Е46 318 M43B19 не ускорява
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Абе вие къде го пратихте човека.. от 10к нагоре НОС, Турбо, Валове..!!
Моят съвет е да видиш къде ти е максималният въртящ момент.. предполагам 3750об/мин или нещо подобно. Тръгваш от тези обороти без газ до дупка на полусъединител и чак на втора настъпваш до долу. Идеята е да тръгнеш без да въртиш гумите максимално бързо!
Ако имаш ДСЦ или АСЦ го изключи.
С какви джанти си.. извинявай ако си писал, не съм видял. Пробвай с по-малки. примерно 16ки или 15ки..
Смени отсечката.. може да караш по нанагорнище без да се усетиш

Моят съвет е да видиш къде ти е максималният въртящ момент.. предполагам 3750об/мин или нещо подобно. Тръгваш от тези обороти без газ до дупка на полусъединител и чак на втора настъпваш до долу. Идеята е да тръгнеш без да въртиш гумите максимално бързо!
Ако имаш ДСЦ или АСЦ го изключи.
С какви джанти си.. извинявай ако си писал, не съм видял. Пробвай с по-малки. примерно 16ки или 15ки..
Смени отсечката.. може да караш по нанагорнище без да се усетиш

- grudev
- младши ентусиаст
-
- Кара: E90 M-Sport
- Детайли за колата: 320D sapphire black
- стан
- старши ентусиаст
-
- Кара: '94 Opel Corsa B
- Next
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330D
- Мечтае да кара: ///M power
- Детайли за колата: BMW - Bought My Wife
и аз да питам задължително ли е като си сложиш чип да караш колата с
А98 или направо 100 октана неможе ли пак да си я караш с А95. И моята е 318и 118кс мисля да я правя 130кс. ама ако трябва и скъп бензин ще се рязмине и без чип
А98 или направо 100 октана неможе ли пак да си я караш с А95. И моята е 318и 118кс мисля да я правя 130кс. ама ако трябва и скъп бензин ще се рязмине и без чип
- milennyc
-
-
- Кара: Другите да му завиждат.....
- Мечтае да кара: Самолет и Петролен танкер
- Детайли за колата: MNOGO BARZA
Next написа:и аз да питам задължително ли е като си сложиш чип да караш колата с
Задължително е колата да ти е добре технически. Бензин слагай къв си искаш. Но все пак не очаквай с газова уредба да биеш бензинките

- kriso85
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
- Мечтае да кара: BMW M
Принципно не е задължително да се кара с високо-октанов бензин. Но при използването на такъв се усеща най-много разликата.
Въпросната 318ка с шрик-вала и чипа съм я карал и при използването на Шел ВиПовер Рейсинг разликата беше огромна.
98 и Карера 100 са пълен боклук. Единствено въпросният виповер на Шел е що-годе някакъв разумен високооктанов бензин.
Но само с чип не очаквайте никаква голяма разлика при 318и. Тия 12 коня са си само на хартия, ще си вървите заД 320ките със сток вал.
Въпросната 318ка с шрик-вала и чипа съм я карал и при използването на Шел ВиПовер Рейсинг разликата беше огромна.
98 и Карера 100 са пълен боклук. Единствено въпросният виповер на Шел е що-годе някакъв разумен високооктанов бензин.
Но само с чип не очаквайте никаква голяма разлика при 318и. Тия 12 коня са си само на хартия, ще си вървите заД 320ките със сток вал.

"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda

22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2