РУСЕ - Архив
Модератори: mitaka7, Общи модератори
- pantzer3
- ентусиаст
-
- Кара: Е39 М57Д30
- Мечтае да кара: Е65
drinoff написа:Колеги тази събота има традиционен събор на Ахинора.... за незнаещите и искащите да дойдат.... много е приятно там.
Как така традиционен? За BMW, или само за Е34? И къде се намира това?

- djoni82
- младши ентусиаст
-
- Кара: e36 2.5I / е36 2.0I / е34 2.5IA
Там съмdrinoff написа:Колеги тази събота има традиционен събор на Ахинора.... за незнаещите и искащите да дойдат.... много е приятно там.

В РАЯ има повече удобства,но в АДА компанията е по Готина!!!!
- nesko
- старши ентусиаст
-
- Кара: му се шейната на дядо коледа
- Мечтае да кара: самолет с 4 гуми и емблема на BMW
обади ми са аз ще ти обясняuCnaHeTcA написа:Я малко разяснение, ако може![]()

- nesko
- старши ентусиаст
-
Не мястото е много познато на хората от него край местноста е гориста и перфектна за барбекю и бира така нареченото там ' ТЕКЕ 'намирасе близо до ИСПЕРИХ РАЗГРАДСКОedinac написа:Тва место ще е строго секртеноnesko написа:обади ми са аз ще ти обясняuCnaHeTcA написа:Я малко разяснение, ако може![]()
ходил съм 100тина пъти там
кажете 4е да знаем
неско не бади егоист
![]()

ари идвай да се съберем и да се напием

Сори че пиша късно... та тей де има традиционен събор.. понякога и политици идват.. ма ба ли му мамата... аз отивам да се накефя на тълпата и на ..вярвайте ми има извор с много чиста вода.. е малко и цигания има ма нема как.. кебапчета бира а у ... та ще ходя утре да но не е толкова топло...
Събора нито е за БМВ нито за друго.. просто събор.. и е хубаво.. намира се некаде около исперих .. и аз не знам каде точно.. но ще го намеря..
Ето карта надявам се знаете къде е Разград

Събора нито е за БМВ нито за друго.. просто събор.. и е хубаво.. намира се некаде около исперих .. и аз не знам каде точно.. но ще го намеря..

Ето карта надявам се знаете къде е Разград

- djoni82
- младши ентусиаст
-
- Кара: e36 2.5I / е36 2.0I / е34 2.5IA
Е колега ще не драсна два реда в темата,че ще ходиш в острово.Много се чудех и аз дали да ходя или неedinac написа:Колеги имаше ли днеска нещо на полигона,аз бях вав острово и не беше кои знае какво,и не видях да се пише за откриване на летния сезон за русенцисаз скари, бири, и др,то и времето позволява

В РАЯ има повече удобства,но в АДА компанията е по Готина!!!!
батка 4естно казано ми мина през ума да пиша тука , такмо се заканих и доидоха другите и трагнахме ,следва6тата седмица , забелязах имаше доста баварци за зарибяванеdjoni82 написа:Е колега ще не драсна два реда в темата,че ще ходиш в острово.Много се чудех и аз дали да ходя или неedinac написа:Колеги имаше ли днеска нещо на полигона,аз бях вав острово и не беше кои знае какво,и не видях да се пише за откриване на летния сезон за русенцисаз скари, бири, и др,то и времето позволява

- nesko
- старши ентусиаст
-
и аз бих дошъл ако съм свободенedinac написа:батка 4естно казано ми мина през ума да пиша тука , такмо се заканих и доидоха другите и трагнахме ,следва6тата седмица , забелязах имаше доста баварци за зарибяванеdjoni82 написа:Е колега ще не драсна два реда в темата,че ще ходиш в острово.Много се чудех и аз дали да ходя или неedinac написа:Колеги имаше ли днеска нещо на полигона,аз бях вав острово и не беше кои знае какво,и не видях да се пише за откриване на летния сезон за русенцисаз скари, бири, и др,то и времето позволява
имаше бири4ка скара , другата колега ще има пове4е шоу доколкото разбрах, пак може и ние да си го направим
ни акъл ни образувание му се иска

о4ертава се много хубаво нещо та мисла и скарата ли да земаnesko написа:и аз бих дошъл ако съм свободенedinac написа:батка 4естно казано ми мина през ума да пиша тука , такмо се заканих и доидоха другите и трагнахме ,следва6тата седмица , забелязах имаше доста баварци за зарибяванеdjoni82 написа:Е колега ще не драсна два реда в темата,че ще ходиш в острово.Много се чудех и аз дали да ходя или неedinac написа:Колеги имаше ли днеска нещо на полигона,аз бях вав острово и не беше кои знае какво,и не видях да се пише за откриване на летния сезон за русенцисаз скари, бири, и др,то и времето позволява
имаше бири4ка скара , другата колега ще има пове4е шоу доколкото разбрах, пак може и ние да си го направим

- nesko
- старши ентусиаст
-
аз съм фодил там и то не веднъж но много каманиста пистатаedinac написа:о4ертава се много хубаво нещо та мисла и скарата ли да земаnesko написа:и аз бих дошъл ако съм свободенedinac написа:батка 4естно казано ми мина през ума да пиша тука , такмо се заканих и доидоха другите и трагнахме ,следва6тата седмица , забелязах имаше доста баварци за зарибяванеdjoni82 написа:Е колега ще не драсна два реда в темата,че ще ходиш в острово.Много се чудех и аз дали да ходя или неedinac написа:Колеги имаше ли днеска нещо на полигона,аз бях вав острово и не беше кои знае какво,и не видях да се пише за откриване на летния сезон за русенцисаз скари, бири, и др,то и времето позволява
там поне пистата далга и широка,и имаше доста мацки
брях и те се заразиха
малко разнообразие не е излишно