръкавици
- Мечтае да кара: Spitfire
Toя "тест" само със задържане на бутончето и без разни магически комбинации от въртене на ключа става. И не показва с колко км е върнат километража, а колко ти остават до инспекция на колата. Тоест сервизен интервал.
А и помисли логично - никой няма да си играе да връща колата с 20 000км. Връщането се прави за минимум 50-100 000.
Иначе и аз мога да ти кажа някоя глупост да опиташ -
Натискаш педала на газта 5 пъти много бързо, излизаш и правиш 2 кръга около колата, по часовниковата стрелка, като на всяко минаване си държиш лявото око затворено, а дясното ухо запушено с лявата ръка. На 2-рия кръг влизаш в колата от задна дясна врата и ако успееш достатъчно бързо да се пресегнеш и да натиснеш копчето на плафончето на тавана - на таблото ще се изпише колко пъти е удряна колата от предишния собственик, а в жабката ще ти се принтират карти с местата на същите тези ПТП-та.
А и помисли логично - никой няма да си играе да връща колата с 20 000км. Връщането се прави за минимум 50-100 000.
Натискаш педала на газта 5 пъти много бързо, излизаш и правиш 2 кръга около колата, по часовниковата стрелка, като на всяко минаване си държиш лявото око затворено, а дясното ухо запушено с лявата ръка. На 2-рия кръг влизаш в колата от задна дясна врата и ако успееш достатъчно бързо да се пресегнеш и да натиснеш копчето на плафончето на тавана - на таблото ще се изпише колко пъти е удряна колата от предишния собственик, а в жабката ще ти се принтират карти с местата на същите тези ПТП-та.
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
- mittko
- кандидат ентусиаст
-
абе олигофрен не случайно казах че това ми е първото БМВ и че не съм запознат с нещата това ми го каза един приятел и затова го казах ако мислиш че знаеш повече напиши нещо по темата която е пуснал колегата а не се прави на интересен.. смотаняк
- Archangel
- старши ентусиаст
-
Лош старт, колега, лош старт 

Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
- VRPerformance
- ентусиаст
-
Archangel написа:....Натискаш педала на газта 5 пъти много бързо, излизаш и правиш 2 кръга около колата, по часовниковата стрелка, като на всяко минаване си държиш лявото око затворено, а дясното ухо запушено с лявата ръка. На 2-рия кръг влизаш в колата от задна дясна врата и ако успееш достатъчно бързо да се пресегнеш и да натиснеш копчето на плафончето на тавана - на таблото ще се изпише колко пъти е удряна колата от предишния собственик, а в жабката ще ти се принтират карти с местата на същите тези ПТП-та.

Archangel написа:Toя "тест" само със задържане на бутончето и без разни магически комбинации от въртене на ключа става. И не показва с колко км е върнат километража, а колко ти остават до инспекция на колата. Тоест сервизен интервал.
xaxaxaxaxaxxaxaaxxaxaaxxaaxxaxaaxaxaxaxaxxaxaxxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxax

- VRPerformance
- ентусиаст
-
- Archangel
- старши ентусиаст
-
Сега май провокирах заключване на темата - отговорите вече бяха да дадени де - в официален сервиз биха могли да ти кажат дали са връщани километрите, ако по някои от модулите не е пипано - демек ако е пипано от непрофесионалист.
А моят личен съвет е да не се занимаваш с глупости и да си караш колата с кеф. И да разбереш, че не е на 150 а на 300 000, какво ще направиш? Едва ли ще я продадеш.
А моят личен съвет е да не се занимаваш с глупости и да си караш колата с кеф. И да разбереш, че не е на 150 а на 300 000, какво ще направиш? Едва ли ще я продадеш.
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,