Аларма спено моля ви!!!
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- mittko
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 318i '00
- Мечтае да кара: BMW E65
Аларма спено моля ви!!!
Здравейте проблемът ми е че алармата нещо не иска да се включи като заключа колата някой знае ли какъв може да е проблема и дали ключа ми нещо не се е разцентрован но и с резервния не се пуска моля за помощ.Благодаря предварително!!!
- Wolfen
- старши ентусиаст
-
- Кара: само по празници
Как установи, че не ти се пуска алармата при заключване на колата? Премигва ли ти червената лампа на огледалото за задно виждане след като заключиш?
- mittko
- кандидат ентусиаст
-
Нито лампата ми примигва нито аварийните светват веднъй както обикновено а пробвах и да си отвора предния капак да заключа колата и след около 1 мин да вдигна капака (преди така алармата почваше да пищи) сега ня издава никакъв звук
- mittko
- кандидат ентусиаст
-
tOnkO_lOnkO написа:провери си бушончетата имаше един за алармата мисля...
а знаеш ли го кой е понеже те май имаха номера та ако знаеш кой номер е ще съм ти безкрайно благодарен иначе на диагностика няма да ми покаже нищо вярно компютъра понеже колата е с газов инжекцион...
- tOnkO_lOnkO
- кандидат ентусиаст
-
Сега ще погледна кой беше...Но все пак провери всички
инче диагностика може да ти помогне, нищо 4е си с газов инжекцион...

- tOnkO_lOnkO
- кандидат ентусиаст
-
http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... D%E8%F2%E5
49 и 67 са бушоните според темата... ако не помогнат бушоните, пробвай диагностика ...Оригинална е алармата нали?
49 и 67 са бушоните според темата... ако не помогнат бушоните, пробвай диагностика ...Оригинална е алармата нали?
- mittko
- кандидат ентусиаст
-
колега благодаря ти много но забелязах преди малко докато се прибирах минах през една бензиностанция и като заключих колата и аварийните светнаха лампата за алармата също пробвах още няколко пъти и се получи само че пред блока като спрях и пак нямах аларма сега слизам да проверя бушоните и ако някой е имал като моя проблем или пък предполага нещо нека пише...
- xerial
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 330d CBR 600RR
- Мечтае да кара: F82 ,S1000RR
mittko написа:колега благодаря ти много но забелязах преди малко докато се прибирах минах през една бензиностанция и като заключих колата и аварийните светнаха лампата за алармата също пробвах още няколко пъти и се получи само че пред блока като спрях и пак нямах аларма сега слизам да проверя бушоните и ако някой е имал като моя проблем или пък предполага нещо нека пише...
братле потърси малко в търсачката има 1000 теми за аларми ключове и подбни

mittko написа:tOnkO_lOnkO написа:провери си бушончетата имаше един за алармата мисля...
а знаеш ли го кой е понеже те май имаха номера та ако знаеш кой номер е ще съм ти безкрайно благодарен иначе на диагностика няма да ми покаже нищо вярно компютъра понеже колата е с газов инжекцион...
колега, и с обогатен уран да си, пак ще може да се направи диагностика на колата. тука става въпрос за отделните модули, на които поотделно може да им се прави тест. алармата също може да се тества отделно от всичко останало. направи си проверките с бушоните, но за мен това е или развален контролер, който понякога сработва, или лоша връзка, за да се държи по този начин. диагностиката ще ти покаже кое точно прави мизерий и ще ти покаже къде да бъркаш, за да откриеш проблема. то това е презумпцията на тази джаджа! другия вариант е да си ясновидец. успех!!!
- mittko
- кандидат ентусиаст
-
колеги вчера я карах в дару кар и там ми казаха че шанс за диагностика няма нямало да поокаже нищо вярно на компютъра иначе за алармата търся из форума и нищо не намирам...
- xerial
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 330d CBR 600RR
- Мечтае да кара: F82 ,S1000RR
mittko написа:колеги вчера я карах в дару кар и там ми казаха че шанс за диагностика няма нямало да поокаже нищо вярно на компютъра иначе за алармата търся из форума и нищо не намирам...
дано да са ти от полза

http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=93932
http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... p?t=110538
- mittko
- кандидат ентусиаст
-
а ако е нещо от ключа с резервния не трябва ли да стане... или ако единия се разцентрова и двата заминават...
- tOnkO_lOnkO
- кандидат ентусиаст
-
mittko написа:колеги вчера я карах в дару кар и там ми казаха че шанс за диагностика няма нямало да поокаже нищо вярно на компютъра иначе за алармата търся из форума и нищо не намирам...
това не е вярно, може да ти се диагностицира алармата като отделен модул....
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2