не спира вентилатора на купето.
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
не спира вентилатора на купето.
нещо ми зацепи вентилатора на купето.спирам колата исклучвам от контакт и пак работи вентилатора на максимум.спира само когато махна клемите на акомулатора.и съответно предпазителя на климатроника.номер 37.какъв е проблема?
- oci
- старши ентусиаст
-
- Кара: '12 BMW F10
- Мечтае да кара: самолет
колега най-вероятно е от таралежа поне при мен беше така пробвай преди да го смениш да му откачиш буксата и пак да я сложиш или да го натиснеш там дето е заливката на буксата аз моя тако го оправих имаши студена спойко, но си трябва яко нерви и търпение.
Ако не сменяй с нов в Ауто плюс е 120 лв.

- kiko™
- ентусиаст
-
- Кара: разни баварски екземпляри
- Мечтае да кара: ///M
oci написа:колега най-вероятно е от таралежа поне при мен беше така пробвай преди да го смениш да му откачиш буксата и пак да я сложиш или да го натиснеш там дето е заливката на буксата аз моя тако го оправих имаши студена спойко, но си трябва яко нерви и търпение.Ако не сменяй с нов в Ауто плюс е 120 лв.
Колега при теб какви бяха симптомите на разваления таралеж? При мен по принцип работи, но при запалване на колата понякога вентилатора духа неравномерно (в смисъл увеличава се и се намаля от самосебеси) няколко минути и след това се оправя, чакам да изпрегне напълно и тогава да сменям таралежа, но според теб ако понатисна там където казваш дали ще се оправи

5 мнения
• Страница 1 от 1