ПЛЕВЕН - седмични сбирки.....

Регионална структура на БМВ Клуб България за гр. Плевен

Модератори: Гецата, Ogi, Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E 34 TDS '94 Е 46 320 Д
Мечтае да кара: M5

Мнение от Pesho_1 » 07 Май 2009, 16:54

И аз имам голям мерак да доида ама не познавам никой :( :( :( !!!
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 306 Hp 600 Nm

Мнение от _FIRMATA_ » 07 Май 2009, 19:30

Pesho_1 написа:И аз имам голям мерак да доида ама не познавам никой :( :( :( !!!

Колега, и аз не познавам никой но не това проблема! Гледам караш "кораба майка" Е34-ка?! Така че пали направо утре да сме повече с корабите! :D
Ма мяза на оригиналдъ бря .... не виждам свински опашки, следователно не е измислено във Враца - следователно никъде по света не може да е измислено

Мойта не се кутира по тия параметри, а със сигурност не е от Враца, значи или има други мушингии или вин таблицити ви са перде кириз

Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от _FIRMATA_ » 09 Май 2009, 15:40

Pesho_1 написа:И аз имам голям мерак да доида ама не познавам никой :( :( :( !!!

Колега, изпусна! Другия петък направо идвай че само аз бях с "кораб" сред "моторниците"! :D Много точни пичове се оказаха плевенската група! ;) :!:
Ма мяза на оригиналдъ бря .... не виждам свински опашки, следователно не е измислено във Враца - следователно никъде по света не може да е измислено

Мойта не се кутира по тия параметри, а със сигурност не е от Враца, значи или има други мушингии или вин таблицити ви са перде кириз

Изображение

Аватар

Мнение от TUZara` » 09 Май 2009, 18:21

Получи се добре...макар,че нямаше много активни

младши ентусиаст
Аватар
Кара: конджул

Мнение от Jim Beam » 10 Май 2009, 15:53

Всеки петък ли се събирате в 20:30 на ОМВ? Мога да дойда като семкаджия :uups: :uups:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: внимателно.
Мечтае да кара: сАмоЛеТ

:)

Мнение от Димитър Димитров » 10 Май 2009, 16:53

Здравейте колеги, аз съм от Козлодуй ходих веднъж на сбирка в Плевен и останах супер довон. Също не познавах никой но още на OMW се опознахме с пичовете и стана страхотно шоу, моето лично мнение е че в северозападна България в Плевен стават най-готините сбирки като си дооправя колата няма да пропускам сбирка там :mhihi:

П.П Колегата от Бяла слатина как е при вас, чувам че мотористите се събират там яко с коли събирате ли се

младши ентусиаст
Аватар

Re: :)

Мнение от _FIRMATA_ » 10 Май 2009, 17:56

Херо написа:

Здравейте колеги, аз съм от Козлодуй ходих веднъж на сбирка в Плевен и останах супер довон. Също не познавах никой но още на OMW се опознахме с пичовете и стана страхотно шоу, моето лично мнение е че в северозападна България в Плевен стават най-готините сбирки като си дооправя колата няма да пропускам сбирка там :mhihi:

П.П Колегата от Бяла слатина как е при вас, чувам че мотористите се събират там яко с коли събирате ли се

Здравей колега! :D Моторите започнаха при нас, но коли няма! :( Аз затова вече почвам да посещавам плевенчани! :D Днес е на враца сбирката но в момента съм на работа и не мога да отида! Живот и здраве другата седмица в петък на Плевен, а в неделя на Враца! :D Ти ако минаваш насам се обади! ;) Иначе за плевенчани само ЕВАЛА! Заслужаваше си ходенето! Точни момчета, не познавах никой и много добре ме посрещнаха! :D

Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Pesho_1 » 13 Май 2009, 16:42

Колеги тоя петък сам на линия на ОМВ в 20:30 да се запозная с вас феновете на марката.
Изображение

Потребител
Аватар

тщ

Мнение от bmw_power_f » 15 Май 2009, 22:43

пи4а от бяла слатина да пи6е един коментар да знаем 4е се е прибрал жив и здрав :D

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: M20-ката да откача
Мечтае да кара: Е34-М20Б25
Детайли за колата: Бяло,спретнато е34.

Мнение от BmWpOwEr83 » 15 Май 2009, 22:52

mashina написа:Koлеги,я кажете тука в Плевен
къде си ремонтирате колите,
например:ходова част,диагностика,
добър тенекиджия и бояджия,тунинг по колата,
смяна брони,спойлери и т.н.Мерси

аз лично за диагностика ходова част и сичко свързано със двигатела ходя при сърбина в 9-ти квартал под панорамата там му е сервиза много съм доволен винаги ми ообръ6тат внимание и не взима скъпо ;) ;) ;) а относно тенекеджия хода при Влади от брестовец както каза 1 колега по горе работат хубаво и не зимат скъпо а за тунинг хода при Милен в тоягата 9-ти квартал под стадиона има сичко там:музика ксенони джанти аларми неони сичко квото се сетите там го има ;) ;)
I LOVE BMW

Изображение

Аватар

Мнение от TUZara` » 16 Май 2009, 0:59

bmw_power_f Ралицоооооо в Плевен свършиха ли бмв-джийте,че чак по Бяла Слатина почна да се слагаш .... би му меча мн си вървежна станала бе :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Pesho_1 » 16 Май 2009, 11:38

е кво е лошото че мом4ето е от Бяла Слатина и се интересува дали е пристигнал без проблеми! :banghead: :dunno:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Re: тщ

Мнение от _FIRMATA_ » 16 Май 2009, 12:48

bmw_power_f написа:пи4а от бяла слатина да пи6е един коментар да знаем 4е се е прибрал жив и здрав :D

Дотъркаляхме я колега! ;) Ще видим какво ще стане с каското и какво ще я правя! Като за начало ще е радиатора, предна и задна броня , 2 джанти и гуми! Дано няма поражения по предницата! Тия пластмаси не са проблем! Благодаря на всички за оказаната помощ! :!: :!: :!:

Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: яки шестаци...

Мнение от EnimEn » 16 Май 2009, 12:52

гедата на бронята е крива сигурно и роговете са мръднали малко
Изображение
Read the fuckin` MANUAL!!!
Never took this road before... destination unknown!

"Good drivers,Just drive!"

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Pesho_1 » 16 Май 2009, 13:08

хубаво изпъване и роговете няма да са сериозен проблем само 4е тряб ва да се направи както си трябва!
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Плевен