Предложение към модераторите

Ние сме благодарни за всяко мнение за нашия сайт, изразено от вас! Ако имате проблеми или някакви предложения, моля публикувайте ги тук. Всички новини и промени ще бъдат съобщавани в този форум. Могат да публикуват и нерегистрирани потребители, но безсмислени мнения и коментари ще бъдат трити.

Модератор: I.Voykov

кандидат ентусиаст
Аватар

Предложение към модераторите

Мнение от Slavy » 13 Апр 2005, 10:20

Колеги,
Събрали сме се тук да си похуртуваме за БМВ, да се поразвлечем, да научим нещо и да си купим/намерим някоя по евтина част. По повод на последното и аз пуснах няколко обяви, че търся това онова. Обаче започнаха да ме засипват едни лични съобщения, мейли и т.н. на едни цени дето ги няма на пазара. Та по този повод за да няма извръщени аз предлагам цените на частите да не се пращат като лични съобщения или мейли а да се коментират във самите форуми и нека най-добрата цена да печели, както е на пазара. Така и останалите потребители ще имат информация какво, къде, колко. Смятам, че това е е дна от основните идеи на този форум. В противен случай нещата се комерсиализират.
Това разбира се е само пожелание, но помислете на темата.

Благодаря

Дружба Тийм
Аватар
Кара: 535xD

Мнение от Giorceto » 13 Апр 2005, 15:06

Нали се сещаш че никой не можем да задължим да напише цената във форума ... пък и ти като пишеш че купуваш нещо, пиши оферти само в темата и който има интерес ще пише там
Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|

Назад към Новини, предложения, проблеми & коментари за сайта и форума