не спира вентилатора на купето.

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

не спира вентилатора на купето.

Мнение от iliannavy » 15 Май 2009, 10:37

нещо ми зацепи вентилатора на купето.спирам колата исклучвам от контакт и пак работи вентилатора на максимум.спира само когато махна клемите на акомулатора.и съответно предпазителя на климатроника.номер 37.какъв е проблема?

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от valery » 15 Май 2009, 11:00

Пробвай с търсачката, пиши "таралеж" и почети малко, навярно ще намериш отговора там.
Успех ;) !

старши ентусиаст
Аватар
Кара: '12 BMW F10
Мечтае да кара: самолет

Мнение от oci » 15 Май 2009, 17:45

колега най-вероятно е от таралежа поне при мен беше така пробвай преди да го смениш да му откачиш буксата и пак да я сложиш или да го натиснеш там дето е заливката на буксата аз моя тако го оправих имаши студена спойко, но си трябва яко нерви и търпение. :D Ако не сменяй с нов в Ауто плюс е 120 лв.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от iliannavy » 15 Май 2009, 18:07

ок.мерси.ще прбвам.но ми казаха от 2 места че може да е блока за управление имал транзистори и ако пробият задействат вентилатора.но първо ще пробвам с таралежа.

ентусиаст
Аватар
Кара: разни баварски екземпляри
Мечтае да кара: ///M

Мнение от kiko™ » 15 Май 2009, 19:31

oci написа:колега най-вероятно е от таралежа поне при мен беше така пробвай преди да го смениш да му откачиш буксата и пак да я сложиш или да го натиснеш там дето е заливката на буксата аз моя тако го оправих имаши студена спойко, но си трябва яко нерви и търпение. :D Ако не сменяй с нов в Ауто плюс е 120 лв.

Колега при теб какви бяха симптомите на разваления таралеж? При мен по принцип работи, но при запалване на колата понякога вентилатора духа неравномерно (в смисъл увеличава се и се намаля от самосебеси) няколко минути и след това се оправя, чакам да изпрегне напълно и тогава да сменям таралежа, но според теб ако понатисна там където казваш дали ще се оправи :confused:

Назад към E46