ПЛОВДИВ - архив
Модератори: mitaka7, Общи модератори
- somuchbetter
- младши ентусиаст
-
- Кара: 318 e46
- Мечтае да кара: M3 e46
Turbo_Ted написа:да кача темата малко по-нагоре с една молба към БМВ групата - тази година приятелката ми е абитуриентка (или както се пишете тъпата дума![]()
![]()
) та молбата ми е следната - да се съберем БМВ тийм пловдив и да направим нещо като изпращането на suki миналата година - датата е 23.05 - благодаря предварително на всички, които ще се включат
нека направим уникалното изпращане
Както и преди ти казах имаш +1 от мен

При мен има подобно събитие на 22 с братовчедка ми, но още не съм измислил какво да бъде (моята част) така, че може скоро и аз да изкоча с подобна молба

Този weekend някой ще ходи към Хасковското мероприятие. Аз мисля да се разходя поне единия ден.
impossible is nothing

BMW TEAM PLOVDIV

BMW TEAM PLOVDIV
- Пепинко
- младши ентусиаст
-
- Кара: '02 Е46 N42B20; '99 E39 M52B20
- Мечтае да кара: ///M
Turbo_Ted написа:да кача темата малко по-нагоре с една молба към БМВ групата - тази година приятелката ми е абитуриентка (или както се пишете тъпата дума![]()
![]()
) та молбата ми е следната - да се съберем БМВ тийм пловдив и да направим нещо като изпращането на suki миналата година - датата е 23.05 - благодаря предварително на всички, които ще се включат
Приятелката ти да не е от руската

Имаш още една кола от мен, миналата година беше интересно, дано тази се съберат още повече коли.

Realize..
Real eyes..
Real lies..
- Бибо
- Emotionally Unstable
-
- Кара: Convertible
dminchev написа:Turbo_Ted написа:да кача темата малко по-нагоре с една молба към БМВ групата - тази година приятелката ми е абитуриентка (или както се пишете тъпата дума![]()
![]()
Както и преди ти казах имаш +1 от менА и винаги съм навит да участвам в подобни "масовки"
При мен има подобно събитие на 22 с братовчедка ми, но още не съм измислил какво да бъде (моята част) така, че може скоро и аз да изкоча с подобна молба![]()
Този weekend някой ще ходи към Хасковското мероприятие. Аз мисля да се разходя поне единия ден.
+1 за колонката на 22 и 23, Аз имам същата молба - датата е 21.05 час и място на тръгване ще пиша допълнително!
п.п.Добри, аз смятам да ходя до Хюстън в неделя.

- Tenata
- младши ентусиаст
-
- Кара: Лястовица с рамка
аз смятам да ходя до Хюстън в неделя.[/quote]
И аз мисля да прескоча до Хасково
И аз мисля да прескоча до Хасково

на пътя и пред БОГ, всички сме равни!
- somuchbetter
- младши ентусиаст
-
супер момчета, значи този четвъртък ще уговорим нещата, хем и другите да се включат 

impossible is nothing

BMW TEAM PLOVDIV

BMW TEAM PLOVDIV
- milennyc
-
-
- Кара: Другите да му завиждат.....
- Мечтае да кара: Самолет и Петролен танкер
- Детайли за колата: MNOGO BARZA
Ти и без това не слизаш от 18-ката
. ПО цял ден си в нея като такси. То и аз ама със служебната
. +1 за масовките

- somuchbetter
- младши ентусиаст
-
milennyc написа:Ти и без това не слизаш от 18-ката. ПО цял ден си в нея като такси. То и аз ама със служебната
. +1 за масовките
За това е взета... колкото може

impossible is nothing

BMW TEAM PLOVDIV

BMW TEAM PLOVDIV
- Бибо
- Emotionally Unstable
-
- Кара: Convertible
![]()
Час и място?
Ако неможеш да караш, НЕДЕЙ! Уважавай живота на другите ако не ти пука за твоя.
АЗ КАРАМ СПОРЕД ПРАВИЛНИКА ЗА ДВИЖЕНИЕ. А ВИЕ?
АЗ КАРАМ СПОРЕД ПРАВИЛНИКА ЗА ДВИЖЕНИЕ. А ВИЕ?
- bavaretca_tns
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Основно на запад и по писти.
........
както казах на адаша и на добри когато бяхме на ивицата че сам с тях само да се уточни мястото и в колко часа ще се прави тези масовки
- Turbo_Ted
- великият шестак
-
- Кара: няколко и киселее
DJJonny написа:Turbo_Ted написа:да кача темата малко по-нагоре с една молба към БМВ групата - тази година приятелката ми е абитуриентка (или както се пишете тъпата дума![]()
![]()
Час и място?
23 май е датата. Часа ще е около 19, но ще пиша малко по-късно с точност, щото и аз не знам все още..
мястото е до СПС в тракия където ще се събираме близо до ресторант Краси. и него ще пиша до 2-3 дни

- Turbo_Ted
- великият шестак
-
- Кара: няколко и киселее
часа и мястото на срещата за мойта абитуриентка са известни ->
23 май 18:30 часа пред ресторант ГРИЛ.
да го опиша къде е и за тези, които не знаят къде се намира - идвате от Лаута към кръговото на СПС > на кръговото свивате в дясно и на първия светофар се свива наляво > ресторанта е на 50-60 метра след като свиете.. ще видите колата ми отпред
благодаря предварително на всички които ще се включат 
23 май 18:30 часа пред ресторант ГРИЛ.
да го опиша къде е и за тези, които не знаят къде се намира - идвате от Лаута към кръговото на СПС > на кръговото свивате в дясно и на първия светофар се свива наляво > ресторанта е на 50-60 метра след като свиете.. ще видите колата ми отпред

Последна промяна Turbo_Ted на 15 Май 2009, 19:43, променена общо 1 път