Кои са любимите ви гуми?
Модератор: Общи модератори
29 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
отг::Кои са любимите ви гуми?
Вие да не купувате гуми втора употреба, изтъркани да телове?
Или някакви турски Dunlop ?
Bir Dunlop var mi?
Alpina
Или някакви турски Dunlop ?
Bir Dunlop var mi?
Alpina
- LordDigital
- кандидат ентусиаст
-
Po red na nomerata. Na BUS-a ne znmam ot kyde sa bili - garantirano novi obache.
Na Audi-to sa bili OE ,pyrvite S4 sys kupe ot Audi 100 ,sporten paket sa gi prodavali sys Dunlop obusta qvno.
Tukasnite koli si beha sys OE Dunlop ,ednata q zeh na 25000mili a drugata na malko po-malko ,shansa da sa smenqvani kloni kym 0. I dvete koli beha pod 3 godini kogato mi napraiha nomera Dunlopite im.
Za MR2-kata ,chesno ne znam. Sys sigurnost si bese slozil dzanti i gumi Dunliop ot JUST TIRES ,kydeto vtora upotreba ne prodavat ,a po-skoro ti zimat 1 kint za da ti pretopat starata guma za da q pravqt na ogranciteli za parkinzi:) Za koeto qvno DunLopa stava stoto e mek i kato nagazis ogranicitelq sys probkata na kartera ,nema da q pokrivis:PPP
'96 - NissaN Sentra B14
Na Audi-to sa bili OE ,pyrvite S4 sys kupe ot Audi 100 ,sporten paket sa gi prodavali sys Dunlop obusta qvno.
Tukasnite koli si beha sys OE Dunlop ,ednata q zeh na 25000mili a drugata na malko po-malko ,shansa da sa smenqvani kloni kym 0. I dvete koli beha pod 3 godini kogato mi napraiha nomera Dunlopite im.
Za MR2-kata ,chesno ne znam. Sys sigurnost si bese slozil dzanti i gumi Dunliop ot JUST TIRES ,kydeto vtora upotreba ne prodavat ,a po-skoro ti zimat 1 kint za da ti pretopat starata guma za da q pravqt na ogranciteli za parkinzi:) Za koeto qvno DunLopa stava stoto e mek i kato nagazis ogranicitelq sys probkata na kartera ,nema da q pokrivis:PPP
'96 - NissaN Sentra B14
Дай някво NFO за тези Вредещейн.Чел съм сравнения с поне 10 марки други гуми и Вредещейна ги кърти отвсякъде.
Или някъв линк към тях?
Или някъв линк към тях?
- Alex 320i Cabrio
- Храбрият Свинар
-
- Детайли за колата: Porsche 911 GT3 CS, Porsche 928 GTS 5spd, Porsche 928 RSR, Porsche 944 Turbo Cup, BMW540iA Touring, BMW E46 M3 SMG, Golf 3 GTI 16v, BMW Z4M Coupe (sold), BMW E61 M5 Touring (stolen),
Vredstein sa holandska kompanija s dulga istorija:-) Nai-hubavoto e, che ne sa i skapi v sravnenie s top-imenata. Web site im e: www.vredestein.com Bashta mi imashe takiva (205/55/15) na Golf-a si i bjahme mnogo dovolni ot handling-a.
- madpetio
-
Новият ПИКАСО
-
- Кара: The Dark Side of the Force
- Мечтае да кара: S
- Детайли за колата: E30 325i - RIP
E30 320is - RIP,sold
E24 635csi - sold
E36 316i coupe - sold
E46 320d sedan- sold
E36 325i coupe - sold
E36 318tds SW - sold
E36 316i sedan - sold
E39 525d sedan - sold
E46 320d SW - sold
E61 530xd LCI - sold
E30 318is coupe - sold
E46 320dA SW - sold
MB CLK270-sold
Е46 320Ci
E87
E30 320 cabrio
ZA men Goodyear sa nai dobrite misla 4e tezi Nokian sa dosta dobri sasto no ne sam polzval
DIESELPOWER
DIESELPOWER
- ///MPowered
-
поклонник на E36
-
TOYO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 

- I.Voykov
- по-добре 2л пепси от 1.6л хонда
-
- Кара: каквото намери в гаража
Dosega za letni gumi ne sum polzval nishto drugo osven "VREDSHTEIN" i spored men ne sa praveni po-dobri gumi domomenta.Osobeno modela "SPORTTRACK" sa neveroiatni,imah udovolstvieto da karam s takiva i napravo biah udiven ot rezultatite koito moje da dade edna guma!!!
FIRES ON ALL CYLINDERS
FIRES ON ALL CYLINDERS
kakvito ima.vsi4kite sa hubavi stiga da ima graifer.kogato edin 4ift gi tarka6 za dve sedmici.niama6 mnogo izbir.ina4e KUMHO i TOYO sa mnogo iaki.zatova peta na prekasva4 i kukite zad tebe.
BIKO
BIKO
А някой да има някакви специфични наблюдения върху FULDA ,щото смятам примамен от цената да си взимам такива , обаче някой ги плюят , били германските боклуци и тн.
- PARADOX_sf
- ентусиаст
-
Ami nobludenieto mi e che sa loshi. Na purvata dypka se precakvat puk i shymat poveche!
Преди две години на 30.12.99 падна голям сняг - помните го. На 01.01.00г. с Фулда Иглу се качих до Боровец без никакви проблеми. Колата е Е30. За летни - без Унироял.
- I.Voykov
- по-добре 2л пепси от 1.6л хонда
-
- Кара: каквото намери в гаража
Абе как може да изравяте теми от 2002г. и да пишете в тях

http://WWW.BMWBG.CLUB
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Are you ///M enough ...?
29 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2